Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הביא לצורך החלפת הזרועות מתלה? מעניין לדעת.

האם זה בלאי (לא הגיוני כל כך) או תאונה כלשהי?

רעשי קנאק חזקים מאזור הגלגל הקדמי ימני, לעיתים גם השמאלי כשעולים על באמפר או מהמורה בדרך.

אני לא אבחנתי את הבעיה, במורשה אמרו לי בדיוק לפני שבוע החליפו למישהי גם משולשים כשהתלוננה על אותו רעש, לדבריהם. בפעם קודמת שביקרתי במוסך אמרו לי שהגיוני להחליף משלושים לרכב בשנתון זה. אחרים ששאלתי חשבו גם או משולשים או בוקסות או מוט מייצב.

הרכב מעולם לא עבר תאונה טפו טפו טפו

פורסם

תבקש חוות דעת שניה על המשולשים במיוחד אם הם מקוריים

לרעש כזה יכולות להיות המון סיבות ולהחליף משולשים כל כך מהר נראה כמו צעד קיצוני

אצלי היה בעיה כשלהי בקאליפר של הברקס שהוציאו פין הכניסו מלא גריז וסגרו והרעש נעלם כלא היה

אבל תושבות בולם או כמעט כל חלק במטלה הקדמי יכול לגרום לרעש המעצבן

האם בלחיצה חזקה ושחרור הרעש קורה?

בקשר למחירים מכל מה שאני ראיתי בנוגע להונדה העניין הוא כזה ביחס לחו"ל:

המחיר בדולרים * 10 = המחיר ללקוח קצה (זה המינימום כמובן שיש חלקים שיותר)

בשיווק בסיסי היצרן צריך ה-Distributer מרוויח 50-75% וה-Reseller מרוויח 50-75% אם לא נשכח את המיסים על חלקי רכב שהם בערך 30% מהמוצר זה המחיק שאנחנו נראה במוסך שבו יש שרשרת (יצרן-יבואן-מוסך) עם מכפיל מחיר של x10 לפחות

פורסם

קצת בדיליי,

קראתי באינטרנט על הרעש, רבים העלו את המונח bushings .

ולשאלתך,

אם התכוונת בלחיצה חזקה על הבלמים ושחרור- לא אין רעש קנאק.

ואם התכוונת ללחיצה חזקה על הבולמים (במצב עמידה עם הידיים) גם לא.

הרעש קורה לסירוגין אבל עדיין בתדירות.

על כל 4 פסי האטה, יהיה רעש של קנאק חזק שמרגיש כאילו המתלה הימני עומד להתפרק, לעיתים גם המתלה השמאלי משמיע נוכחות.

בעצם ברגעים אלה נזכר,

שלפעמים כשאני בולם אפילו בעדינות, נשמע רעש של תיקים כאילו משהו לא מחוזק משני צידי הגלגלים הקדמיים. אבל זה לא שייך לרעש הקנאק החזק בזמן עליה על פס האטה.

פורסם

ואין אפשרות להחליף את התותבים במשולשים?

ומה מיוחד במסנן דלק שהוא והבית שלו עולים כמעט אלף שקל?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ ומעדכן לקראת הטיפול , קבעתי טיפול במורשה, אבל הרגע חזרתי ממוסך פרטי ושם קיבלתי מחיר יותר מציאותי. כמובן חלקים חליפיים למעט מסנן שמן.

הבחור אמר שהוא לא משתמש בחלקים סיניים רק טורקי או קוריאני. זה לא אומר לי כלום ולכן אני שואל,

בטיפול בפרטי האם יש לשים לב למשהו מיוחד? יש עדיפות לארץ ייצור מסוימת ?

#שאלות של בחור שמטפל רק במורשה כמו רובוט

Sent from my MX4 using Tapatalk

פורסם

אוקיי. אז איך אני יכול לדעת האם היצרן הוא יצרן איכותי ? יש רשימה? המלצות ?

לא הבנתי כ"כ מה אני אמור לעשות עם האינפורמציה הזו

פורסם

תתחיל עם לבדוק איזה חלפים מציעים לך.

אחר כך תוכל לבדוק לבד באינטרנט על כל חברה או לרשום פה מה הציעו לך ויגידו לך אם מדובר בחברה טובה או לא.

• ספונסר פורום
פורסם

היי,

משולשים חליפיים מאוד מאוד לא מומלצים.

אני מוכן לנסות ולתת הצעת מחיר ריאלית יותר אם יש לך את ההצעה אצלך (ללא שם המוסך כמובן).

מוזמן לשלוח אליי בהודעה פרטית.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם
אל תשים משולשים טורקיים הם לא יחזיקו הרבה אם אתה מתכנן להישאר עם האוטו עוד הרבה זמן קנה מקוריים ותן למוסך הפרטי להרכיב

לי שמו במאזדה 3 טורקיים שהתקלקלו אחרי שנתיים וחצי . כעת יש של DELPHI שנאמר לי ע"י המוסך שהם יותר טובים אבל לא עבר מספיק זמן כדי לדעת

פורסם
דלפי זה חברה באיכות הרבה יותר גבוהה מכל הזבל הטורקי והסיני שמוכרים בארץ הזאת

טוב לדעת שם של חברה מומלצת. איפה מיוצר??

היי,

משולשים חליפיים מאוד מאוד לא מומלצים.

אני מוכן לנסות ולתת הצעת מחיר ריאלית יותר אם יש לך את ההצעה אצלך (ללא שם המוסך כמובן).

מוזמן לשלוח אליי בהודעה פרטית.

עדי

היי עדי. תודה על התגובה.

בתגובה #3 יש תמונה של ההצעה מהמורשה לעיונך.

אשמח להצעה למקורי ולחליפי איכותי כמובן.

Sent from my MX4 using Tapatalk

• תוכן חדש...