Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החל ממחר 01.11 חלה חובה להדליק אורות גם ביום.

בתקווה לחורף גשום ומושלג במיוחד :wink:

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב לדעת, יש לציין שחובה להדליק רק בכבישים בין עירוניים, אך מומלץ גם בכביש עירוני .

רכבים כמו מוניות, אוטובוסים, משא כבד, ודו"ג חייבים להדליק אורות במשך כל השנה בכל הכבישים .

Audi A3 8L

פורסם
החל ממחר 01.11 חלה חובה להדליק אורות גם ביום.

בתקווה לחורף גשום ומושלג במיוחד :wink:

אני מאוד מקווה שהתכוונת שהגשם והשלג יירד במקומות "הנכונים", אחרת שוב נסבול מהצפות, הפסקות חשמל, עצים קורסים{כולל מנופים},תאונות דרכים, פקקים, ועוד נזקים של מיליונים, וכל זה בשביל כמה טיפות מים...

טוב! קצת הומור! :lol: ובכל זאת זה שווה?

פורסם

האמת שחכתי מזה,טוב שהזכרת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
רגילים מכיוון שDRL זה רק מקדימה וצריך גם אורות אחוריים .

חולק עליך,לי שוטר תנועה אמר ש DRL מספיקים ואין צורך להדליק אורות רגילים לרכב שיש בו DRL

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם
חולק עליך,לי שוטר תנועה אמר ש DRL מספיקים ואין צורך להדליק אורות רגילים לרכב שיש בו DRL

כמו שנאמר כאן, האורות האחוריים לא עובדים במצב DRL, מומלץ להפעיל את אורות הדרך בכל מקרה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כן,

בניגוד לשאר העולם שם לכל נהג ברור מתי צריך להדליק אורות ומתי לא, בארץ הקודש מחליטים בשבילך.

לכן החיישן לא מדליק אורות כאשר אור ושמש בחוץ אז אתה צריך להדליק ידנית.

פורסם

נשמע לי קצת מוגזם 2 נק' בגין עבירה כזו, שיסודה לא בעבריינות, אלא בשיכחה.

אורות ביום זה לא דבר טבעי, בוודאי בימים מוארים בהחלט, ועל כן 2 נק' על אי הדלקת אור ביום שימשי באמצע דצ' נשמע לי מופרך.

פורסם

מידיעה שהתפרסמה בכלכליסט בשנה שעברה :

ממשרד התחבורה נמסר: "תאורת DRL אינה מחליפה את פנסי החזית ויש להדליק גם אורות דרך לפי תקנה 97 (ג). הפנסים האחוריים אינם פועלים כאשר אורות DRL דלוקים- וזאת בניגוד לתקנה. יחד עם זאת משרד התחבורה מצוי כיום בהליכי חקיקה לשינוי התקנה, אשר תאפשר שימוש בתאורת DRL בחורף, במקום התאורה הראשית".

97(ג) לא ינהג אדם מונית, אוטובוס או רכב מנועי מסחרי שמשקלו הכולל המותר עולה על 14,999 ק"ג, בכל דרך וברכב מנועי אחר, למעט אופנוע, בדרך שאינה דרך עירונית, בתקופה שמיום 1 בנובמבר ועד 31 במרס בכל שנה, אלא כשמאירים בו פנסי החזית והפנסים האחוריים.

עד לשינוי תקנה 97(ג) - צריך להדליק אורות דרך.

מה שאמר שוטר תנועה אלמוני למישהו אינו אסמכתא.

פורסם

תודה קומנדר על המידע. כאילו מה עולה לכם להדליק אורות? זה מגדיל את חשבון החשמל בבית?

בסוף זה בשבילכם ובשביל הנראות שלכם, שהיא בעיניי חשובה כמו הראות.

leo69 מעציב אותי לקרוא שיש שוטרי תנועה כאלו. גם אם היה חוק שאומר DRL מספיק, עדיין הייתי ממליץ להדליק אורות כדי שיראו גם את החלק האחורי שלך בגשם זלעפות. לא מבין למה צריך לשנות את החוק לכך ש-DRL יספיקו.

אנשים שמתכננים לכתוב בלאי למצבר או נורות, אני מגיב מראש :brickwall:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

+1 :lol:

צודק.

למזלנו זה נפתר בקלות עם תוסף בדלק הזה שחוסך 30% בכל נסיעה:

Snake_oil,_Sapa.jpg

מומלץ לשלב עם sprintboost ליעילות מרבית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...