Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי באיביי מנורות לד לרכב

לינק:

http://www.ebay.com/itm/Super-Bright-White-80W-H7-Car-LED-Fog-Daytime-Running-Light-DRL-Lamp-DC-12V-TRC/151690618752?_trksid=p2045573.c100033.m2042&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20131017132637%26meid%3D1cef72ccf146433c87888ff31b5878bc%26pid%3D100033%26rk%3D4%26rkt%3D4%26sd%3D281627093960

המנורות האלה נותנים אור רגיל ואור גבוהה כמו מנורות אלוגן H7 ?

המנורות האלה עוברים בטסט ?

יש מנורות לד יותר מומלצות לרכב ?

פורסם

לא לא ולא.

נורות לד לא מיועדות לתאורה ראשית.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בעיה של לדים זה לא העוצמה שלהם, אלה ההתחממות של הדרייבר .

שמים להם מאוורר מצ'וקמק שיקרר שנסתם מאבק / נשרף בנסיעה הראשונה.

פורסם
תקרא כמה לומנס הן מוציאות ותבין שהן לא מתקרבות להלוגן. יש להם גם שני מצבי תאורה.

לפי הפירוט באיביי כתוב שהן 1600-2000LM, משהו שקשה לי להאמין בו (הלוגן סטנדרטי של אוסרם מוציא 1500LM).

לא נראה אמין כל העסק הזה. עזוב אותך שטויות. אם אתה מחפש את האור הלבן יש לך נורות הלוגן לבנות, תחפש משהו עם טמפרטורת צבע של ~6000K

הנה דוגמא:

http://www.ebay.com/itm/171669314011

פורסם

הנורות שאתה מציע הן בעלות הספק כמעט כפול מאלו הסטנדרטיות ועשויות לגרום לנזק.

וגם הציפוי הכחול עליהן אינו מטיב עם הסיכוי לעבור מבחן רישוי.

אני רוצה להסתייג קצת מהדברים שכתב איתמר ולומר כי מערכות תאורה ראשיות מבוססות LED נכנסות לתחום המוטורי בהדרגה ויש דגמים שמגיעים כך מהיצרן.

הבעיה מגיעה בתחום האפטרמרקט שרווי במוצרים זולים ונחותים עם תכנון שאינו מתאים במלואו להחלפה ראש בראש ומכאן נוצרות בעיות כמו אמינות, סינוור, או פשוט תוצאה גרועה.

אגב, שרשור שנפתח היום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?590218

פורסם

אתם מודעים לזה שנורת osram h7 רגילה (הלוגן) עולה דולרים בודדים. נורות הלוגן ללא שם עולות 2-3$ . וחלקן מחזיק שנים . הכדאיות הכלכלית בסט לדים איכותי היא קטנה מאד כיום.

פורסם

מצטרף לבחור שמעלי: מנורה מחזיקה אצלי, כאשר המנורות דולקות כך הזמן כ60,000 קמ. מנורה קוריאנית ״בטכנולוגיה גרמנית״ (זה מה שכתוב על האריזה) עולה לי 20 שח. כדי לחסוך בלבולי מוח, אני מחליף אותם בזוגות.

מכל ההוצאות שיש לי ברכב, זו ההוצאה הזניחה ביותר.

אור ברקס עוד לא הצלחתי לשרוף, גם לא אחרי 150,000

פורסם

לצערי מנורות אוסרם מקוריות שמגיעות עם הרכב לא מאירות כלום. לכן אני לפחות נאלץ לחפש פתרונות אפטרמארקט. נורות הלוגן xtreme +130 של פיליפס נתנו שיפור, אבל עדיין יש לאן להתקדם. במיוחד ליד קסנון שיש לי ברכב השני.

פורסם

מה שרוני אמר. הכדאיות פה היא לא כלכלית. היא נטו לקבל מנורה שמאירה טוב יותר מההלוגנים המקוריים. גם אצלי המצב חרבנה. גם אני החלפתי לפיליפס +130% וגם אני ראיתי שיפור וגם אני חושב שיש עוד לאן להתקדם.

אבל בינתיים לא מצאתי משהו מספיק אטרקטיבי.

אה, כן, לפותח השרשור. לפי דעתי הלא מלומדת, הנורות האלה נראות כל כך רע שלא הייתי שם אותם ברובים האלה שעושים פיופיו ועושים אורות וצלילים. אבל מה 'כפת לך, כולה 10 דולר. מקסימום לא יעבוד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

תגידו אתם נוהגים במקרה על כוכב לכת אחר או בחור השחור ? אני לעולם לא ניתקלתי בבעיה בעוצמת התאורה ברכבים שברשותיי עם מנורות תקניות מסוג H7.

אם עוצמת התאורה ברכבך חלשה בדוק את הפנס ומערכת החשמל ברכבך לפני שאתה 'משדרג' לפנסי לד.

ברור שתמיד ניתן להתקדם ולהתקדם ואולי בעתיד נתקין פנסים עם מנורות מטל הלייד ולא נצטרך גם את תאורת הכביש.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
תגידו אתם נוהגים במקרה על כוכב לכת אחר או בחור השחור ? אני לעולם לא ניתקלתי בבעיה בעוצמת התאורה ברכבים שברשותיי עם מנורות תקניות מסוג H7.

אם עוצמת התאורה ברכבך חלשה בדוק את הפנס ומערכת החשמל ברכבך לפני שאתה 'משדרג' לפנסי לד.

יש לי שני רכבים עם H7. אחד בסדר ושני בעייתי. אשמח להכוונה מה לבדוק. מדובר בקיה סורנטו 2014 שמהיום הראשון הייתה בעיה החושך.

פורסם
נו מרק, אל תהיה מצחיק, הרי עקרון הפעולה של מטל הלייד דומה לנורות "קסנון" לרכב. או HID.

ברור רק סוג הגז שונה. התכוונתי להצחיק.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...