Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החדשתי ב-Mercedes CLA 250 אני חדש בפורום, וגר בארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום לכולם

אז כמו שכבר אמרתי אני חדש בפורום אני כרגע מתגורר בארה״ב ולא מזמן (לאור הלחץ מכיוון האישה) ירדתי מהאופנועים ל4 גלגלים (ועל 4 בכללי :lol:)

והנה הוא הרכב הראשון והחדש שלי מקווה שתאהבו!

Mercedes Benz CLA 250 AMG Kit fully loaded

[ATTACH=CONFIG]441128[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]441129[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]441131[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]441132[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]441130[/ATTACH]

תתחדש רכב פיצוץץץץץ.קראתי כמעט את כל התגובות.כן פנסים,כן תאורה,לא תאורה.לטעמי האוטו פיצוץ.תעשה חיים ותתחדש:wink:

פורסם

אהבתי את הרכב, ואת התגובות שלך כי אתה הצודק - אנחנו שכחנו.

אותי התגובות היו מצחיקות והייתי ממשיך הלאה, בסדר יש גם כאלה..

ואתה העמדתה במקום כמו שצריך, דבר שאני כבר ויתרתי.

לא יודע מי הצודק אני או אתה - אבל ברור לי שאתה בן-אדם טוב.

אנשים כותבים ומדברים ללא בקרות כי מבחינתם אתה בחברה, אז אפשר לדבר חופשי.

אני מאמין כי אם הייתה פוגש את האנשים זה היה נראה אחרת,,

זו דרך לא נאותה להעביר דיעה, אבל לדעתי הם לא התכוונו לפגוע.

זה כולל גם מחסור במילות יחס ונימוס - בבקשה, אפשר, סליחה, ותודה.

רכבים יפים קניתם, תהנו ושמרו עלייכם ועלייהם.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מבלי לפגוע באף אחד מחברי הפורום בצורה ישירה (לא קראתי לעומק את הדיון).

אני גם כן הבחנתי מאז שעברתי לארה״ב שהרבה חברה בארץ מתקשים יותר ויותר לפרגן לגבי דברים חומרניים, כשקניתי רכב חדש וכשקניתי בית אנשים היו מאוד ביקורתיים, שאלו שאלות מאוד חודרניות לגבי מחיר כמה למה איך וכו׳ שהיו מאוד לא במקום ואז המשיכו ישר להעביר ביקורת על איך הם היו עושים ולמה הם כן ולמה הם לא..

בסופו של יום, הגעתי למסקנה שצריך לדעת לסנן את זה או פשוט לא לשתף, צרות עין והעברת ביקורת זה לא דבר נעים לשמוע ואם זה מאוד מפריע לך עדיף להימנע מהסיטואציה ולסנן.

אין בעייה לנהל דיון בוגר ומעניין לגבי ההבדלים בין דגם כזה לאחר, הפרשי מחירים וכו׳ אבל זה הניסוח והשאלות שעושות את ההבדל.

וכסגירה לפוסט הזה, אני מפרגן לך מאוד אני חושב ששני הרכבים נראים מעולה, היה לי רכב שחור רק לתקופה של פחות מחצי שנה ומאז לא הצלחתי להעיז לחזור לשחור לצערי.. אולי יום אחד שיהיה לי יותר זמן להבריק אותו :)

פורסם (נערך)

חיכיתי לראות מתי יגיעו ההערות על אשתך חחחח

חייב להגיד שיש לך הרבה אומץ להעלות 2 תמונות עם אשתך אחרי החוויה שעברת בתרד הזה חחח

דרך אגב

הרבה מהתגובות פה בתרד הזה יגרמו לאנשים לחשוב פעמיים אם לשתף לגבי הרכישות שלהם בעתיד וזה פשוט חבל...

הבחור כבר קנה את הרכב מי שרוצה לפרגן שיגיב מי שרוצה לבאס אין שום סיבה לכך...

עריכה אחרונה על ידי misgavv
פורסם
מבלי לפגוע באף אחד מחברי הפורום בצורה ישירה (לא קראתי לעומק את הדיון).

אני גם כן הבחנתי מאז שעברתי לארה״ב שהרבה חברה בארץ מתקשים יותר ויותר לפרגן לגבי דברים חומרניים, כשקניתי רכב חדש וכשקניתי בית אנשים היו מאוד ביקורתיים, שאלו שאלות מאוד חודרניות לגבי מחיר כמה למה איך וכו׳ שהיו מאוד לא במקום ואז המשיכו ישר להעביר ביקורת על איך הם היו עושים ולמה הם כן ולמה הם לא..

