Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתלבטת בין ספורטאז' 11 ex דגם מפואר,יד שניה פרטית עם 54000 ק"מ,לבין ספורטאז' 12 יד 1 מליסינג 0 ק"מ-הציעו לי על שתיהן אותו מחיר.מה עדיף לקחת? חושבת על הרגע בו ארצה למכור,מה יותר ישתלם?

תודה תודה!

פורסם

הייתי הולך על ה11 בגלל שהרכב נסע ומנשה להוריד עוד קצת במחיר .

אנחנו ב2016 והרכב מ2012 ועדין לא נסע רכב חדש כמו שאומרים .

אני אישית מעדיף רכב שנסע קצת בכל זאת מכונה צריכה לעבוד ולא לעמוד .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

לא הבנתי. נותר ספורטאז' מ 2012 באיזה מחסן כלשהו ומציעים לך אותו? זה לא נראה סביר.

איזה אחריות את מקבלת על הרכב? רוב הסיכויים שהרכב הזה צריך לעבור החלפת צמיגים, החלפת שמנים ופילטרים, החלפת רצועות מנוע, החלפת צינורות שונים ועוד.

אם אחרי כל ההחלפות האלה המחיר עדיין זהה - הייתי מעדיף את ה 2012. עוד3 שנים כבר לא יעניין מה ואיך קנית, אלא רק השנתון והק"מ שהרכב עבר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

סליחה,לא שמתי לב שלא כתבתי:זו מ12 היא עם 70000 ק"מיד ראשונה מליסינג 0 ק"מ ככה אשת המכירות אמרה לי.

פורסם

או.קי. זה כבר משנה את התמונה.

שניהם יד שניה. זה שבא מהליסינג הוא לא יד ראשונה, כי הליסינג הוא היד הראשונה, ומי שקנה מהם ונסע על האוטו הוא היד השניה. ככה שבשני המקרים את היד השלישית. מי שמנסה למכור לך את האוטו מהליסינג כנראה מנסה מעט 'לערבב' אותך.

לא יודע לענות. כנראה שהייתי מנסה ללחוץ את המחיר של שניהם למטה חזק. מי שישבר ראשון ומוריד במחיר הייתי הולך אליו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

אני באופן אישי הייתי הולך על הספורטאג' מ 2011 עם שני הידיים הפרטיות.

והסיבה ? מאוד פשוטה. אני מכרתי לפני כשבוע וקצת, מאזדה 3 משנת 2010 ואני הייתי היד השלישית כאשר היד הראשונה הייתה חברת הליסינג 0 ק"מ והיד השניה, פרטית.

כשאת תנסי למכור בעוד כמה שנים את הקיה,יעקמו לך פרצוף על כך שהאוטו הוא יד שלישית ועוד היד הראשונה,הייתה כביכול "ליסינג" (ברישיון מופיע ליסינג\החכר) מה שיציב אותך בבעיה כשתרצי לעשות טרייד-אין, כי פשוט יחתכו לך 30-40% מהמחיר לעומת ידיים פרטיות בלבד,שם יהיה להם יותר קושי.

אם את יכולה, עדיף ללכת לידיים הפרטיות בלבד.

אני מציע בכל מקרה,תמיד תמיד, ללמוד מהטעות שאני עשיתי ולרכוש רק מיד ראשונה ולא להיות יד שלישית בשנתונים חדשים יחסית.

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

אני קצת שוברת את הראש כי בטרייד מוביל - החברה שהציעה לי את שתי העסקאות לא מוכנים לרדת במחיר,העסקה היא עסקת טרייד אין לרכב שלי שהוא קיה פורטה 10 ,יד שניה, עם 111000 ק"מ כשהראשונה היא השכרה.הם הציעו לי הוספה של 85k על שתיהן. לגבי זו מ12' היא יד ראשונה ,אני אהיה היד השניה אם אקח אותה.מצד שלישי הציעו לי ספורטאז' 15' אורבן בk90 ,קפיצה של 5 ואוטו חדש אז כבר לא יודעת:roll:...

