Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בימינו לקנות רדיו זה מצחיק?

זאת היא תעשיה שמגלגלת מיליונים בשנה ואולי אף יותר. עדיין יש אנשים שמקשיבים לרדיו ורוצים מכשיר קבוע, לא נייד, במטבח, במשרד או אפילו במקלחת (ולשם כך יש אטומי מים למיניהם).

אתה מקשיב לרדיו רק כאשר אתה באוטו?

האמת שאני לא דוגמא כי אני לא מקשיב לרדיו בכלל, ואם הייתי מקשיב אז כנראה שהייתי הולך על רדיו דרך האינטרנט (כשם שאני שומע מוזיקה דרך האינטרנט).

מבחינתי רדיו כיום זה כמו טלוויזיה - עולם הולך ונעלם. אנשים כיום רוצים ויכולים להקשיב למה שהם רוצים ולא למה שמכתיב להם מי שאחראי על הכך וכך ערוצים שיש ברדיו או בטלוויזיה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בימינו לקנות רדיו זה מצחיק?

זאת היא תעשיה שמגלגלת מיליונים בשנה ואולי אף יותר. עדיין יש אנשים שמקשיבים לרדיו ורוצים מכשיר קבוע, לא נייד, במטבח, במשרד או אפילו במקלחת (ולשם כך יש אטומי מים למיניהם).

אתה מקשיב לרדיו רק כאשר אתה באוטו?

כן, ובעוד 10 שנים כשדור הקודי יהיה עצמאי גם להיות מנוי ליס או הוט יהיה מצחיק

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מישהו צריך לשלם על מה שאתם מורידים מהאינטרנט.

קודי צריכים לגנוב ממישהו את הסרטים שלהם.

שידורי אינטרנט כמו נטפליקס ואמזון זה העתיד.

אבל אתם באמת לא מתעניינים בכלל בחדשות?

אני תמיד בודק בחדשות לבדוק אם לא היה איזה פיגוע במקום שאני נוסע אליו.

בקשר לרדיו אז להביא אחד מארה"ב שהם עובדים עם חשמל אחר ותזרים אחרים זה בעייתי

אייל

פורסם
כן, ובעוד 10 שנים כשדור הקודי יהיה עצמאי גם להיות מנוי ליס או הוט יהיה מצחיק

כבר היום לדעתי מצחיק להיות מנוי ליס או הוט, כי העלות פשוט מטורפת. בין 200 ל-300 שקלים בחודש ובשביל מה? בשביל ה-1% מהתכנים שאתה באמת רוצה לראות? בשביל הזמן שאתה מבזבז בבהייה בתכנים שאתה לא באמת רוצה לראות, רק כי אתה מכבה את המוח? בשביל לשלם אקסטרה על האפשרות לראות את התכנים מתי שנוח לך ולא מתי שנוח להם?

נכון, למי שיש ילדים או למי שצופה המון בספורט עדיין יש כנראה יתרונות מסוימים, אבל יש אפשרויות אחרות, זולות משמעותית, ורק צריך להתאים את עצמך אליהן.

אני כבר מזמן רואה הכל דרך האינטרנט. נגן מבוסס XBMC, מוריד רק מה שאני רוצה וצופה רק במה שאני רוצה ומתי שאני רוצה. במדינות נורמליות יש גם נטפליקס ודומיו.

מוזיקה אותו הדבר - אני משתמש בספוטיפי אבל יש הרבה אופציות אחרות.

אבל אתם באמת לא מתעניינים בכלל בחדשות?

אני תמיד בודק בחדשות לבדוק אם לא היה איזה פיגוע במקום שאני נוסע אליו.

בקשר לרדיו אז להביא אחד מארה"ב שהם עובדים עם חשמל אחר ותזרים אחרים זה בעייתי

אני מתעניין בחדשות ובשביל זה יש לי קיצור בבראוזר של הסמארטפון. תוך 10 שניות אני יודע מה קורה*. לא צריך לפתוח את הרדיו, למצוא את התחנה ולחכות עד שיגידו משהו שמעניין אותי. לך תשמע פודקאסטים. תגלה עולם חדש...

*לצערי, בשביל חדשות בארץ אני עדיין משתמש (גם) בזבל שנקרא YNET, על שלל כתבות הפרסום שבו ושאר הגועל נפש שהם מקדמים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
כבר היום לדעתי מצחיק להיות מנוי ליס או הוט, כי העלות פשוט מטורפת. בין 200 ל-300 שקלים בחודש ובשביל מה? בשביל ה-1% מהתכנים שאתה באמת רוצה לראות? בשביל הזמן שאתה מבזבז בבהייה בתכנים שאתה לא באמת רוצה לראות, רק כי אתה מכבה את המוח? בשביל לשלם אקסטרה על האפשרות לראות את התכנים מתי שנוח לך ולא מתי שנוח להם?

נכון, למי שיש ילדים או למי שצופה המון בספורט עדיין יש כנראה יתרונות מסוימים, אבל יש אפשרויות אחרות, זולות משמעותית, ורק צריך להתאים את עצמך אליהן.

אני כבר מזמן רואה הכל דרך האינטרנט. נגן מבוסס XBMC, מוריד רק מה שאני רוצה וצופה רק במה שאני רוצה ומתי שאני רוצה. במדינות נורמליות יש גם נטפליקס ודומיו.

מוזיקה אותו הדבר - אני משתמש בספוטיפי אבל יש הרבה אופציות אחרות.

