Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה עשיתי סיור [חיפוש] בפורום אך לא מצאתי בדיוק מידע רלוונטי ומובן לגבי , לכן אשמח אם תייעצו ותכוונו אותי שלב אחר שלב בדבר חירור המגש האחורי .

ככה המגש הוא של פג'ו 205 [אם זה עוזר לכם..]

השאלות שלי :

1. אילו כלים אני אצתרך לשם עשיית החירור במגש [כדי שיצא חור אסטתי ולא גרוזיני (למי שלא הבין -מרובע LOL) ..]?

2. מהו אופן החיתוך בכלליות שלב אחר שלב אם אפשר [זתומרת איך מתחילים וצאו מנקודת הנחה שכבר סימנתי עם גיר את הגודל הרצוי לחירור על פי מסגרת מישנית של רמקול 6X9 ככה שנקודת ההתחלה היא מתחילה לאחר שירטוט החור הרצוי ..]

תודה מראש לכל העוזרים!

אסף.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

החיפש שלך לא היה מספיק טוב

מישהו לפני חודש בערך פרסם תרד שמסביר צעד אחרי צעד איך להתקין 6X9 בצורה מצויינת

תעבוד לפי ההסבר שם ותיהיה מרוצה

פורסם

אוקי אני אחפש את זה

בכל מקרה בנוגע לשאלותיי בזמנכם החופשי אשמח אם תענו ספציפית לנישאל !

תודה!

פורסם

פלטת עץ [אם אפשר לקרוא לה עץ] זה לא עבה סיגנון של קרטון דחוס קשחי ודק..

פורסם

ג'קסון עם מסור עץ-אפשרי גם מסור ברזל רק שזה יקח יותר זמן וחיתוך יותר יפה)את המידה תקח לפי הפלסטיק של הרמקול(האליפסה הפנימית) או אם זה רמקול חדש יש בפנים כבר שבלונה

תחתוך בזהירות-4 ברגים כל רמקול וזהו:roll:

מגאן קופה 1.6

פורסם

אוקיי תודה לכולם חלק מההצעות לקחתי בחשבון,בכל אופן היום ניגשתי למלאכה מצוייד במברגה ומסור יד קדחתי חורים חורים סביב הסימון 6X9 שסימנתי על המגש ולאחר מכן נכנסתי עם מסור והתחלתי לנסר בכיוון החורים המקווקוים..קיצר זה מה שיצא אמנם לא מושלם אבל בהחלט מספק !

P1060991.JPG

P1060989.JPG

פורסם

כי במגש הזה לחתוך לרוחב זה קצת צפוף ומעצבן ,ובנוסף כל 205 שיצא לי לראות בין אחת של חבר ובין אחת של בעלים שאני לא מכיר אישית..ההתקנה מתבצעת לאורך ..אגב השמיעה לדעתי[כששמעתי ] לא ניפגעת..!

פורסם

כןן אהה..בכל דבר יש את הפעם הראשונה ..גם פה... לא יודע למה אבל יכול להיות [יש מצב ש..] שלאורך יש יתרון על הרוחב ...

פורסם

אני לא חושב שלאורך יש היתרון לרוחב. . .

אבל הכל יכול להיות אני לא הכי מבין בזה פשוט תמיד ראיתי שמתקינים לרוחב.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

מבחינה טכנית, אני יכול להאמין שאם חשוב לך STEREO ABILITIES של הרמקולים האחוריים,

אז תאכלס ככול שהם יהיו רחוקים אחד מהשני, תוכל לקבל סטראו בריא יותר לאוזניים שלך.

בינינו, מעבר להבדל -הדק- הזה, לא חושב שיש שינוי לאוזן בלתי מזויינת.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני מסכים איתך וזאת כיוון שיש לי שמיעה מחודדת ...! אגב איך יצא החיתוך ..?סביר?:roll:

• תוכן חדש...