Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Evo Car of the Year 2015

TheOne23
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ללא ספק אחד הסרטונים הכי מושקעים ויפייפים שראיתי. מסוג הדברים שחובה לראות על המסך הגדול ולא במחשב.

בסופו של דבר המקום הראשון היה סוג של ידוע מראש, הם לא היו בוחרים ברכבים היקרים ביותר בלאו הכי וגם לא בהוט אטצ'ים.

מפתיע אותי הביקורת החמה מאוד שקיבלה הקופרה 280 ועצם העובדה שהיא הגיע לרשימה הזו.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

תודה על הסרטון.

דווקא מחמאות לקופרה לא מפתיעות בהתחשב בביצועים לשקל. נחמד לשמוע שההונדה היא סוג של חגיגה, ונחמד לשמוע על ה208, שהיא באמת רכב חביב מאוד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

צילומים מרהיבים, אבל זה באמת סוג של סיכום. ממש לא מבחן.

לגבי ה 208, הייתה שם התייחסות לפיאסטה ST, שזו מכונית שלא נכנסה לכתבה (בצדק כי אינה חדשה) אבל זכתה למחמאה.

בהחלט איזורי נהיגה מפתים מאוד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

אני חופר לאחרונה את כל שוק ההוטהאצ'ית מצד אל צד.

הפיאסטה ST היא בבירור מלכת הסופרמיניס הבלתי מעורערת בתור חבילה [עם דגש לנהג], והיא פשוט מנצחת מבחן אחר מבחן אחר מבחן.

אבל אם לוקחים בחשבון שהיא פחות רלוונטית בארץ בגלל חוסר יבוא מסודר וכו', נשארים עם ה208, פולו, קליאו, קורסה, מיטו. אפשר לדחוף גם את העקרב (הרבה פחות פרקטית), ואת הקופר (הרבה יותר יקרה).

מתוך האופציות האלו, עבורי הטוענות לכתר הן ה208 והפולו. אישית ה208 יותר מדברת אלי, והשבוע לקחתי אותה לנסיעת מבחן.

אז בנוגע ל208GTI:

הרכב הזה מאוד מוצלח - מאוד. הוא אמנם נראה קטנצ'יק מבחוץ אבל הוא ממש מרווח מבפנים - גם בספסל האחורי(!) [סייג: אנשים הגבוהים מ1.80 עלולים לגרד את התקרה המשתפלת מטה בקצה האחורי שלה], עיצוב הפנים הרבה יותר... 'שובב', ומאוד DRIVE-ORIENTED. ההגה שלה גרם לי להרגיש כאילו אני משחק בסוני...!

את כל הדברים החשובים מבחינתי יש בה - גג פנורמי במחיר הגיוני, מולטימדיה איכותית עם מסך בגודל טוב, גיר ידני ומושבים ממש ממש נוחים וגם יפים שזה תמיד טוב. מצד שני יש חסכון מטופש בכל מיני דברים אלמנטריים: חלון נוסע לא יורד בלחיצה אחת, אין סגירה/פתיחה של חלונות מהשלט - כנ"ל בגאז', אין התנעה/כניסה ללא מפתח, אין קסנון, אין משענת יד(?!) ועוד כל מיני 'אין'-ים כאלו שהם לא דיל-ברייקר'ס (מבחינתי) אלא סתם חבל.

מבחינת יחידת הינע: אחלה בחלה. 208 כ"ס על 1100 ק"ג זה יחס מאוד מוצלח, לא לתפוס אותי במילה אבל אני די בטוח שהוא הכי טוב בסגמנט הזה, וגם בסגמנט הגדול יותר (של ההוטהאצ' המשפחתיות: גולף, תלתן וכו'), כן אציין שהכוח הזה גורם לטורק-סטיר בהאצה אגרסיבית. יש שיהוי כוח קצר ביותר בסל"ד הנמוך ואז זמינות נהדרת.

מבחינת ניהוג: אהבתי ביותר, אבל אני לא תופס מעצמי נהג-על שיכול להעיד על איכויות שלדה ושאר בלבוליישן. שיחקתי איתה בסיבובים בעליה אל דליית אל-כרמל, עד למוחרקה, וזה היה תענוג. לא הצלחתי להכנס לאנדרסטיר למרות שניסיתי, אבל גם לא התפרעתי בטירוף ככה שזו אינדיקציה חלקית בלבד.

נקודת באסה: צליל מנוע. מבחוץ הוא נשמע נהדר, אבל מבפנים הוא לא מורגש מספיק, ויש איזה עמעום כזה במהירות גבוהה. זו הנק' תורפה הכי רצינית של הרכב מבחינתי, כי בצעצוע כזה אני חייב מקסימום חווית נהיגה, וצליל זה מאסט.