פורסם

טוב,

לאט לאט מתגלים עוד פרטים על העסקה...

לגבי הרכב המשומש, בד"כ ההמלצה שלנו כאן היא למכור לבד את האוטו לקנות עם מזומן. במקרה שלך עם קיה פורטה ועבר של השכרה יהיה לך קשה, ולכן זה יכול להיות פתרון טוב בשביל "לא להתעסק עם המכירה".

מציעים לך את האורבן 2015 חדש ב 90.0 אלף שקל, זה אומר שמתמחרים את האוטו שלך באיזור 25.0 אלף שקל, וזה סביר.

לאישתי יש אורבן כזה שעכשיו ממש סוגר שנת חיים ראשונה. היא מאוד מרוצה מהאוטו, כך שאני ללא ספק הייתי משלם את ה 90.0 אלף וקונה את ה 2015.

אם מדובר בעסקה שבה יש גם מימון - לכי לבנק שלך ובקשי הצעה למימון. במרבית המקרים הוא יהיה יותר זול מכל הצעת מימון שיתנו לך במגרשים למיניהם.

תתחדשי.

לשעבר:

פורסם

המון תודה על העזרה!

הבעיה היחידה שלי עםה2015 זה שהיא 1.6 וקצת עגלה- (השכרתי אותה ליום) בגלל זה חשבתי ללכת על 2.0 משנים יותר קודמות .

פורסם

ליסינג יד 00 לא נסע

פרטי 01 נסע Xקילומטר

את 02 זה כבר יד שלישית כמו שאמרו .לא משתלם לקחת אותה למה לקנות יד שלישית ?

באותם המחירים את תקבלי יד ראשונה מאדם פרטי אל תמהרי לסגור עסקה תבדקי קודם את ה2015 0 ק"מ

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

הספורטאז' נחשב לרכב מצויין ומבוקש.

כעיקרון, אם בתוספת של 5000 שקלים את יכולה לקבל רכב חדש שלא נסע, וליהנות מאחריות, אנחנו סבורים שזה הדבר הנכון.

את 'מקריבה' את המנוע הגדול עבור המנוע הקטן יותר, אבל את נוסעת על האוטו מהקילומטר הראשון שלו, ולא רוכשת רכב בן 5 או 4 שכבר עבר כמה עשרות אלפי קילומטרים.

פורסם

SWITCH Master - איפה ראית שהיא כותבת שב 90 אלף שקלים היא מקבלת רכב חדש ? תשימו לב מה היא כותבת.

מדובר על ספורטאג' משנת 2012 (!) שהיה בעברו יד 1 , 0 ק"מ. לא מדובר ברכב 2015 ולא ברכב חדש.

למיטב ידיעתי, אין יותר מדגמי 2015, גם לא במחסנים וקיה מוציאה רק דגמי 2016 בצורה החדשה. וגם אם יש, הרי שבטח לא יימכרו ב 90,000 ש"ח חדשים. אולי יימכרו ב 120,000 ש"ח (במחיר הזה הם נמכרו 0 ק"מ מליסינג חדשות).

ניכר שהרבה אנשים פה חזרו על עצמם עם הקטע של החדש והיא בכלל מדברת על שני קיה ספורטאג' משומשות !

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם
העסקה היא עסקת טרייד אין לרכב שלי שהוא קיה פורטה 10 ,יד שניה, עם 111000 ק"מ כשהראשונה היא השכרה.הם הציעו לי הוספה של 85k על שתיהן. לגבי זו מ12' היא יד ראשונה ,אני אהיה היד השניה אם אקח אותה.מצד שלישי הציעו לי ספורטאז' 15' אורבן בk90 ,קפיצה של 5 ואוטו חדש אז כבר לא יודעת:roll:...

כאן. תקרא שוב ולא חייבים סימני קריאה.

בעסקה מעורב גם הרכב הישן שלה שהיא מוסרת כחלק מהתשלום.

יש לה שלושה ספורטאז'ים כאלטרנטיבה. 2011, 2012 ו 2015.

לשעבר:

• תוכן חדש...