Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו פתח עליי דלת (אני מניח) היום.

איך אפשר להוריד את זה? כי זה לא הוריד צבע מצד אחד,

אבל מצד שני זה לא יורד רק עם מים וגם מרגישים שהציפורן נתקעת אבל ממש בקטנה. (זה ממש לא עמוק הכוונה ולא נראה לי שהגיע לפח).

אל תתייחסו ללכלוך בתמונה היה אובך היום..

20151104_122515.jpg

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

זה יחסית עמוק. פוליש רק יטשטש את האזור לפי מה שאני מצליח לראות מהתמונה.

תעשה חיפוש יש הרבה מידע איך לתקן שריטות.

פורסם

השריטה באורך של 3-4 ס"מ לא יותר אם זה עוזר במשהו..

בתמונה זה נראה ענק כי עשיתי צילום מקרוב מאוד.

פורסם

אתה מחפש עצות שלא קיימות.

במיוחד שלא ניסית את הדבר הראשוני שעושים - פוליש. ניסית?

בכל אופן תנסה את שלב המינימום? ואם זה לא יעזור. תצטרך להעביר צבע תואם על השריטה. (יש עשרות שרשורים על הנושא)

בהצלחה.

פורסם

אני ינסה פוליש.

דבר נוסף, בזמן האחרון שמתי לב שיותר מידי אנשים ממליצים לחפש שרשורים קודמים בנושא,

אבל בינינו כל הנושאים שאתם רק יכולים לחשוב עליהם כבר דיברו פה אלף פעם מכל כיוון..

ואם כל בנאדם רק יחפש בשרשורים קודמים אז לא יהיו פה יותר תגובות ולא יהיו פה יותר שרשורים חדשים ובקיצור

לא יהיה פה יותר פורום. זה מה שאתם רוצים?! כי מטרת פורום זה לשאול שאלות.. ולא לחפש מידע כאילו זה ויקיפדיה עם כל הכבוד.

פורסם

לא צריך לחפש רחוק, כי יש שרשורים דביקים ובהם המידע שאתה צריך. לעניין השריטה, אל תשכח להתחיל מפלסטלינה

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

איך פלסטלינה תעזור להעלים שריטה?

אם יוצא לך להיות ברחובות שלח הודעה פרטית אנסה לעזור.

פורסם

היא לא, אבל היא תעזור לשמור על הפד נקי בעת שימוש

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

• תוכן חדש...