Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב הדגמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאחרונה אני מחפש להשתדרג ברכב ועלתה באפשרותי האופציה הבאה :

רכישת רכב ששימש כרכב הדגמה , קצת רקע על הרכב :

הרכב עלה לכביש כרכב הדגמה ב9.2014 ונרכש ע''י יד פרטית בסוף 2014 עם 7000 ק''מ

לאחר מספר חיפושים ראיתי את הרכב ''מככב'' במספר אתרים של ביקורות שטח

האם כדי לרכוש את הרכב (מחיר זול משמעותית) או לוותר..

איני יודע בדרך כלל איך הרכבים האלה האם הם שומרים או ש'קורעים' להם את הצורה

תודה לכולם ..

פורסם

שלום,

מה הכוונה "ביקורות שטח"?

האם זה רכב שטח?

האם זה ג'יפון שלקחו לבדוק את המגבלותיו בשטח?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

על איזה רכב מדובר? ומה המחיר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מדובר על טיוטה , מבחינת המחיר זאת לא השאלה שלי,

אני מחפש המלצות ודעות לגבי רכישת הרכב ששימש כרכב הדגמה מהבחינה המכנית ולא הכספית.. מה המצב שלו ואם הרכבים האלה בדרך כלל שמורים ובמצב טוב ..

ואם שווה ללכת עם רכב כזה לבדיקה ולחשוב לרכוש אותו או לרדת מהעניין

פורסם

לדעתי אם הרכב מוצע עם הנחה משמעותית - שווה לקחת אותו לבדיקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא הייתי קונה רכבים כאלו.

אלו רכבים שאמנם לא נסעו הרבה אבל עברו תחת ידיהם של כמה מבוחני הרכב בישראל שבוודאי לא ריחמו על הרכב בשום שלב.

חשוד שהוא מוכר את הרכב אחרי שנה. ואם תחליט לרכוש תיקח בחשבון שאתה תהיה יד שלישית ברכב בן שנה וקצת, זה המון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם יש תוצאות לעובדה שלא ריחמו על הרכב - יהיה אפשר למצוא בבדיקה.

העובדה שהרכב יד שלישית צריכה כמובן להיות מגולמת במחיר מעבר להורדה בגין היות הרכב רכב הדמה בעברו.

אם היו מציעים לך רכב בן שנה ששוויו כחדש 150K ב-90K היית פוסל? - אני לא בוח שהייתי פוסל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה על העזרה קודם כל ..

אז בקשר ליד , זה נכון שאהיה יד 3 תוך שנה אבל אני מתכוון להישאר עם הרכב לפחות 5-6 שנים ככה שזה יתאזן בסופו של דבר ,

מהבחינה המכנית והטענה שלך לזה שבוחני הרכב לא ריחמו עליו - זה לא משהו שבדיקת רכב יכולה לומר עליו משהו?

ולגבי המחיר יש פה הבדלים של 15 אלף במחירון.. (78 מול 94 לערך )

• תוכן חדש...