אני מתעניין בחדשות ובשביל זה יש לי קיצור בבראוזר של הסמארטפון. תוך 10 שניות אני יודע מה קורה*. לא צריך לפתוח את הרדיו, למצוא את התחנה ולחכות עד שיגידו משהו שמעניין אותי. לך תשמע פודקאסטים. תגלה עולם חדש...

*לצערי, בשביל חדשות בארץ אני עדיין משתמש (גם) בזבל שנקרא YNET, על שלל כתבות הפרסום שבו ושאר הגועל נפש שהם מקדמים.

זה בדיוק מה שאני אומר, אבל עובדתית ברוב הבתים בישראל יש יס או הוט, אני צופה שזה ישתנה בעוד כמה שנים

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

ואגב, אם כבר יס/הוט - אתן דוגמא לאיך שזה צריך להתנהל, מהמדינה הקיקיונית אסטוניה שבה אני נמצא כרגע:

חברת הכבלים פה נותנת 27 ערוצים כולל יורוספורט, נשיונל גאוגרפיק, פוקס, דיסקברי ועוד - תמורת 5 יורו (קצת יותר מ-20 שקלים).

חבילה מורחבת עם עוד 46 ערוצים כולל BBC, CNN, ערוצי אוכל, ספורט, טיולים, מוזיקה, מדע, ילדים ועוד תעלה עוד 8 יורו (כ-35 שקלים).

מעבר לזה יש חבילות ספציפיות. חבילת שלושה ערוצי דיסני ב-3 יורו, חבילת שלושה ערוצי ילדים אחרים ב-3 יורו, חבילת 9 ערוצי ספורט ב-6 יורו וכן הלאה.

אפשר בקלות ליצור לעצמך פורטפוליו של ערוצים בפחות מ-100 שקלים לחודש.

ומעבר לזה - יש להם אפליקציה שמאפשרת לצפות בהמון תכנים דרך האינטרנט ב-5 יורו לחודש, ככה שאתה אפילו לא חייב להיות מחובר לרשת הכבלים...

אז אל תשכחו - עובדים עליכם...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אכן, גם אצלנו הטלוויזיה מחוברת למחשב, זה וגם חיבור לאנטנה הישנה המקורית של הבנין ואז אנחנו גם צופים במה שהמדינה משדרת...

אבל במטבח, שאישתי מבלה בו המון בבישולים ושאר פעילויות - רק רדיו.

פורסם
אכן, גם אצלנו הטלוויזיה מחוברת למחשב, זה וגם חיבור לאנטנה הישנה המקורית של הבנין ואז אנחנו גם צופים במה שהמדינה משדרת...

אבל במטבח, שאישתי מבלה בו המון בבישולים ושאר פעילויות - רק רדיו.

מאז עידן פלוס האנטנה על הגג אם היא קיימת אז היא לא עושה כלום.

שידורים אנלוגיים לא קיימים ועידן פלוס לא עושה שימוש האנטנות הישנות.

בן דוד שלי בניו יורק משלם על:

1. כבלים בבית

2 נטפליקס

3. מנוי לטלוויזיה של אמזון

4. אפל TV

5. רדיו לווייני באוטו.

כל השידורים בחינם כמו יוטיוב או פודקאסטים בחינם הם חלק מההיסטוריה.

אנשים עבדו בחינם בשביל להיכנס לשוק והם נכנסו.

אייל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רדיו שהו רק רדיו בלי עוד מליון פונקציות ושימושים שונים מתחיל להיות מוצר אספנות. כמה הציעו לך על המשלוח? יש את זה של אותה חברה, גם נאה יותר מהרדיו שמצאת וגם ניתן לרכוש בארץ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני שומע רק רדיו בעבודה, רדיוס 100FM על פי רוב.

את כל מכשירי הרדיו שלי מצאתי זרוקים ברחוב; תמיד הם עבדו, ותמיד ביטלתי את הרמקולים המקוריים והוצאתי חוטים לרמקולים גדולים, שגם אותם אגב מצאתי ברחוב.

ברגע שהרדיו מתקלקל, אני מוציא אחד אחר מהימ"ח ובמקביל דואג למצוא רדיו אחר.:-)

בשוק הפשפשים יש הרבה מכשירים כאלו בגרוש וחצי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
רדיו שהו רק רדיו בלי עוד מליון פונקציות ושימושים שונים מתחיל להיות מוצר אספנות. כמה הציעו לך על המשלוח? יש את זה של אותה חברה, גם נאה יותר מהרדיו שמצאת וגם ניתן לרכוש בארץ.

תודה slowride, אבל אני מתענין ברדיו לחצנים, ללא גלילה של התחנות עקב הסיבות שציינתי בפתיחה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

באתר ההוא ראיתי כמה עם לחצנים, שווה לברר אם המחיר מתאים לך. להזמין כזה דבר מחו"ל זה Overkill.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קטע, אני בדיוק מסתכל על הרדיו של ההורים במטבח- בדיוק קנו לפני חודש חודשיים- ורואה שזה אותו סנגן עם לחצנים.

הם קנו במקום שנקרא ביג בוקס ברעננה (באיזור תעשיה).

פורסם

לא יודע על איזה אספנות אתם מדברים. בתור אחד שמחזיק מערכת ברמה גבוה (אודיופיל מה לעשות...)

כולל פטפון נחמד - וגם השם ירחם טיונר איכותי (שומעים בו כמו ב CD) לא מוותר

על שמיעת רדיו FM. גם ברכב - בלי קשר שיש שם (נניח) מערכת מכובדת.

בכל אופן טיונר/רדיו איכותי זה אך ורק Tivoli מעבר לטיונר ייעודי למערכת.

• תוכן חדש...