Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנה גנבו לי את הסמל קדימה, (רק אחד. סיטרואן) השני (התחתון) נשאר.

חשבתי שאני יהיה חכם, והדבקתי את הסמל שקניתי עם פלסטלינה כזאת, החומר הזה שניהיה כמו אבן. למרות זאת, הצליחו לגנוב לי את הסמל שוב! ונשאר שמה עכשיו הפלסטלינה, והיא יותר קשה מאבן!

מה עושים? מברג? איזמל? מקדחה?

פורסם

אין לי ממש פתרון בשבילך

אבל ה"פלסטלינה" נקראת "אפוקסי"

סתם ככה לידע כללי :)

hope for the best, expect the worse.

פורסם

נראה לי שצריך להיות לזה ממס אורגני כלשהו לך להום סנטר אייס או דברים כאלה ותראה להם את המוצר ותבקש ממס לזה. אבל אם כן יש ממס לזה יש סיכוי שהוא גם יפגע לך בצבע הרכב אז תראה מה תעשה קח טיפה מהממס ושים על פינה נסתרת באוטו (עם צבע כמובן) תחכה איזה כמה דקות תנגב ותראה. אם הוא לא עשה כלום לצבע אז סבבה. אם עשה תפרוש

GTA זה הכי אחי .

פורסם

יש חומר מאוד חזק שאכן יכול להמיס את האפוקסי-

אני מניח שהוא ימיס לך גם את הצבע של הרכב.

החומר מאוד חזק והאדים שלו פשוט גורמים לאפוקסי ממש לנזול... כך שאני

לא חושב שתוכל למצוא אותו בהום-סנטר...

ואני די בטוח שזה לא יהיה בריא לצבע שלך...

כניראה שלא תהיה ברירה ופשוט תאלץ להשתמש באלימות....

בהצלחה!

פורסם

אם אני לא טועה בסיטרואן חלק מהדגמים מגיע עם מכסה מנוע מפיברגלס כך

שכל חומר שימיס לך את הפלסטלינה יגרום לך לחור במכסה

לדעתי תתחיל ליצר מסביב לפלסטלינה סמל מאותו החומר וצבע בניקל

טוב ברצינות עכשיו ,יש לך במכסה מאחורה שתי חורים קטנים שמקורם בשביל

הסמל המקורי תעזר בהם לדחוף את היציקת בטון החוצה עם איזה דוקרן קטן או מברג דק.

פורסם

טמבונים וכו' ברורים לי אך חלקים כמו מכסי מנוע,בגאז', כנפיים - האם יש רכבים שמשתמשים בפלסטיקים (כמובן שזו מילה ענקית "פלסטיק" על צורותיו ורמות הקשיחות השונות...)?

פורסם

עכשיו 3 בבוקר ויורד גשם, אני לא יכול לצאת לצלם . מחר בבוקר אני אצלם וישים בשרשור תמונה , שתבינו מה עשיתי

בקסארה לפני המתחית פנים, יש סמל שמורכב משני חלקים (ממש דומה לברלינגו 99-200) בחלק התחתון מילאתי את הכלללללל! בפלסלטינה הזאת, ולא נראה לי שגם איזמל יוציא את זה. ואני חושב שהמכסה אצלי מפיברגלס. כל השאר לא. הדלתות כבדות כמו לא יודע מה, והבגאז יכול לשבור את הגב\יד אם אתה נמצא שם וזה נופל (וזה קרה בעבר)

• תוכן חדש...