Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים בוקר טוב

מזג אוויר סגרירי משהו אך לא כזה שיישבש לי את היום .

עוד 10 דקות אני בלול אז מי שרוצה קפה והוא ברדיוס 30 ק"מ ונוהג ברכב בן 30 ומעלה מוזמן (נו טוב, גם מי שרק מפנטז על כזה רכב מוזמן).

עדכון קצר על השבוע שחלף: התקדמות משמעותית "במסננת" של גיל והכוונה לפורד קאפרי הזהובה לשעבר. מישל מתקדם יפה מאוד עם הC10 שלו , אני לא עשיתי יותר מדי בF 250 ושלמה הכין את הפאקרד למעבר לניקוי חול, אם מזג האוויר יאפשר אולי נשלח אותה היום לניקוי חול וצביעה ביסוד.

אחה" נפגשים כרגיל החל מהשעה 16:00 בסניף הצפון של מועדון ה 5 בקפה GREG חוצות המפרץ.

נתי הודיע בשישי שעבר שעונת הסחלב החם נפתחה רשמית אז זאת בוודאי עוד סיבה להגיע.

להתראות

איתמרדגל המועדון 1.JPGIMG_6451.JPGIMG_6453.jpgIMG_6454.jpg

פורסם

בוקר טוב

הגשם לא הכריע אותנו אתמול ולמפגש בקפה GREG הגיעו כמה וכמה חברים ברכבי אספנות ווהשאר הגיעו במכוניות מפלסטיק. שמחנו לראות שהקפריס של נועם חזרה לחיים אחרי תקופה ארוכה שבה "טובי המומחים " חיפשו את המחלה .כפי שכתבתי , עונת הסחלב נפתחה וזה טעים וחם , הבעיה שאו ששותים סחלב או אוכלים ארוחת ערב , תחליטו בעצמכם.

הנה כמה תמונות מהיממה שחלפה (קצת לול וקצת מפגש )

איתמר

IMG_6807.JPGIMG_6808.JPGIMG_6809.jpgIMG_6810.jpgIMG_6811.JPGIMG_6812.jpgIMG_6816.JPGIMG_6817.JPG

• תוכן חדש...