Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

שמתי לב לאחרונה לכמה עכבישים קטנטנים או משהו אחר דומה שמטיילים באיזור של חיבור חגורות הבטיחות וההילוכים,

מעכתי אחד, הגיע אחר, מעכתי והגיע עוד אחד..

היום ריססתי בספרי סקאי ונעלתי את האוטו בתקווה שזה יעזור.

מעניין כיצד הם הגיעו (אולי פתחי האיוורור ?) אבל מעניין וחשוב הרבה יותר להדביר את התופעה וכמה שיותר מהר!!

מישהו נתקל בזה ויכול לעזור בפתרון ? אולי לרסס איזה חומר ולהשאיר את האוטו סגור ואטום לכמה ימים ? או שואב אבק ? או מכון או מוסך שמתמחה בניקוי מזיקים ? חושב מאוד לפני שיגרם נזק לרכב

אגב, מדובר בפוקוס 2010

תודה לכל העוזרים

פורסם
שלום חברים,

שמתי לב לאחרונה לכמה עכבישים קטנטנים או משהו אחר דומה שמטיילים באיזור של חיבור חגורות הבטיחות וההילוכים,

מעכתי אחד, הגיע אחר, מעכתי והגיע עוד אחד..

היום ריססתי בספרי סקאי ונעלתי את האוטו בתקווה שזה יעזור.

מעניין כיצד הם הגיעו (אולי פתחי האיוורור ?) אבל מעניין וחשוב הרבה יותר להדביר את התופעה וכמה שיותר מהר!!

מישהו נתקל בזה ויכול לעזור בפתרון ? אולי לרסס איזה חומר ולהשאיר את האוטו סגור ואטום לכמה ימים ? או שואב אבק ? או מכון או מוסך שמתמחה בניקוי מזיקים ? חושב מאוד לפני שיגרם נזק לרכב

אגב, מדובר בפוקוס 2010

תודה לכל העוזרים

על איזה כמות של חרקים מדובר?

כנראה שהייתה לך השרצה של עכביש ברכב.

אני הייתי מרסס עם רסוס רגיל (K-300) וסוגר את הרכב לכמה שעות.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

חשוב שאם אתה מרסס בK300 את הרכב ומשאיר אותו סגור, אחר כך לפתוח את הרכב ולאוורר אותו טוב כמה שעות טובות.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם (נערך)

אל תכניס אף ספריי ושום ריסוס לרכב.

כמו שאתה מדביר אותם אתה פוגע בעצמך.

בכללי ממליץ לך לזרוק מהבית ריסוסים כאלו ואחרים, ופעם בכמה זמן להדביר כמו שצריך בחומר עם ריכוז שלא פוגע בבנאדם\חיות.

תן לבעל מקצוע אם אתה לא מבין בזה.

עכבישים באים בעקבות מזיקים אחרים, זה חרק טורף.

אם ראית אותם, כמה שזה מגעיל זה טוב.

להרוג אותם לא עוזר כי אם הם באו בעקבות נמלים\חרקים אחרים אז הם ימשיכו להגיע כי שורש הבעיה זה חרקים אחרים.

אני הייתי מתחיל מלשאוב טוב טוב את הרכב, אם צריך מפרק בזהירות רבה דיפונים ופאנלים ומגיע לכל חור.

אין סיבה שזה לא יפתור את הבעיה.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

נראה כמות של כמה עשרות, מעורב נמלים ועכבישים קטנטנים.

היטום בבוקר כאשר פתחתי את מערכת המיזוג על חום מים קפצו מהפס איוורר שצמוד לחלון הקדמי איזה 10-15, חלקם מתו ולחלק עזרתי להצטרף לחבריהם המתים... אבל זה לא עסק. אולי יש איזה סוג של עישון לא רעיל לבני אדם שניתן לרסס באוטו ולסגור אותו לכמה שעות ?

אגב, הם יוצאים רק מהדשבורד בצד הנהג וגם מהצד החיצוני של האוטו.. כלומר אולי ישנו איזה פתח מתחת למכסה המנוע שניתן דרכו לרסס משהו ולהדביר את המטרד

פורסם

אויבים טבעיים של עכבישים – דבורים ( צרעות ), מיני יונקים קטנים, בעלי כנף, צפרדעים, שממיות ולטאות.

לכן לא ממליץ לסמוך על הדברה טבעית. אלא אם זו חיית המחמד שלך

Anteater_real_large.jpg

בדוק כיצד ומדוע יש לך נמלים ברכב, נקה היטב כל שיירי מזון בתוך הרכב ובתא המנוע .

פורסם
תעשה ריסוס ואח"כ תשאב עם שואב ידני. יש לי שואב פאקיר, מאד חזק לרכב. מנקה טוב

ממש לא ממליץ לרסס חומרי הדברה בתוך הרכב , אישית הייתי קודם שואב עם הפאקיר (באמת אחלה שואב לרכב), ומשתמש רק אחר כך בחומרים טבעיים (תמצית רוזמרין , אורנג' גארד וכו) שדוחים חרקים

• תוכן חדש...