Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגיר הזה אפשר לעשות טיפול על הכביש בלי להרים את האוטו. עשיתי את זה פעמיים. לגיר יש פילטר האם הוחלף? . בשביל ההחלפה צריך שמן ייעודי ל dsg6, יש של קסטרול שאני ניסיתי ועובד מצויין. גם מכניסים לגיר הזה את השמן מתחתית הגיר, יש ערכה עם מתאם וצינורית עם ברז שמשמש למילוי. מכניסים 6 ליטר ומניעים את האוטו ובודקים עם מחשב טמפ גיר. בערך 35 מעלות מנקזים שמן עד שמפסיק לזרום שמן ועובר לטפטף. אז סוגרים את הפקק. לגבי ההעברות לא תקינות , האם לפני הטיפול הבעיה היתה קיימת? כמה קמ עבר האוטו?? האם הוחלף בעבר גלגל תנופה מצמדים או מכטרוניק?

פורסם

טוב אז ככה...

קניתי תאוטו ב280 אלף ק"מ והבעלים האחרונים שלו שנוא היה אצלו בסביבות ה-40 אלף ק"מ לא דאג להחליף לו שמן גיר לעומת הבעלים שקדמו לו ולאחר שאתה מחליף פעם אחת שמן גיר באוטו הזה אתה מחוייב להחליף כל 60 אלף ק"מ אם לא מתחילות בעיות.

אז שאני קניתי תאוטו היתה בעייה קטנה של העברה משני לשלישי חשבתי שאם אני יחליף שמן עכשיו למרות שחא החליפו לו אחרי 60 אלף ק"מ זה יסתדר אבל מסתבר שזה רק עשה נזק.

שורה תחתונה אני מקווה שנוכל לסדר את זה בלי הוצאה כספית גדולה

פורסם

אהלן,

במידה וזה היה לפני אפילו בצורה פחות חזקה ובתדירות יותר נמוכה, יש מצב שפשוט הקדמת את השיפוץ גיר שלך.

במידה וממש יש שינוי מלפני ואחרי ההחלפה, תרים טלפון למכונאי ותשאל אותו:

1.איזה שמן גיר שמת?

2. האם מילאת מספיק שמן גיר?

מער לזה לא יוזע לענות לך אני לא מכיר את התיבה הזאת.

רועי

פורסם

הגיר הזה לפחות לפי היצרן לא ניתן לשיפוץ אלא בנוי כקופסא סגורה שניתן להחליף 3 מרכיבים עיקריים:

1. מוח מכטרוניק

2. מצמדים

3. משאבת שמן

לא שמעתי על מישהו בארץ שפירק את הגיר הזה לגורמים והרכיב חזרה, ראיתי שיש מישהו ביוון שעושה את זה...

כל עוד פותח השירשור לא עונה לשאלות אז אין מה לעשות בנידון.

• תוכן חדש...