Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב להורי מכשי משולב של ברדר , הם התקינו דיו חדש , ההדפסה פועלת מצויין , כך גם אופציית העתקה .

אך כששולחים להם פקסים הדף יוצא חלק , ממה יכולה לנבוע הבעיה ? .

תודה מראש ויום נעים .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

המכשיר משולב מדפסת/סורק/פקס ומחובר בעצמו לשקע טלפון? אז פילטר ADSL לא הכרחי, ודרייבר במחשב (שיכול להיות מנותק) לא רלוונטי.

האם בטוח שמי ששולח להם יודע לשלוח? האם לא מופיע אפילו ה HEADER עם פרטי השולח?

נסה לשלוח פקס בעצמך (יש שירותי חינם) למשל

https://www.freefax.co.il/sendfax.php

:turn-l:
פורסם
אני אבקש מהם לשלוח פקס ואעדכן .

האם "בעיה בהגדרות" משמע הדרייבר לא מותקן כהלכה ? .

עכשיו הלכתי קצת לאיבוד.

האם הם מקבלים את הפקס לתוך תוכנה במחשב או שהמכשיר המשולב מקבל את הפקס ומדפיס אותו (בלי קשר לחיבור למחשב) ?

פורסם

המכשירים האלה מקבלים את הפקס לזכרון ואז מדפיסים.

אני מהמר שמי ששלח להם הניח את הנייר הפוך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
המכשירים האלה מקבלים את הפקס לזכרון ואז מדפיסים.

אני מהמר שמי ששלח להם הניח את הנייר הפוך.

גם אני מכיר את הדרך הזאת לקבלת פקסים.

אך כאשר פות"ש התחיל לדבר על דרייבר - הוא פתח את האפשרות של שימוש בתוכנה לקבלת והדפסת פקסים - ולכן אני רוצה לוודא את הסיטואציה הנכונה.

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

מה נכנסתם לדרייברים, חיבורים לקיר וכו'?! פותה"ש ציין שהם בסה"כ החליפו דיו. כנראה שקודם היא עבדה בסדר.

אני עם yuvk ו-sperial לגבי בעיה בצד השולח.

פורסם

אם כך, תבדוק אם המכשיר שולח פקסים ללא בעיות.

אם אין בעיות בשליחה, אז כנראה הבעיה בהגדרות הפנימיות של המכשיר המשולב (אינני מכיר מדפסות ברדר, אך בד"כ יש במדפסת אפשרות לגשת להגדרות מודם/ קבלת ושליחת פקס ועוד מהלחצנים ליד המסך שיש במכשיר).

אם יש בעיה גם בשליחת פקס - אז יכול להיות בעיה במודם פנימי (לדעתי סיכוי קלוש, אך עדיין קיים) או בעיה בהגדרות הפקס.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון בנושא היום הייתי אצל הורי , ניסו לשלוח להם פקס עשרות פעמים היום מהתמיכה הטכנית של נטוויזן , בפקס מופיע המספר של השולח ומספר הדפים אותם שלחו אך הדף יוצא מהפקס כשהוא ריק לחלוטין .

ע"מ לשלול בעיה של דיו , ניסיתי להדפיס והמדפסת מדפיסה ללא בעיה כך גם "COPY" .

ניסיתי לפתור את הבעיה וכך גם תומך "בכיר" של נטוויזן ללא הצלחה .

ממה יכולה לנבוע הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה , זה דבר משגע .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

לא הבנתי: מספר הטלפון של השולח ומספר הדפים מופיעים על מסך המכשיר או על הדף?

האם הטונר מקורי?

אני רואה שתי אפשרויות:

1. הפרעה על הקו הגורמת לניתוק מוקדם ואי קבלת הפקס אחרי שהקישור הראשוני מעביר את הכותרת (פרטי השולח).

2. איזו בעיה במכשיר עצמו שעדיין אינינו מכירים.

לכן מציע לך:

1. לנסות לקבל פקס על קו אחר, רצוי כזה שאינו משמש לאינטרנט או שירותים אחרים. אם הפקס יתקבל הבעיה היא בקו ולא במכשיר (ויתכן שניתוק פילטר ה-DSL תורם לכך).

2. להתקשר לתמיכה הטכנית של היבואן 03-568856. ניסיוני מבעיה שהיתה לי פעם היה חיובי מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...