Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מודע שבפורום רכב במדינת ישראל יש את כל לאומיים לכן מראש אני מתנצל אם מישהו ייעלב.

הסיפור הוא כזה :

בדרכי חזרה מהמוסך של דיאלים בת"א אחרי הטיפול.

עברתי בלוד(שם אני גר) בסביבות 12 בצהריים דרך אזור התעשייה הצפוני ראיתי שהחנות חלפים שבה הייתי קונה כשהיה לי רכב מידי פעם שמנים ונוזל קירור הייתה סגורה(ביום של השביתה).

אני מבחינתי סיימתי אם החנות הזאת אבל כל הפעמים האלו שהייתי נכנס עליו לקנות דברים ועצם המחשבה שהוא תומך בצד הפלסטינאי בסיכסוך במקום בדו קיום העדין שקיים בלוד חרה לי(מקווה שאני מבטא את זה נכון),

כי יכול להיות שאם היה קורה אירוע דקירה בחנות שלו או לידו הוא היה "מעלים עין" ונותן לאדם למות?

לעומתו הרבה עסקים ערבים היו פתוחים באותו כמו חסונה.

מישהו מלוד ראה אותו פותח לאחר מכן או הוא היה סגור כל היום?

שם החנות אינו נרשם עקב כך שזה יכול לגרום לתביעה של הוצאת דיבה עליי.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מאיפה אתה יודע אם הוא סגר את החנות מהזדהות עם הפיגועים או כי איימו עליו כל מיני "אנשים טובים"?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ומה ההבדל?

חנויות אחרות שבבעלות ערבים היו פתוחות.

בכל מקרה אם הוא מפחד ביום של הזדהות מה זה אומר כשהיהי מקרה אמיתי ,האם אני כלקוח יכול להסתמך על כך שאני מוגן בבית העסק שלו או כמו הזוג שנדקר בירושלים ובעלי העסקים לא עזרו להם?

פורסם

כשכן שלך מהעיר הסמוכה,אני יודע למי אתה מתכוון ואכן טוב תעשה אם לא תקנה ממנו,אלא מחנויות שכן פתחו באותו היום ולא משנה דתם.

גם ברמלה חלק סגרו וחלק שאני מכיר אישית פתחו כיום רגיל,מכיוון שאינם תומכים בטרור .

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מז"א מה ההבדל? אם מאיימים עליך שאתה ויקירך תיפגעו אם תפתח את העסק, בכל זאת תפתח?

לא הבנתי את ההיגיון שזה שהוא לא פתח אומר שהוא גם לא יעזור לפצוע.

פורסם (נערך)

לוד זה עיר מורכבת כמו שאתה יודע זה לא סוד שיש שם ריבי חמולות בין עצמם הרבה פעמים קורה שישי חיסול חשבונות באמצע העיר ואף אחד לא בא לעזרת המחוסל אחריי ניסיון החיסול,תוסיף לחיסול רקע לאומני במקום שלא פותח את העסק ביום של ה"הזדהות"(לכאורה).

אני מבין מה מנסה לומר אבל במידה ואחרים פתחו במידה והוא לא "מזדהה" למה הוא לא פתח?

אני יגיד לך עוד משהו לפני שבוע חברה שלי גרה מעבר לקו הירוק יש להם מתחת ליישוב מיני מרקט פלסטינאי וכפר פלסטניאי.

היא ביקשה ממני לקפוץ לקנות פקט של סיגריות(כי שמה יותר זול) לפני שאני נוסע להיפגש איתה בצפון. נכנסתי לחנות ולא הרגשתי פחד קיבלתי שירות אדיב.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יכולות להיות כל מיני סיבות. אולי לאלה שכן פתחו "יש גב" ולא נטפלים אליהם.

חיסול חשבונות זה משהו אחר, אנשים לא רוצים להתעסק עם עבריינים. אתה חושב שאלה שכן פתחו היו עוזרים גם לעבריין שניסו לחסל? מי בכלל מבטיח לך שאלה שפתחו יעזרו ליהודי בפיגוע?

מה שאני אומר, זה שלא כדאי לשפוט אנשים כשלא יודעים את כל העובדות. אם יהודים יחרימו את החנות הזאת זה יעזור למשהו, בהנחה שהוא לא תומך בטרור וסגר מפחד?

אני לא מתכוון לבעלי עסקים שהצהירו במופגן שהם מזדהים עם הטרור (כמו ההוא שהשווה אותנו לכבשים).

פורסם

בתור אחד שחיי בלוד את רוב חיו ולא רק זה

אלא חיי במקום שמסביב רק בני דודנו - אני לא שופט אף אחד לפי חנות סגורה.

למה? כי אני מכיר את רוב החנויות בסביבה (בשוק אתה בטח מכיר) ואת רובם אישית.

לא פעם אמרו לי אישית שהחנות סגורה כי לא נעים להם מהסביבה. אז קשה לשפוט מישהו רק

בגלל שהחנות סגורה.

אגב, למרות שאני נמנע מפוליטיקה וויכוחים שמסביב כמו מאש. שים לב שבן משפחה של החנות "הפתוחה"

היה מעורב בפיגוע קשה ביותר נגד יהודים. (לפני כמה שנים טובות) עדיין אני ממשיך לקנות שם בגלל שנוח לי (שתי דקות מהבית) למרות שאני נמנע לקנות שם רק בגלל המחירים הגבוהים.

פורסם

כאן לא מדברים פוליטיקה. ננעל.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...