Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב כמובן Clio B 2001 1.2 8v דור ראשון.

החלפתי פלאנג מים שמגיע קומפלט עם טרמוסטט עקב נזילה (אני יעלה בימים הקרובים עם תמונות).

ועל הדרך פירקתי את המצערת וניקיתי אותה יסודי עם ספריי קרבורטורים, אחרי הפירוק הסתכלתי לתוך הסעפת וראיתי שם מלא ג'יפה, איך מנקים את זה ?

בקשר למזרקים, הרכב קצת מגמגם בסרק (כל 5-6 שניות גמגומון) והוא אחרי החלפת מצתים, חוטי הצתה וניקוי מצערת, אז נשאר לי רק המזרקים לא ?

אני מפחד להשתמש ב44k כי הרכב היה במצב מאוד מוזנח שקניתי אותו, אין לי מושג מתי הוא עבר איזשהו ניקוי ואני מפחד שה44k יעשה יותר בעיות.

שאלה אחרונה, נגיד ושמתי את את החומר והוא ניקה הכל, לאן כל הלכלוך הזה הולך ? הוא נשאר במנוע או יוצא בפליטה ?

תודה רבה !

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

פורסם

בוקר טוב,

לניקוי הסעפת אני ממליץ להשתמש ב- ''אינפוזיה'', של LM (גם חברה אחרת ומוכרת תתפוס).

ביצעתי זאת למספר רכבים והשינוי מורגש, בנוסף, יצא העשן בצבע נורא שחור (שמתי לב שאם הסעפת נקייה יוצא העשן לבן).

השינוי מורגש בסחיבה, ממש שמים וארץ, על זה אני מדבר:

http://www.justmotor.co.il/products/673934/%D7%AA%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%9C%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%9E%D7%A6%D7%A2%D7%A8%D7%AA-%D7%95%D7%A1%D7%A2%D7%A4%D7%AA-%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%94-Liqui-Moly

לעניין התוסף, לא שמעתי על בעיות שנגרמו עקב שימוש בו, אם המערכת דלק תקינה, תתייעץ לגבי דילול

הדלק עם מאתנול.

רועי

פורסם (נערך)

בדקת שאטם המצערת אוטם כמו שצריך? במנועים האלה הוא נוטה להתייבש, להפוך לקשיח ופריך והאטימה שלו נפגעת

לא מאמין שקצת ג׳יפה בסעפת גורמת לגימגומים בסרק, אולי מגבילה את הכח בסלד גבוה וגם זה במצב מאוד קיצוני. זה אולי לא אסטטי (למי איכפת) אבל לא מזיק. במילים אחרות פוטנציאל הנזק שלך בלנסות לנקות את זה עולה משמעותית על התועלת

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

אם תשימו לב לא דיברתי על גמגומים מהסעפת, אלא על גמגומים מהמזרקים.

המצתים וחוטי ההצתה הוחלפו לפני חודש אז אני חושב שנשאר רק ניקוי מזרקים.

הגמגום קורה כל כמה שניות בצורה עדינה ביותר ובגמגום בודד אחד כל פעם, ורק בסרק ובלי גז.

פורסם

כי כמו שאתה רשמת, לא חשבתי בקצת לכלוך בסעפת יכול לגרום לגמגומים אבל מהמזרקים אני חושב שהסיכוי יותר גדול.

במיוחד בהתחשב בזה שהרכב נקנה במצב זוועה ונראה כאילו לא טופל שנים.

פורסם

אני שואל שוב, אטם מצערת בדקת \ החלפת?

טפל קודם במחלות הידועות של הדגם, אחר כך חפש לך הרפתקאות חסרות בסיס.

בסרק סורר בסעפת ואקום חזק מאוד ואטם בית מצערת עייף, כפי שנפוץ בדגם הזה, יגרום לגמגומים.

יום טוב גם לך

פורסם

עכשיו שאני חושב על זה, לפני כמה ימים פירקתי את המצערת ועשיתי לה ניקוי, ואני ממש לא זוכר אטם שם.. :?

יכול להיות דבר כזה ?

יגאל אני צריך לעבור דרכך איזה יום אחד שתעשה לי סריקה על המנוע :-D

• תוכן חדש...