Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בגלקסי S4 שלי יש שבר קטן למטה במסך מישהו מכיר מקום טוב וזול להחלפת הזכוכית בלבד?

ומה המחיר הממוצע של תיקון כזה?

או לחילופין מקום בארץ לרכישת הזכוכית ואעשה זאת בעצמי?

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לפי מה שאני זוכר בs4 קשה מאוד עד בלתי אפשרי להחליף רק את הזכוכית, זה מגיע גם ביחד עם הלוח אם, שמחובר למסך, ובעקבות זאת גם המחיר בשמיים, סביבות ה700 שקל להחלפה של מסך מקורי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא ידעתי זאת

כי ברוב הסרטונים ביוטיוב זה נראה די פשוט אז חשבתי כך.

בסלקום אמרו לי עד 300 שקלים תיקון, יכול להיות שהם מחליפים אולי למסך משומש בגלל זה המחיר זול יחסית?

פורסם

הייתי מוותרת על ביקור בסאני. מניסיון, הם מחליפים את כל המסך, זה עולה 750 ש"ח אחרי כל מיני "הנחות" במסגרת האחריות. אולי גם ימצאו עוד כמה פגמים שלא התלוננת עליהם ויחייבו אותך לתקן אותם בשביל להחליף את המסך.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כן.

חשבתי לקפוץ סתם לשאול כי גם ככה אהיה באיזור תחילת שבוע הבא.

בסלקום נתנו לי עד עכשיו הצעה הכי טובה בתמורה לזה שאני עושה ביטוח ואחרי חודשיים מתקן.

פורסם

בהנחה שהוא עולה סביבות ה50$ בסין 300 שקל בסלקום זה הצעה טובה מעוד.

באם תחליט להחליף לבד צפה לעלות של 70$ כי עדיף להזמין ASSEMBLY להחלפה ביתית ואז זה הבדל של 30 שקל מה שהופך את סלקום לאופציה הכי משתלמת.

אודי A4

דימה.

פורסם

אם המחירים של החלפת מסך הם 700 ש"ח

הייתי חושב על החלפת פלאפון כבר. להשקיע בו כל כך הרבה כשהוא עצמו עולה היום סביבות ה 800...

אני החלפתי לו פעמיים שקע טעינה + מטענים בחצי שנה האחרונה כשהוא היה שווה 900... חבל ומעצבן.

פורסם

אפשרי להחליף זכוכית בלבד , רק שזה דורש ידע ונסיון. להצליח ״על הפעם הראשונה״ ללא נסיון זה נורא קשה וסיכון גבוה לכשלון.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...