בגדול, לדעתי החסרונות מעטים והיתרונות עולים עליהם בפירוש, בשילוב עם תג מחיר הוגן יחסית - היא כרגע נשמעת לי כמו אחת העסקאות הכי מוצלחות בשוק ההוטהאצ'יות. מבחינתי היא גבוה מאוד על הכוונת, מה גבוה - בטופ.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

oryo, נהגתי ב 208GTI לפני כשנתיים. המכונית בסדר גמור. אישית לא אהבתי את ההצטעצעות, הרבה צבע אדום ולוח שעונים מוזר.

פורסם

אם 208 הייתה גם 5 דלתות אז לדעתי הייתה מובילת השוק כי איש משפחה עם ילד לא יכול לחיות עם 3 דלתות.שנית ,ממש חבל שלא מביאים את גרסת פז'ו -ספורט של 208.גם דיפ' מוגבל וגם ברקסים ענקיים.באמת חבל שאפילו ברנו ניתן להזמין את קאפ ובאריה לא.208 גם הכי סקסית.ממש צתרפתיה קלאסית :-)

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
אני חופר לאחרונה את כל שוק ההוטהאצ'ית מצד אל צד.

הפיאסטה ST היא בבירור מלכת הסופרמיניס הבלתי מעורערת בתור חבילה [עם דגש לנהג], והיא פשוט מנצחת מבחן אחר מבחן אחר מבחן.

אבל אם לוקחים בחשבון שהיא פחות רלוונטית בארץ בגלל חוסר יבוא מסודר וכו', נשארים עם ה208, פולו, קליאו, קורסה, מיטו. אפשר לדחוף גם את העקרב (הרבה פחות פרקטית), ואת הקופר (הרבה יותר יקרה).

מתוך האופציות האלו, עבורי הטוענות לכתר הן ה208 והפולו. אישית ה208 יותר מדברת אלי, והשבוע לקחתי אותה לנסיעת מבחן.

אז בנוגע ל208GTI:

הרכב הזה מאוד מוצלח - מאוד. הוא אמנם נראה קטנצ'יק מבחוץ אבל הוא ממש מרווח מבפנים - גם בספסל האחורי(!) [סייג: אנשים הגבוהים מ1.80 עלולים לגרד את התקרה המשתפלת מטה בקצה האחורי שלה], עיצוב הפנים הרבה יותר... 'שובב', ומאוד DRIVE-ORIENTED. ההגה שלה גרם לי להרגיש כאילו אני משחק בסוני...!

את כל הדברים החשובים מבחינתי יש בה - גג פנורמי במחיר הגיוני, מולטימדיה איכותית עם מסך בגודל טוב, גיר ידני ומושבים ממש ממש נוחים וגם יפים שזה תמיד טוב. מצד שני יש חסכון מטופש בכל מיני דברים אלמנטריים: חלון נוסע לא יורד בלחיצה אחת, אין סגירה/פתיחה של חלונות מהשלט - כנ"ל בגאז', אין התנעה/כניסה ללא מפתח, אין קסנון, אין משענת יד(?!) ועוד כל מיני 'אין'-ים כאלו שהם לא דיל-ברייקר'ס (מבחינתי) אלא סתם חבל.

מבחינת יחידת הינע: אחלה בחלה. 208 כ"ס על 1100 ק"ג זה יחס מאוד מוצלח, לא לתפוס אותי במילה אבל אני די בטוח שהוא הכי טוב בסגמנט הזה, וגם בסגמנט הגדול יותר (של ההוטהאצ' המשפחתיות: גולף, תלתן וכו'), כן אציין שהכוח הזה גורם לטורק-סטיר בהאצה אגרסיבית. יש שיהוי כוח קצר ביותר בסל"ד הנמוך ואז זמינות נהדרת.

מבחינת ניהוג: אהבתי ביותר, אבל אני לא תופס מעצמי נהג-על שיכול להעיד על איכויות שלדה ושאר בלבוליישן. שיחקתי איתה בסיבובים בעליה אל דליית אל-כרמל, עד למוחרקה, וזה היה תענוג. לא הצלחתי להכנס לאנדרסטיר למרות שניסיתי, אבל גם לא התפרעתי בטירוף ככה שזו אינדיקציה חלקית בלבד.

נקודת באסה: צליל מנוע. מבחוץ הוא נשמע נהדר, אבל מבפנים הוא לא מורגש מספיק, ויש איזה עמעום כזה במהירות גבוהה. זו הנק' תורפה הכי רצינית של הרכב מבחינתי, כי בצעצוע כזה אני חייב מקסימום חווית נהיגה, וצליל זה מאסט.

