Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני להחליף את הנורה בתקרת הרכב ללד .

מה צריך לקחת בחשבון לפני שעושים זאת?

מדובר באלנטרה 2007

תודה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

תודה איש יקר !

אבדוק

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

יש לי 3 נורות שאני צריך להחליף - אחת בתקרה באמצע ועוד שתיים מעל הנהג והנוסע.

להלן תמונות של תיקרת הרכב:

תקרה.jpgתקרה2.jpgתקרה3.jpg

ולהלן תמונות מבית המנורה הקדמי מעל הנג והנוסע:

קדימה דולק.jpgקדימה כבוי.jpgקדימה.jpg

פורסם

שלום,

החלפתי את הנורות שברכב ללדים.

האור עם גוון כחול בהיר ולא חזק כפי שרציתי.

אלו הלדים שרכשתי:

4smd.jpg3smd.jpg

לינקים: לינק לנורות נהג (תמונה ימנית)

לינק לנורת תקרה (תמונה שמאלית)

מישהו יכול להמליץ לי מה לרכוש?

פורסם (נערך)
שלום,

החלפתי את הנורות שברכב ללדים.

האור עם גוון כחול בהיר ולא חזק כפי שרציתי.

אלו הלדים שרכשתי:

[ATTACH=CONFIG]448821[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]448820[/ATTACH]

לינקים: לינק לנורות נהג (תמונה ימנית)

לינק לנורת תקרה (תמונה שמאלית)

מישהו יכול להמליץ לי מה לרכוש?

בהחלט

את הנורות האלו קנה לתאורת הנהג והנוסע (הן חזקות מאד ומצויינות) תבחר ב- 10smd (כלומר 10 דיודות לנורה)

ואת אלו לתאורה התקרה.

את הנורות האלו התקנתי אצלי ברכב (אלנטרה 2005) והן עושות עבודה מעולה.

וסתם לידע כללי, יש כמה סוגי דיודות לד השונות בגודלן ובעוצמת התאורה. להסבר מפורט ראה פה [עריכה: המדריך הזה קצת ישן, מאז יש כבר דיודות 5630 ו- 5730 שנחשבות היום להכי חזקות שיש וזה מה שנתתי לך בקישור למעלה]

עריכה אחרונה על ידי Sh&Y
פורסם

רוצה אור יום ברכב? :-Pתקנה כאלו.

רק תבדוק שהן נכנסות לך לתוך בית גוף התאורה עצמו. (יש כל מיני מידות).

לדעתי זה טוב בתור תאורת תקרה. לתאורת נהג/נוסע זה יהיה לך מוגזם ומסנוור, וכדאי להשאר עם ההמלצה של SH&Y

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...