Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אופנוע עם בלם תוף מכאני מקדימה שזקוק לחידוש. הבעיה היא שהדפנות שלו כבר דקות מדי ולא ניתנות לחריטה.

איזה רעיון מבין אלה שמניתי למעלה יהיה נכון יותר ליישום והיכן? אני מהמרכז אבל המיקום לא ממש משנה כאן.

לאלה שיציעו לרכוש חדש - תודה אבל אין. כבר חרשתי את כל ספקי החלפים באירופה ובארה"ב, כולל חריש עמוק בפורומים רלוונטיים.

אשמח כמובן לשמוע רעיונות נוספים, אם יש.

תודה.

פורסם

מבחינת חוזק אין לי ספק כי תותב מתאים יותר. לתותב יש יכולת עמידה במאמצי מתיחה (להם נתון התוף).

מתכת "מרוססת" (ואין לי מושג באיזה דרך זה נעשה) אמנם תמלא את העובי החסר, אך לא תתרום מאומה לכושר התוף לשאת במאמצים.

מידע בדבר המידות (קטרים, עובי דופן התוף "לפני" ו-"אחרי") תוכל לתת תחושה טובה יותר.

עודד

פורסם

חרשת בחו"ל , האם ניסית בארץ ?. לי קרה פעמיים שלא הישגתי חלפים מסויימים וקניתי אותם באנגליה ולאחר זמן נתקלתי בהם במקרה בחנויות כשחיפשתי משהו אחר והם היו באיכות יותר טובה ובמחיר יותר זול ממה ששלחו לי מחו"ל.

מציע לך לפרסם כאן את סוג האופנוע כולל תמונות של התוף.

בברכה אריק

פורסם

1952 BMW R51/3

מהדגמים הראשונים, כלומר חצי תוף בלם ולא מהסוג עם הנאבּה המלאה.

הבעיה היא שאני מחפש חדש. ישן כבר יש לי...

חיפשתי בגוגל תמונות לגבי התהליך של התותב ולא מצאתי.

מישהו יודע מי בארץ מסוגל לבצע דבר כזה? כל חרט?

פורסם

אתה יודע מאיזה מתכת אתה צריך את התותב? שלא תעשה משהו שיכשל ויסכן אותך.

אתה גם צריך להבין אם אתה רוצה לעשות התקנה בלחץ (לקרר את האזור שבו התותב מתיישב\ לחמם קצת את התותב ולראות אם החרט יודע להגיע לדיוק הנדרש.

יש המון חרטים בשוק אבל רובם די חרטא שיעשו את עצמם מאוד מבינים ומאוד מומחים ובתאכלס יעשו לך משהו עקום.

אני מכיר חברה בשם חי טק. איכות לא 100% אבל מסוגלים לעשות את העבודה. כנראה שיהיה גם יקר קצת כי שעות עבודה של מכונה עולה די הרבה.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

ריתוך בד"כ עושה יותר בעיות ממה שהוא פותר. לא כל דבר צריך לרתך ואם כן אז צריך לדעת איך (ובתור מישהו שמתעסק עם ריתוכים, מעטים יודעים לרתך בצורה נורמלית גם אחרי הדרכות והסמכות מקצועיות)

מדובר פה על בלם. לא משהו שכדאי לשחק איתו

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

זה בדיוק הענין. אני מחפש מישהו שיודע את העבודה.

לגבי השתלה בלחץ - לא טוב. התוף חי בטווחי טמפרטורה גדולים מדי מכדי שלחיצה תחזיק מעמד.

בגלל זה חשבתי גם על ריסוס מתכת.

פורסם

לכן אמרתי שגקי יבצע לך השתלה ש סליב, דהינו יחרוט את התוף ויכניס סליב oversize, בכדי להגיע למידה הרצויה, כאשר את הסגירה הבטיחותית כדי שהסליב לא יחשוב לזוז מבצעים ריתוך היקפי. כביטחון.

פורסם

במידה ותעשה לתוף סליב , מומלץ מאוד לעשות קדח בין הסליב לתוף ולהכניס בו דיבל ברזל , כדי שלא יהיה סיכוי שהסליב יעצר והגלגל ימשיך להסתובב במקרה של בלימת חירום או בבלימה ממושכת שהתוף מתחמם

פורסם

מיכה אצל גדליה במוסך בדקת?

לגבי השתלת שרוול זה רעיון טוב אם נעשה באופן מקצועי.

האם אתה מעוניין למכור את האופנוע השני שלך?

• תוכן חדש...