Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר טוב מנוי שלהם כבר לא מעט זמן. יש לו שני ממירים בבית, עם 40MB אינטרנט,

ובלי עין הרע מספיק ילדים ומשתמשים על הרשת הביתית, והוא אומר שהכל בסדר

אצלם, ולא היה מצב שלא ראו, או שלא הצליחו לגלוש חלק.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי,

בבית יש 2 ממירים שלפעמים עובדים בו זמנית+מחשב וטלפונים סלולריים.

הכל עובד חלק וסה"כ כולם מרוצים.

ספריית הסרטים מתעדכנת לעיתים רחוקות וזו נקודה יחידה שאפשר לציין כחסרון-

אך אפשר לבצע השלמות מפופקורן טיים או משהו בסגנון (לא משהו להתאבד עליו)

אז נניח וצברתי עד כה ניסיון של כ 3 חודשים עם סלקום אני יכול לומר בפה מלא שאין סיכוי שאחזור לחברות הכבלים הידועות.

Gn'f'R

פורסם

תודה לעונים, בוצע מעבר לסלקום.

דרך אגב לגבי כך שציינתי ש"דחפו" 100 מגה למרות שמבחינת בזק הדבר בלתי אפשרי, נכון אך... זה ניתן בתור צ'ופר וכשדרוג ובאותו מחיר של ה 40 מגה, כך שסלקום מבחינתם יצאו לארג'ים.

פורסם

אין ספק שהמוצר של סלקום הכי משתלם היום ורואים את זה במעבר מהוט ויס לסלקום ‚ לנו הצרכנים זה מצויין שסוף סוף יש תחרות גם בתחום הזה או לפחות התחילה תחרות ‚ בזמנו דובר על זה שגם פרטנר תיכנס לתחום ה-TV ‚ מעניין איפה זה עומד כיום ‚ עוד תחרות לא תזיק .

:fadein:
פורסם

לי יש נטפליקס כבר שבועיים.

עובד מעולה בלי השהיות מוזרות.

זה יוצא קצת יותר משליש ממה שיוצא סלקום TV אבל הרבה יותר טוב.

עוד מעט אני גם אתעסק קצת עם ה VPN ואז אוכל לראות את כל הסדרות של ארה"ב.

פורסם

לא תחרות ולא נעליים. יש לי סלקום TV, הממירים פשוט גרועים! נתקעים ואיטיים נורא, ותוכן שלא יכול להתחרות ביס או הוט. השירות הטכנאי גם גרוע ומתבצע ע"י נטוויז'ן. עצם זה שהוסיפו לאחרונה חבילת ספורט בתוספת תשלום מעידה לאן כל זה הולך. לא הבטיחו תוכן חופשי ללא תוספת תשלום? בכל מקרה זה עדיין בחיתולים מהרבה בחינות ויש להם עוד דרך לעשות כדי להתחרות ביס והוט. דעתי האישית בלבד!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
יש מבצעים חדשים מי שמעונין - מקפיץ, כמובן מוזמנים לפנות בפרטי.

המוצר של סלקום תופס עכשיו חזק ‚ למה שלא תפרסם פה את המבצעים ?

פורסם

~

יש לי כמה שאלות שעשויות לעניין חברי פורום נוספים, לכן אני לא עובר בינתיים לפרטי:

1. האם התכנים שמופיעים באתר האינטרנט של סלקוםTV זמינים גם ברוסית, עם דיבוב או כתוביות?

2. האם יש צפי לתכנים יעודיים לקהל הרוסי באיזשהו שלב? יעני תכניות שמגיעות 'משם'.

3. האם יש תכנית התנסות כזאת לשבוע, או פרק זמן קצר יותר מחודשיים?

אמא שלי מנסה כבר שנים להתנתק מיס ללא הצלחה, פשוט בהעדר אלטרנטיבה ראוייה. HOT זה צאצא השטן, Kartina אכזבה מבחינת ממשק והייתה קצת 'רוסית' מדי בשביל אנשים שחיים פה כבר 25 שנה, ו-KODI לא באמת מהווה תחליף. לא יודע מי קהל היעד של סלקום ושאר החברות שנכנסות לתחום הזה, אבל נראה לי שבשוק הישראלי יש דמוגרפיה די חזקה של רוסים בני 50 פלוס המחפשים את השילוב של תכנים משם ומפה ולא רוצים לשלם על זה 250 שקל בחודש. על פניו נראה שאף אחד מהשחקנים החדשים לא נכנס לנישה הזאת, וחבל.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הבעיה עם חברות התקשורת בארץ היא תאוות המכירה ודפיקת הלקוחות הגדולה שלהן. איכשהו תמיד שיש "טעויות" בחשבון (ולמי לא היו "טעויות") זה תמיד לטובת החברה ולרעת הלקוח, מעולם לא ראיתי טעות שהיתה לטובת הלקוח איכשהו את זה מצליחים תמיד למנוע ב 100٪ הצלחה. גם יש לנציגי המכירות שלהן נטיה לדחוף דברים תוך הבטחות שווא שזה בחינם, זיכוי מלא, מגיע לך וכו.. ואז בסוף בחשבונית מגלים פיגוע שלא ניתן להבין אותו והמחיר יותר גבוה מהסיכום הראשוני ואיכשהו בשורה תחתונה בכל חודש יש סכום סופי שונה על חבילה שהיתה אמורה להיות במחיר קבוע.

ואז מתחילה מסכת בזבוז הזמן האינסופי בטלפון עם שירות הלקוחות בשביל לנסות לקבל החזר או להתנתק, כאשר פתאום זמן ההמתנה הוא "ארוך מהרגיל" ומנסים להתיש את הלקוח במעבר בין נציגי שימור לקוחות.

אני מנסה לרכוש כמה שפחות דברים מחברות התקשורת בארץ אחרי טראומה שפעם נסיתי במשך 40 דקות! (אחרי שכבר ענו לי והגעתי לנציג) להתנתק מ 012 למרות שהבטיחו לי שניתן להתנתק מיד ובלי בעיות ובפועל פשוט לא הסכימו לנתק אותי ורק העבירו אותי מנציג אחד לשני ועוד בדרך ניסו למכור לי עוד דברים. ואחרי אין סוף "טעויות" בחשבון בשיטת מצליח של חברות הסלולר והאינטרנט

• תוכן חדש...