Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר התייעצויות בפורום היום החלפתי את הרמקולים שבאים עם האוטו ל2 קומפוננטים בדלתות של CERWIN VEGA

דגם HED650, ואת הטוויטרים שמתי במקום של הרמקולים שבדשבורד( מסתבר שבכלל אין שם רמקולים אלא טוויטרים) מבחינת איכות צליל שומעים הרבה יותר טוב ונקי, השאלה שלי היא מבחינת בסים. לא שומעים כמעט בסים שומעים ממש בקטנה כמו חרחורים כאלה של בס אין באמת עוצמה . האם זה קטע של כיוון של רדיו דיסק/קומפוננטים עצמם?החלפתי רדיו דיסק זה הרדיו המקורי, האם כדאי להחליף רדיו דיסק?

סתם לדוגמא ישלי חבר שיש לו סיאט לאון אין לו מגבר/סאב אופר הכל מקורי איך שהגיע האוטו וישלו בסים מעולים באוטו.

אז כרגע האופציה של סאב ומגבר לא הכי רלוונטית

פורסם

בידוד בדלתות.

ולגבי הסיאט לאון - בנקודה מסויימת בדגמים שלהם הם עברו לרמקולים בקוטר 8 אינטש - זה מן הסתם עולם אחר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

להחליף יחידת ראש מקורית ברכב כזה זה תמיד טוב.

תבדוק אילו אפשרויות כיוון בסיסיות קיימות כרגע.

הייתי מוודא גם שהקוטביות של חיבורי הרמקולים נכונה.

וכמובן שלא יזיק לפתוח את הכיס בדלת שחוסם חלק מהרמקול ב-C1 (אלא אם בדגם של פותה"ש זה לא בדיוק כך). כפי שציינתי בשרשור הקודם.

20120714_133629.jpg

פורסם

מסתבר שהמתקין עקץ אותי הרמקול מוציא 30RMS שהוא אמר 75RMS.מחר הוא מפרק לי חזרה ומחזיר לי את הכסף.

ישלך המלצות לקומפוננטים טובים עד 650 ש"ח? ובמידה ואני ארצה לפתוח את זה איך אני עושה את זה? ומזה פותה"ש

פורסם
בידוד בדלתות.

ולגבי הסיאט לאון - בנקודה מסויימת בדגמים שלהם הם עברו לרמקולים בקוטר 8 אינטש - זה מן הסתם עולם אחר.

איך עושים בידוד בדלתות?

• תוכן חדש...