בגדול, לדעתי החסרונות מעטים והיתרונות עולים עליהם בפירוש, בשילוב עם תג מחיר הוגן יחסית - היא כרגע נשמעת לי כמו אחת העסקאות הכי מוצלחות בשוק ההוטהאצ'יות. מבחינתי היא גבוה מאוד על הכוונת, מה גבוה - בטופ.

עוד לא נולדה, לפחות לנסיון שלי, משענת יד שאינה מהווה מטרד מעצבן במכוניות עם תיבה ידנית.

פורסם

שי, כנראה עניין של טעם, בתכלס מבין לגמרי את מה שאתה אומר. אכן יש הצטעצעות מסוימת ומבחינתי זה יתרון כי כל מהות הרכב עבורי זה צעצוע (:

רועי, כל ההודעה ורק התייחסות לפאקין משענת?? בכ"א זה כנראה גם עניין של טעם או הרגל, לצורך העניין בפורד אקובוסט של חבר יש אחלה משענת, בכלליות לנסיעה מנהלית זה תורם לי רבות לנוחות, וברכב קטן שכזה כל תא אחסון זה מבורך. לא רוצים משענת קבועה? לפחות שימו אחת שמתקפלת (עולה/יורדת כזו), או מקסימום כאופציה הניתנת לבחירה ו/או הרכבה ופירוק.

סיוויק אני ממש איתך, לא מבין את הקטע. לא מבין גם למה אי אפשר להזמין אותה במאט. על הטו-טון (כמו בסרטון) אני לא מדבר כי לא יודע אם אני אמיץ מספיק בשביל רכב שכ"כ מתבלט בכביש, אבל זה פספוס ענק לנוף בארץ...

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
עוד לא נולדה, לפחות לנסיון שלי, משענת יד שאינה מהווה מטרד מעצבן במכוניות עם תיבה ידנית.

אז אני מכיר 2 שזה ממש לא נכון לגביהן - גולף ופוקוס. בשתיהן היא ממוקמת מצויין. בגולף היא אף ניתנת לכיוון גובה, כך שאם ממש היא לא "מתלבשת" לך, אתה יכול להנמיך למקום שהיא לא תיגע בך.

שי, כנראה עניין של טעם, בתכלס מבין לגמרי את מה שאתה אומר. אכן יש הצטעצעות מסוימת ומבחינתי זה יתרון כי כל מהות הרכב עבורי זה צעצוע (:

אני לפחות, חושב שהצטעצעות זה משהו שעלול לתפוס אותך בהתחלה ולהמאס בהמשך.

פורסם

להבנתי ניתן להזמין את משענת היד בסוכנויות לובינסקי ככה שזה לא באמת Deal Braker משמעותי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

i guess you never know until you try

לא יכול להעיד על עצמי בעוד 5 שנים מה אחשוב, ולכן אני שופט לפי העבר וההווה.

בכ"א המתחרה שלה מבחינתי היא כאמור הפולו, ומבחינת האינטריור אני לא יכול להשוות בכלל. שיטת הcopy+paste של ואג מאוד מדברת כנראה אל רוב האנשים, ואיכות החומרים שלהם באמת מצוינת (רמה מעל הפג'ו בבירור) - אבל מבחינתי (ולצערי) השיטה הזו משעממת ברמה של כמעט דיל-ברייקר. הג'טה של החמים שלי, נראית מבחינתי בדיוק כמו הפאסאט שהיתה לי בחו"ל, וממש כמו האינטריור של צמד הGTIיות. אז נכון שיש איזו תפירונת קצת שונה ונכון שיש מושבים משובצים (יאק!) אבל עבורי זה יותר מרדים מ'פסוקו של יום' אחרי 2 מגשי פיצות ובירה, ופוגע בחוויה מאוד.

בכלליות אציין שלדעתי הפולו יפה יותר מהפג'ו, אבל בסעיף העיצוב הכללי (פנים+חוץ) הפג'ו לוקחת בנוקאאוט בגלל הדברים הנ"ל.

וכמובן שאני מבין ומסכים שכל העסק סובייקטיבי לגמרי, וייתכן(/סביר) מאוד שאני בדעת מיעוט בנושא.

שוגי - לפי מה שנאמר לי, לאחר בירורים מול הנציג שלהם: לא אפשרי.

שזה אבסורד כי הרי יש אותה בגרסת הביניים של ה208...

(ברור שזה לא דיל ברייקר או משהו)

עריכה אחרונה על ידי oryo

• תוכן חדש...