Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיג'ו 206 XS שנת 2004.

רק לפני שאתחיל אני רוצה להבהיר שאין לי ידע בכל הקשור לאודיו אז ככה שיש סיכוי גדול שלא אבין על מה אתם מדברים, אז אם אתם יכולים תפרטו כמה שיותר.

ברכב עדיין מותקנים הרמקולים המקוריים של הרכב, רוב הרמקולים ברכב מזייפים (סה"כ 4) וכמה כנראה גם קרועים.

אני מעוניין לקנות קומפוננט וזוג רמקולים 6.5 שלפי הבנתי זו המידה בפיג'ו 206.

אני מחפש צליל כמה שיותר נקי ולא בהכרח חזק כדי שכולם העולם ישמע את המוזיקה שאני שומע.

התקציב הוא 1K בגג לקומפוננט וזוג רמקולים 6.5, כאשר יש את הקומפוננט של morel tempo 6 שמחירו 650 שלפי מה שהבנתי מZAP הוא נותן את התמורה הכי טובה ביחס למחירו.

מנגד עומדים focal iss165 שמחירו הוא 500 ש"ח. וhertz dsk 165 שמחירו גם 650 שקלים.

או בשכלל עדיף קומפוננט של JBL ב350 שקל?3

ולגבי זוג הרמקולים אני לא יודע מה עדיף, רמקולים של פיונר ב100 שקל שיכולים לעשות את העבודה או רמקולים יותר רציניים בכ300-400 שקלים, אם יש לכם דגם מסוים להמליץ לי אני אשמח.

אם בעתיד ארצה להתקדם ולקנות מגבר וסאב האם הקומפוננט והרמקולים יתאימו ולא יעשו לי בעיות או שאצטרך לקנות קומפוננט ורמקולים אחרים. האם שווה לי לחכות ואז לקנות את הקומפוננט ורמקולים ביחד עם המגבר והסאב?.

וגם רציתי לדעת כמה יכול לעלות סאב סביר ומגבר סביר(גם משומש בא בחשבון).

אני דיי מבולבל ובנוסף אין לי כמעט ידע בנושא אז אם משהוא יכול לעשות לי סדר בבלגן שנוצר אני אשמח.

[h=1][/h]

פורסם

זה לא עניין של כדאיות. זה בעיקר עניין של תקציב. אם אתה רוצה סאב - אתה חייב מגבר. אם אתה קונה מגבר, אתה צריך לדעת אם הרדיו דיסק מתאים למגבר. גש לאיזה מתקין ותשאל מה אפשר לעשות בתקציב שלך. יכולו להיות שתצטרך להחליף גם רדיו-דיסק.

פורסם

בסוף החלטתי על קנייה של המורל טמפו עוד זוג רמקולים מפאתי תקציב.

נחמד לראות שיש עוד טד בפורום חוץ ממני.

פורסם

תתחדשו.

לפחות טד 9 מצטט שיר טוב בחתימה ;)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בפיג'ו 206 XS הרמקול מאחור במקום המקורי הוא בגודל 5ורבע ולא 6וחצי .מקדימה 6וחצי אבל גודל המגנט מאוד מוגבל ואז או תצטרך לבנות הגבהה לרמקול או לחתןך את פנים התושבת המקורית.

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

• תוכן חדש...