Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק גבוהה -מרצדס C200 CDI 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תן קצת גז, אל תתבייש, זה יעזור לשחרר הרבה פיח שהצטבר.

את שלי קניתי מסבא שנהג בעדינות. אחרי כמה חודשים נתתי כמה לחיצות הגונות על הגז, על הרצפה היה כתם שחור ענק וגבעה של פיח (האגזוז פונה כלפי מטה).

עכשיו חזרתי מנסיעה שבאמת נתתי גז במצב ספורט - קודם כל לרכב יש יותר כוח ממה שחשבתי. מרשים.

שמתי לב שהממוצע צריכת דלק כמעט לא זז, אתה ממליץ לאפס את מד צריכת הדלק מעכשיו?

Big Fan of Heavy Cars with High Torque

(My 1st Owned - Mercedes C200 2009 (CDI

(My 2nd Owned - Suzuki Swift 2013 (Manual

(My 3rd Owned - Honda Accord 2003 (2.0L I-Vtec

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דבר ראשון תקפיד לעשות את זה מדי פעם.

אל תשים את כל הקלפים על מה שמראה המחשב. תבדוק צריכה בצורה הרגילה (תדלק, תאפס, ובתדלוק הבא תחשב).

פורסם

תיתן קיק ברכב רק שהחום מנוע בסביבות ה80 זה דיזל צריך לתת לו להגיע לחום מתאים בשביל להשתולל בשביל לא לגרום נזק לרכב, מצב ספורת זה בשביל למשוך הילוכים מיותר לפי דעתי סתם יגרום לצריכת דלק מוגברת ממליץ כל יום לתת קיק להעיף את הפיח שיש שם, תאפס כל תדלוק פול

פורסם (נערך)

רוסו - כן ברור אני מחכה שהמנוע יתחמם לפני.. אצלי המד יושב קבוע על 90 ברגע שהרכב מתחמם.

גולף - פעם הבאה שאני מתדלק פול אאפס שוב.

כנראה שמחר אני במוסך. סהכ האוטו סוף הדרך

עריכה אחרונה על ידי N_I_V

פורסם

אהלן,

ROSO, חיכיתי שתגיב, אפילו חשבתי לשלוח לך הודעה בווצאפ שתגיב, שרשור מעניין ביותר, עושה לי חשק להישאר בארץ ולפתוח סדנה

למערכות הזרקה בהתמחות ל- CDI, ולטפל לכולכם ברכבים על חשבון הבית. :wink:

בעניין מה שרשמת, קיק לשנייה וחצי לא משנה כל כך ולא עושה את העבודה, רשמתי בעבר, רוצים לנקות את מערכת הפליטה, תיסעו

בינעירוני ותשייטו לכם על 90-100 קמ''ש, אתם יוצאים לפי מה שאני מבין על בסיס יומי מחוץ לעיר אז זה כבר יעשה את העבודה.

אל תשכחו שהרכבים שלכם הם מוניות לשעבר ונסעו לא מעט בתוך העיר וזו גם אחת הסיבות לפיח, לכן רשמתי בעבר שטוב לנקות כמה דברים כפעולת מנע.

SHARKOL, אשמח אם תרשום פה (או בפרטי או בווצאפ או ביונת דואר) יותר פרטים על החיישן של המשאבה, משום מה לא מצאתי יותר מדי פרטים בגוגול.

בנוסף, אם אתה דואג מאוד לגבי החיישן או משהו אחר שקשור למערכת, אל תחכה, כנס למוסך מתמחה עם מחשב לרכב, ותבדוק את מה שרשמתי לך,

אפילו אשמח להצטרף אליך.

בנוסף, תתייעצו עם מוסך מתמחה או עם ניסיון עם הרכבים הנ''ל, או מכון למערכות הזרקה איזה תוסף, או חומ אחר שאפשר להוסיף לסולר

והוא ינקה עם הזמן את הפיח.

אני לא מדבר על BG וכו'.

אני רושם שתתיעצו מכייון שמערכת מסילה משותפת היא מערכת מדוייקת, ועד כמה שזכור לי עם שני מסנני דלק שונים, לכן תתייעצו עם בעל נסיון

שלא יגרם נזק.

בנוסף, בפעם הבאה שאתם נוסעים למוסך לטיפול תקופתי (או שאשמח לשלם לכם ותנו לי לטפל לכם ברכב) תבדקו טוב טוב איזה שמן שמו לכם,

אתם צריכים תקן : MB229.31\229.51\229.52, שהם מיועדים לרכבים עם DPF, הם מוגדרים כ- LOW ASH\LOW SAPS.

זה גם יכול לגרום נזק ל- DPF, אולי בשמן יש גם חומרים שמנקים אותו.

לחלקכם יש את הווצאפ שלי, אם אתם לא בטוחים בשמן או במשהו אחר, אל תהססו לשלוח לי הודעה גם ב- 1:00 בלילה (ROSO ואני כבר ניהלנו שיחות בלילה).

