Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

כשאני מוריד ומעלה את החלון של הנהג (וגם של הנוסע הקדמי, אבל ברמה הרבה יותר נמוכה, וגם לא תמיד),

יש רעשים דיי חזקים שמזכירים רעשי גריסה, לא יודע להסביר אבל אני בטוח שאתם יודעים על מה אני מדבר.

החלון עולה חלק לחלוטין, רק עושה רעש שמפדח לפתוח אותו שיש בחורה.

בדרך כלל הרעש בהורדה נמוך הרבה ולפעמים לא קיים. בהעלה דיי נשמע.

חשבתי על תשובות מתבקשות כגון: מנגנון \ מנוע גוסס, העניין הוא שזה קיים מאז שרכשתי את הרכב (שנה וחצי),

לא החמיר ואין בעיות בהעלאה והורדה עצמם. מה אפשר לעשות?? יתכן שנכנס לכלוך במנגנון שעושה את זה?

החלונות האחוריים (שניהם) לא עושים שום רעש בשום מצב. כנהג יחיד ברכב, לי לפחות, לא זכור מתי הורדתי אותם אי פעם, חוץ מבעת ניקיון הרכב.

הרכב מונדאו 2002. אולי איזה תרסיס שמן או משהו יכול לעזור.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

• תוכן חדש...