Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם,

התלהבתי מאוד מהפג'ו 3008 שנמכר ב-137,900 ש"ח במבצע עד סוף השנה.

מבחינת כל הפרמטרים הוא מתאים לי.

במעבר על כל הביקורות והתגובות של הגולשים, יש המון אנשים שקוטלים את המכונית מבחינת אמינות.

האם יש אמת בדברים? האם זה באמת רכב לא אמין?

כמו כן, האם תהיה לו ירידת ערך משמעותית?

תודה

אייל

פורסם

מדובר במנוע שעבר עדכון שאמור לפתור את הבעיות שהיו בגרסא הקודמת עם ה156 כ"ס (טיימינג והצטברות פיח) כך שעוד מוקדם לקבוע לגבי אמינותו.

מעבר לכך יש גיר פלנטרי רגיל שאין בו משהו מיוחד ולא אמור לעשות בעיות.

פורסם

רכב מעולה בשביל המחיר הזה בארץ.

הרבה אנשים קוטלים מעצם העובדה שזה פיג'ו, שסובלים ממוניטין לא משהו בארץ (לדעתי החסרון היחיד שלהם זאת העובדה שהמכוניות שלהם מאד יקרות לתיקון).

פורסם

היום הייתי בסוכנות פיג'ו וקיבלתי מחיר מאוד אטרקטיבי על ה3008 על המנוע הקודם 1.6 טורבו 156 כ"ס

האם פיגו התגברו על התקלות שהיה להם במנוע זה? או שלא

ישנו הפרש של 15 א' ש"ח בין 2 המנועים...

פורסם

לא, 1.6 עם טורבו עם 156 כ"ס הקודם בעייתי עם כשל שרשרת תזמון ועוד מיני דברים.

אין ספק שזה נראה הם תיקנו את הבעיות שהיו במנוע הקודם ושידרגו אותו ל-165 כ"ס.

לשיקולך, אם אתה מעוניין להוסיף 15 אלף ש"ח ולקבל מנוע חדש שפיג'ו התגברו על התקלות שהיה.

פורסם

אני יודע שהיו בעיות של פיח במנוע ובעיית שרשרת תזמון ומותחנים

האם לא יצא קיט משופר של המותחנים?

עדיין ישנם בעיות של פיח במנוע גם ברכבים שנת 2015? אם כן,כיצד פתרו אותם?

האם יש ממה לחשוש עם הרכב הוא חדש ויהיה באחריות 3 שנים + שנתיים נוספות מנוע וגיר?

חבל לי לשלם עוד 15 א' ש"ח בשביל מנוע חדש יותר...

אשמח לתגובות של בעלי נסיון עם הרכב

פורסם

ביני 2012 פיג'ו שינו את מנוע הEP6 המושמץ למותחני טיימינג משופרים.

המנוע החדש הוא עדיין EP6 םרי תכנון של במוו אבל משופר מבחינת איזון. הוא יותר חלק. שאר התכנון נשאר זהה.

יחד עם זאת לא סתם יש הנחה על מנוע קודם. הוא פשוט ישן יותר.

פורסם

חברת לובינסקי, יבואנית פיג'ו, סיטרואן ו-MG,

ערכה הבוקר מסיבת עיתונאים לסיכום שנת 2015

שבה נימסר כי בשנת 2016,

הרכב פיג'ו 3008 יוצע מעתה בהנחה נוספת וימכר מעתה ב-133,900 ש"ח!

המחיר הנמוך ביותר עד כה לקרוסאובר של פיג'ו.

פורסם (נערך)

מניסיון: את המותחן החליפו כבר במנועים שיצאו ב 2012 . אבל לגבי הפיח: הבעיה לא נפתרה לגמרי. זו בעייה נפוצה בהזרקה ישירה ומשתנה. ניתן לראות בעייה דומה במנועי אודי (VW 2.0) . הפתרון הוא פשוט משטר טיפולים כפול. לטפל כל 15K , שמן איכותי בלבד וכו. עדיין גם אם הקפדת . מדי פעם יאלצו לנקות קצת פיח בדר"כ ע"י כימיקלים בלבד. מעריך פעם ב 100K . לגבי המנוע: הסימול הפנימי הוא אכן EP6 אבל הם משחקים עם הגדרות המחשב ולכן עם אותו מנוע ,תוכל בשינוי תוכנה ,לקבל 156 , 165 ו 200 כ"ס או כל טווח באמצע. אתה לא תרגיש הבדל בין 156 ל 165 כ"ס ולכן לא שווה תוספת של 15K ש"ח.

שסתומים ומרימים נקיים וזהובים אצלי אבל עדיין בתחתית המנוע אני מוצא שמן שחור וסמיך. שואב אותו פעם בכמה זמן עם קשית.

לסיכום: זה מנוע שדורש השגחה וטיפולים ואז הוא נוסע יופי ובמחיר ללא תחרות.

אם אתה מחפש רכב שמטופל במוסך בגינה פעם ב 30000 ללא כאבי ראש : לך חפש רכב אחר .

לגבי הגיר: חולשה בהילוך ה 5 שיוצא קצר מאד וחסר כח. כמעט הילוך מיותר.

בפועל חסר לגיר הזה (גיר יפני אמין) הילוך 7 שהיה מביא את צריכת הדלק בשיוט לעמקים חדשים.

מכיוון שנותנים אחריות על המנוע והגיר אז אתה דיי מכוסה אבל תתכונן שתצטרך לבקר במוסך.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לפותח השירשור.

בהמשך למגיב האחרון, היום הוא יום המזל שלך. המחירים ירדו חזק וכמובן שכבר אין טעם להצעה שקיבלת על הדגם הקודם אלא אם כן יורידו את המחיר בהתאמה למחירים שפורסמו היום. המחירים שלובינסקי מציע הם שוברי שוק בכל קנה מידה ואין ספק שהמכירות יעלו.

עיין בקישור הבא:

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2358/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%94%D7%A4%D7%9B%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%A1%D7%A7%D7%99

פורסם

נכנסתי לקישור ואין ספק שלובינסקי ביצעו מהפיכת מחיר נוספת בכמה גזרות כולל במקרה של ה-3008 החדש. לפני כמה חודשים במבצע "חבר" הדגם נמכר בהנחה של 2-3K שקלים. המחיר החדש זול יותר.

פורסם

אדיר!

ממש יצא מעולה!

"save" תודה רבה על הפירוט של הטיפולים, בתור אחד שמקפיד מאוד על הטיפולים של הרכב, אני מבין ממך שזה אומר שאין לי מה לדאוג בנוגע לאמינות של הרכב, בטח לא כמו שכולם קוטלים את פג'ו.

תודה לכולם!

פורסם

אני כנראה הולך לבסוף על ה308 SW.

אמנם פחות אופנתי מה3008 אך רכב חסכוני יותר,חזק יותר וחדשני יותר מה3008...

• תוכן חדש...