Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לעצמי רכב ראשון בתקציב של 50,000 ש"ח פחות או יותר אני כבר די הרבה זמן הייתי סגור על הפולו (לשם גם נטיית הלב). עם זאת, לאחרונה סיטרואן יצאו במבצע בו הם מוכרים את הסיטרואן C1 במחיר של 56,900 ש"ח עם 5 שנות אחריות. הפולו תהיה ככה"נ מהשנים 2011-2012 עם מנוע 1,400 וגיר ידני.

ל-C1 לדעתי עיצוב די מכוער, אך מבפנים מעוצבת לא רע, ופלוס המרכזי הוא האחריות הארוכה. לכן אני מבקש להיוועץ עמכם, מה לדעתכם תהיה בחירה טובה יותר?

פורסם

תלוי מה אתה מחפש,אם אתה צריך תא מטען ומרווח מאחור אז הפולו.

אם חיסכון ואחזקה זולה אז ה c1.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

C1 במיוחד בדגם לאחר מתיחת הפנים ממש לא אוטו מחורבן - דיי רחוק מזה.

וגם המקום מאחורה ובבגאג׳ (כתלות בצורך) לא ממש מגבילים שום דבר.

(אני הייתי עם 107 וC1 במשך כמה שנים כרכבים עיקריים במשפחה שכללה 2 ילדים ללא יותר מדי בעיות).

עלויות ההחזקה גם נמוכות משמעותית (טיפולים מאוד זולים , רכב שנחשב מאוד אמין בהמון סקרים לאורך כל השנים וצריכת דלק של בין 1-17 ל1-20 אמיתית ולא רק על הנייר) כך שאם המטרה היא חסכון והתניידות יומיומית באיזור מישורי - אני לא רואה סיבה למה לא.

סיבות אמיתיות למה לא? מזגן קצת מרגיז (הדגם החדש שיפר את זה קצת) , חלונות אחוריים שלא נפתחים באמת , רכב חלש אם נוסעים בעליות / ירידות ביומיום (בצורה מרגיזה) ושוק יד שניה חלש מאוד בגלל השם (אפשר לפתור על ידי קניית 108. כשמכרתי את שתיהן ה107 נמכרה יותר בקלות בצורה משמעותית)

That said - פולו היא יותר אוטו - אבל לא בהרבה לטעמי. בסגמנט של אותו איזור (קליאו , 208 , פונטו אפילו פאביה או איביזה באיבזור) רוב המתחרות יותר אוטו - אבל עם סמל פחות יוקרתי.

מה לעשות אבל לקנות רכב זה משהו גם קצת ריגשי אז בהבדלים בין ה2 אין באמת (לדעתי) דיל ברייקר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...