Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש ב25-30 אלף ש''ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ערב טוב.

מחפש להחליף את הרכב שלי למשהו קטן ויותר חסכוני, בכל זאת אני חייל.

אז ככה:

מחיר הרכב שינוע בין 25ל30 אלף שקל.

קטן אפילו שתי דלתות(לא חייב)

שיהיה חסכוני מאוד, (עדיפות לידני!) אבל מצד שני לא עגלה

שנת 2010 מינימום.

אני די גבוה ובעל גפיים ארוכות ככה שחשוב שלמרות שהאוטו יהיה קטן שיהיה נוח לנהיגה

פורסם

לאיזה צריכה אתה מצפה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מחפש להחליף את הרכב שלי למשהו קטן ויותר חסכוני

יותר חסכוני ביחס למה? יש לך רכב ששותה עכשיו 1:5 או 1:12? כמה אתה נוסע בשנה? אם 5K אז אין כל כך משמעות לצריכת הדלק, אבל אם 25K ההבדל יהיה קצת יותר מורגש.

מה זה לא עגלה? ביחס למה? אתה מתנייד היום בסיריון עם מנוע ליטר או בלאון 1.8 טורבו?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
יותר חסכוני ביחס למה? יש לך רכב ששותה עכשיו 1:5 או 1:12? כמה אתה נוסע בשנה? אם 5K אז אין כל כך משמעות לצריכת הדלק, אבל אם 25K ההבדל יהיה קצת יותר מורגש.

מה זה לא עגלה? ביחס למה? אתה מתנייד היום בסיריון עם מנוע ליטר או בלאון 1.8 טורבו?

עכשיו אני מוציא בחודש 1000-1200 ש''ח על דלק בחודש ולא נוסע המון. אלף קילומטר בערך.

השאיפה שלי היא לקצץ את צריכת הדלק לפחות לחצי.

האוטו שלי הוא ביואיק לה קרוס והוא עושה 1 ל7 לדעתי. אני שואף לצריכה של 1 ל14 ואפילו פחות (כלומר יותר קילומטר לליטר)

פורסם

חשבת לעשות הסבה לגז?

זה יעלה לך פחות מהחלפת הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עכשיו יש על מה לדבר.

רכבים אופציונליים בתקציב שהגדרת ביחד עם הגבלת השנתון הם בעיקר סוזוקי אלטו, שברולט ספארק ופיאט גרנדה פונטו עם המנוע 1.2 החלש, הם גם יעמדו בדרישה לצריכת הדלק הנמוכה וגם האחזקה הכללית תהיה זולה, אבל שתיים הראשונות לא מרווחות, לא נוחות ולא שקטות. שלושתן די עגלות.

אם תעלה קצת את הרף העליון של התקציב תוכל לקבל רכבים מקטגוריית סופר מיני שיהיו מרווחים יותר עם חווית נסיעה\נהיגה משמעותית טובה יותר, עלויות האחזקה די דומות, אבל הרבה כוח לא תמצה שם.

אם תרד קצת בשנתונים ותעלה לקטגוריית המשפחתיות הקומפקטיות, אתה תקבל קצת יותר כוח ממנועי ה1.6 אבל צריכת הדלק תשיג רק כמחצית מהשיפור שאותו אתה מבקש (ממוצע כללי גס 1:10).

רכב משומש בתקציב מוגבל מהווה בדר"כ אוסף של פשרות, השאלה על מה אתה בוחר להתפשר ועל מה לא.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בסכום שהקצבת לעצמך אתה יכול לקנות פיאט פנדה, מהדור הישן, עם המנוע המחודש - דהיינו 69 כ"ס.

צריכת דלק אמיתית של 1:15 בעיר, 1:20 מחוץ לעיר. אתה תחתוך במיידי את ההוצאות על דלק ביותר בחצי.

רכב מרווח יחסית מבפנים, פצפון מבחוץ - מפתיע כמה שהוא מוצלח.

פורסם

דווקא הפנדה הקודמת לא כול כך מרווחת מאחור.

גם החדשה ככה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במה אתה נוסע עכשיו? (אם יורשה לי לשאול)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תשובתי הייתה לדר סובארו שרשם שהיא יחסית מרווחת.

• תוכן חדש...