Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתארח ביום חמישי במלון רוטשילד 22 בתל אביב.

השאלה היא אם יש חניון במחיר נורמלי למשך 24 שעות, נורמלי מבחינתי בתל אביב זה עד 80 שקל למשך הזמן שהזכרתי.

קיים דבר כזה?

פורסם

רק להוריד את הדברים במלון כשאתה מגיע, ולקחת את האוטו למטה ביהודה הלוי עד שתמצא כחול לבן או אפור. יש במרחק של כרבע שעה הליכה. לא בשמיים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם תחב"צ אופציה [נגיד רכבת ומונית ספיישל] זה עדיף משמעותית. כל האזור הזה סיוט אחד גדול.

אם לא, אני ממליץ מה שדיסקו אמר. קח בחשבון שאתה עלול לעשות הרבה סיבובים עד שתמצא חניה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש בסוף רוטשילד פינת רחוב הרצל חניון תת קרקעי. כשאני יוצא לשם בערבים יש חניה חינם לבעלי מפתח דיסקונט, לגבי חניה לכל הלילה, אני כבר לא יודע מה המחירים.

פורסם

זהירות מהחניון הזה ^. חניתי בו פעם לשלוש שעות. החניה הכי יקרה שהיתה לי בחיים. ביציאה יש טפסים למשכנתא. הם יודעים למה.

למען הסר ספק אני עובד שם באיזור. דווקא הרכבת הקלה פחות מפריעה ממה שניתן היה לחשוב. הבנאדם מגיע בחמישי אחה"צ ויוצא למחרת בצהריים, אין מה לחשוש מהתנועה. רק לא לשחק עם חניות לא חוקיות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

discoTDS, כמו כל חניון, ברגע שנכנסים כדאי לבדוק את העלות כדי לא לקבל התקף לב אח"כ. תודה על ההערה. ובהערת אגב, בקיץ האחרון נהגתי ללכת להופעות ג'אז חינמיות בשדרות בן גוריון בת"א, כיוון שכמובן אין חניה באזור חניתי בחניון התת קרקעי בגן העיר, דיברת על החניה הכי יקרה בחיים? חניה של בערך 3 שעות עלתה לי באזור ה 50-60 ש"ח אם אני לא טועה.

פורסם

אם רוטשילד 22 קרוב לאלנבי הייתי במקומך מחנה בדרך יפו בחינם ולוקח מונית למלון אם אתה מתעצל או הולך ברגל

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
אם רוטשילד 22 קרוב לאלנבי הייתי במקומך מחנה בדרך יפו בחינם ולוקח מונית למלון אם אתה מתעצל או הולך ברגל

זה כבר פיתרון הרבה יותר מתקדם ומוצלח. בשביל מצבים כאלה אני משתמש באופניים מתקפלים, מחנה את הרכב מרחק מספר קילומטרים וממשיך באופניים למקום הבעייתי.

פורסם
אני מאחל בהצלחה רבה למי שמתכנן להסתובב באזור הזה ברכב, בזכות הרקבת

קצת הגזמת

אני כמעת כל יום שם בשעות העומס

לא עומס משהו שלא היה לפני הרכבת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
רק להוריד את הדברים במלון כשאתה מגיע, ולקחת את האוטו למטה ביהודה הלוי עד שתמצא כחול לבן או אפור. יש במרחק של כרבע שעה הליכה. לא בשמיים.

כנראה שזה תלוי בשעת ההגעה. בגיחה האחרון לארץ יצא לי לבקר באזור מספר פעמים בשעות הערב. בקטע שבין רח' הרכבת ללינקולן וברדיוס של שלושה רחובות משם אי אפשר היה למצוא אפילו חניה לאופניים. לפחות לא באופן חוקי.

אבל... בסוף יהודה הלוי (12-14), פינת רח' הרכבת ו-500 מטר מהמלון של פות"ש, יש את חניון בית הדר של העירייה: http://www.ahuzot.co.il/Parking/ParkingDetails/?ID=93

מה שאומר שאם הוא מגיע אחרי 17:00 ביום חמישי, הוא ישלם 40 שקלים בסה"כ ויוכל לחנות שם עד 7 בבוקר שבת. ואם יש לו במקרה רכב עם מדבקת תושב ת"א - זה יעלה חצי מהסכום.

אז כן, קיים דבר כזה.

פורסם

מחנה בחניון התת קרקעי ברוטשילד באופן קבוע (מנוי) קח בחשבון שכל החניונים באזור באותו מחיר פחות או יותר.

אם אתה נוסע לכיוון מערב (חוף הים) שם ככל הנראה יש חניונים זולים יותר, בסביבות ה60/70 ש"ח ליום.

אם זה חד פעמי, הייתי כמובן בודק עם המלון אם יש איזשהו הסדר חנייה ללקוחות המלון.

אם לא, אתה מוזמן לחנות בחינם באזור של חוף הים (ממש ממש לפני הכניסה ליפו, ליד חברת חשמל/בזק) אני מאמין שמונית תעלה לך בסביבות ה30 ש"ח למלון. ואז אם אתה לוקח בחשבון את הנסיעות הלוך ושוב + המרחק, עדיף אולי לשלם קצת יותר ולחנות קרוב.

ואגב, מצטרף לדיסקו, את מפגעי הרכבת הקלה פחות מרגישים מהמצופה.

• תוכן חדש...