Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כלל האצבע שלי זה לקחת את הכרטיס מסך הכי חזק שאתה יכול ולבנות סביבו את המפרט.

דיסקים קשיחים, זכרונות מאווררים וכו נורא קל להוסיף אחר כך כי אתה מוסיף ולא מחליף וככה לא מאבד כסף.

דרך אגב, מהניסיון שלי KSP בדרך כלל יקרים יותר מחברות אחרות, לפעמים במאות שקלים לאותו מפרט.

נסה להרכיב את אותו מחשב (או משהו ממש דומה) באתר אחר כדי להשוות.

את המחשב האחרון שלי קניתי מ StartPC, הם פשוט היו הכי זולים מהשאר בהפרש שמצדיק קניה אצלם.

יש גם TMS ואחרים.

They are trying to ban me...

פורסם (נערך)

HybridBoy אני גר בפריפריה הצפונית ולכן החנויות שציינת (איתם יש לי הכרות וניסיון בהרכבת מפרטים לאנשים אחרים) לא רלוונטיות עבורי, לצערי.

כללי האצבע שלנו זהים דרך אגב.

לגבי הFURY - בכמה הוא באמת יותר טוב מה390X? והאם לא עדיף כבר 980GTX?

לאחר שבדקתי מספר השוואות בין ה390X לFURY הגעתי למסקנה (שהוסקה ממה שהמבקרים אמרו) - שבשורה התחתונה אין טעם להעדיף FURY על 390X, במיוחד אם מדובר ב1080P

ההבדלים נעים בין 6 ל-11 אחוז מבחינת FPS במשחקים כאשר הפשרי המחיר נעים בין 120 ל-150 דולר.

עריכה אחרונה על ידי matanff

פורסם (נערך)

הפיורי יותר טוב במצב סטוק מה980 GTX אבל ל980 יש אפשרויות אוברקלוק הרבה יותר טובות מלפיורי. הכל תלוי במה אתה מעדיף. אני לא יודע עם אילו הגדרות OC ה-980 שבמבצע מגיע, אבל נראה לי שהייתי הולך עליו.

אם אתה הולך לשחק רק 1080 אז הייתי לוקח את ה-980 הזול יותר בזכות המבצע [שגם ככה עולה רק 300 ש"ח יותר מה-390X] ובעתיד אם צריך עושה לא סופרקלוק או משהו.

אם אתה מתכנן גיימינג ב-4K ורוצה כרטיס שנותן ביצועים ישר איך שהוא יצא מהקופסא זה הפיורי.

שניהם מעולים.

שוב, אם זה מחשב גיימינג, ואם כבר אתה משקיע כדי לא לשדרג יותר מדי בשנים הבאות, כן הייתי עושה מאמץ לכיוון ה-980/פיורי ומתפשר בדברים אחרים.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בטח יש לך עכשיו דיסק קשיח שאתה משתמש בו.

אולי תוותר על הHDD והSSD ותוסיף אותם מאוחר יותר?

עדיף שיהיה לך GPU חזק עכשיו כי בדרך כלל לא מחליפים כרטיס מסך.

אולי אפילו ללכת על סטיק אחד של 8GB ואחר כך להוסיף עוד סטיק.

שוב, הרבה יותר קל וזול להוסיף מאשר להחליף.

They are trying to ban me...

פורסם

גם אני בדעה דומה, תמיד אפשר להוסיף זיכרון/SSD אבל בינתיים ללכת על החלקים החשובים.

אני בתקציב שלך ולמטרות שלך ביכלל הייתי בונה מחשב מיני קטן ושקט אבל מיפלצת ביצועים עם R9 NANO ומעבד I5 החדש שצורך רק 65W.

בעתיד עושה שידרוגים לצורך 4K וקונה עוד NANO לקרוספייר וגם הוא יכנס במארז מיני קטן ושקט.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לא יודע, לי יש גישה אחרת קצת, אבל מצד שני השוק קצת השתנה- פעם כרטיס ב 1500 שקל היה הופך לאחר שנתיים לכרטיס ב 700 ש"ח, ולכן היה משתלם יותר לקנות כרטיס אחד ב 900 ולאחר שנתיים למכור אותו (נניח ב 300 ש"ח) ולקנות אחד חדש ב 700 - היית מקבל כרטיס חדש, עם אחריות, עם טכנולוגיות חדשות יותר ממה שהיה לפני שנתיים, והיית משלם סה"כ 200 ש"ח פחות.

לעומת זאת מעבד לא ניתן להחליף כי אז חובה גם להחליף לוח, ולעיתים גם זכרונות. והמחירים של כוננים קשיחים לא נופלים כמו מחירים של כרטיסים.

אבל.... היום זה קצת שונה, ובמקום שכרטיס של 1500 יהפוך בעוד שנתיים לכרטיס של 700, הכרטיס של ה 1500 נשאר ומחליף אותו כרטיס ב 2000.

• תוכן חדש...