ואני מעריץ את הפדנטיות שלכם בנוגע לרכב.

מתנצל על החפירה:lol:

רועי

פורסם (נערך)

לי שמו 228.51 דל אפר שמתאים לDPF.. יחד עם הדגשה שלא מומלץ לטפל במוסכים שלא מכירים את הרכב בגלל שלרוב אינם יודעים איזה שמן לשים.

פורסם

באמת אין הרבה מידע על החיישן הנ"ל.

אבל בחנות החלפים - חמאפ (חנות חלפים רשמית של מרצדס) , מכירים אותו ויודעים שהוא מתקלקל בשכיחות גבוהה יותר.

אולי באנגלית הוא נקרא בשם אחר. אני מקווה בקרוב לעבור במוסך מורשה כדי לבצע בדיקת מחשב מקיפה.

בנוגע לטיפולים, כאשר אני מגיע לטיפול אני מספק את השמן מנוע ואת השמן גיר, לא משאיר את זה למוסך.

אגב, אשמח להצטרף לכנופיה, אם אפשר פרטים בפרטי.

סה"כ המרצדס דיי פשוטות לתחזוקה שוטפת, וממש ידידותיות. הבעיה שאין לי ליפט זמין בבית.

פורסם

שכחתי גם לציין שחשוב לא לכבות את המנוע ישר לחכות מינימום 40 שניות לשמור על תקינות הטורבו מקווה שאתה מכיר את זה

פורסם
אתה צודק זה האשמות לא פשוטות רציתי לפנות למישהו שיעשה בדיקה אין לי מושג למי, עשיתי בדיקה הרבה פעמים באותם נסיעות ובאותו סגנון נסיעה ההבדל משמעותי מאוד בתחנות, סיפרתי את זה לחבר מהעבודה שיש לו רנו דיזל הוא אומר שהוא גם שם לב להבדל בצריכה בין התינה סונוסונול תמרה למיקה, דרך אגב תריץ בגוגל סונל תמרה תראה שיש להם עבר של דלק מהול, לשאלתך הקרבון נרכש באיבי בכמה דולרים בודדים, את כל החלקים אפשר לפרק ולעשות בבית ובנוחת, צריך הרבה סבלנות וידים טובות, אתה יכול לקחת את הכל לציפוי בטבילה יעלה לך בסביבות 1000-2000 ש"ח אבל יהיה ברמה הרבה יותר גבוהה ואיכותית בהצלחה תעדכן עם יש שינוי בתחנות כמובן שתאפס מד צריכת דלק לאחר שתדלקת פול

תאמין לי ששום חברה לא מעיזה להתעסק עם דלק מהול ואני יכול להבטיח לך שאין דבר כזה.

יכול להיות דלק במים כתוצאה מלחות אבל על מנהל התחנה לדאוג שיבצעו ניקוז.

לגבי בדיקה, אם יש לך מישהו שעובד בצבא עם דלקים/ מכונאי אולי הוא יוכל להשיג לך משחה ירוקה שבמגע עם מים הופכת לסגולה, אם זה אני הייתי משתמש בצבא לנקז מים ממיכליות סולר.

פורסם
שכחתי גם לציין שחשוב לא לכבות את המנוע ישר לחכות מינימום 40 שניות לשמור על תקינות הטורבו מקווה שאתה מכיר את זה

כן כמובן

פורסם (נערך)

טוב אז אם הייתה לי התלבטות אם לקפוץ למוסך מחר או לא, עכשיו זה בטוח.

בדרך חזרה מהלימודים נדלקה לי נורת ה-"Engine Diagnostic Warning Lamp" זו שנראית כמו מנוע ודולקת בצהוב. במחשב הדרך רשום -"ESP Inoperable". בנוסף נדלקה הנורה המשולשת עם הסימן קריאה מצד שמאל למעלה. הרכב כאילו נתקע על סל"ד נמוך ולא מוריד הילוכים (אפשר להוריד הילוכים ידנית).

בספר של הרכב לא מצאתי בינתיים משהו מעניין. נקווה שהכל יהיה בסדר..

פורסם

עדכונים מהמוסך:

1. לגבי התקלת ESP הדבר נפתר ברגע שכיביתי והנעתי. במוסך המחשב סטאר הראה חוסר תקשורת רגעי ולא בעיה נראית לעין.

2. לגבי הצריכת דלק המוגברת: כנראה שמדובר בחיישן טמפרטורת סולר תקול. יתרה מכך זה התסדר עם יתר הסימפטומים (גמגומים בהנעה בבקרים קרים, הרכב התכבה פעמיים כשהיה קר בבוקר וצריכת הדלק).

מחיר החיישן בערך כאלפייה. זה לפני עבודה ומע״מ.

• תוכן חדש...