בסופו של יום, הגעתי למסקנה שצריך לדעת לסנן את זה או פשוט לא לשתף, צרות עין והעברת ביקורת זה לא דבר נעים לשמוע ואם זה מאוד מפריע לך עדיף להימנע מהסיטואציה ולסנן.

אין בעייה לנהל דיון בוגר ומעניין לגבי ההבדלים בין דגם כזה לאחר, הפרשי מחירים וכו׳ אבל זה הניסוח והשאלות שעושות את ההבדל.

וכסגירה לפוסט הזה, אני מפרגן לך מאוד אני חושב ששני הרכבים נראים מעולה, היה לי רכב שחור רק לתקופה של פחות מחצי שנה ומאז לא הצלחתי להעיז לחזור לשחור לצערי.. אולי יום אחד שיהיה לי יותר זמן להבריק אותו :)

לא עברתי על הויכוחים (אין לי כח לריבים), אבל התמונה של האופנוע ואשתך פשוט מהממת, הייתי שמח לאישה כזאת,

תגיד תודה, הייתי שמח פחות לאופנוע כזה.

חיכיתי לראות מתי יגיעו ההערות על אשתך חחחח

חייב להגיד שיש לך הרבה אומץ להעלות 2 תמונות עם אשתך אחרי החוויה שעברת בתרד הזה חחח

דרך אגב

הרבה מהתגובות פה בתרד הזה יגרמו לאנשים לחשוב פעמיים אם לשתף לגבי הרכישות שלהם בעתיד וזה פשוט חבל...

הבחור כבר קנה את הרכב מי שרוצה לפרגן שיגיב מי שרוצה לבאס אין שום סיבה לכך...

אהבתי את הרכב, ואת התגובות שלך כי אתה הצודק - אנחנו שכחנו.

אותי התגובות היו מצחיקות והייתי ממשיך הלאה, בסדר יש גם כאלה..

ואתה העמדתה במקום כמו שצריך, דבר שאני כבר ויתרתי.

לא יודע מי הצודק אני או אתה - אבל ברור לי שאתה בן-אדם טוב.

אנשים כותבים ומדברים ללא בקרות כי מבחינתם אתה בחברה, אז אפשר לדבר חופשי.

אני מאמין כי אם הייתה פוגש את האנשים זה היה נראה אחרת,,

זו דרך לא נאותה להעביר דיעה, אבל לדעתי הם לא התכוונו לפגוע.

זה כולל גם מחסור במילות יחס ונימוס - בבקשה, אפשר, סליחה, ותודה.

רכבים יפים קניתם, תהנו ושמרו עלייכם ועלייהם.

אייל.

תודה רבה לכולכם על הפרגון (גם פרגון על האישה זה בסדר אני מקבל באהבה) אני מעריך אנשים כמוכם שיש בהם הבנה וטוב לב לאנשים אחרים.. כיף לראות שיש אנשים כמוכם בפורום הזה ובהחלט תמיד מוכן לשמוע ביקורת שהיא מגיעה ממקום בונה ומפרגן כאחד.. לא ארחיב כי אני בטוח שעשיתי זאת מספיק בהודעות הקודמות אני רק אאחל לכם הרבה הנאה מהמכונות שלכם ושיפרגנו לכם כמו שאתם מפרגנים לי שוב תודה :)

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם

תתחדשו על הרכבים, הם נראים מדהימים, אהבתי את הגריל הקדמי.

מ-2 רכבי המרצדס שיצא לי לקחת עליהם סיבוב (שכחתי את שמות הדגמים), מרגיש שמרצדס מאוד מפנקת.

פורסם
אדון בנץ מתי פגשת את ד"ר 46 , באחת התחרויות שלו.

במיסאנו.. אגב הוא נוסע על RS6 מפחידה

Lexus GX460 Luxury

פורסם
תתחדשו על הרכבים, הם נראים מדהימים, אהבתי את הגריל הקדמי.

מ-2 רכבי המרצדס שיצא לי לקחת עליהם סיבוב (שכחתי את שמות הדגמים), מרגיש שמרצדס מאוד מפנקת.

תודה רבה בהחלט רכב לתפארת מדינת הגרמנים

Lexus GX460 Luxury

פורסם (נערך)

קודם כל תתחדש!

לעדכון בנושא קנינו לאישתי רכבת תואם (ניסיתי לשכנע אותה על הלקסוס nx F אבל היא החליטה לקנות את cx במקום שהוא לא פראייר אגב הופתעתי לטובה מאוד מהאבזור למחיר)

attachment.php?attachmentid=441353&d=1445430313

ולפחות על משהו אני יכול להגיד "גם לי יש!"

חבל שלא מביאים לארץ את הג'נטים השחורים. /:

20150807_064643_zpsvlrtddkc.jpg~original

עריכה אחרונה על ידי TDean

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...