Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אויטה, בהגדרת תמרור 513 אפשר להגדירו רק לפי תמרור 813 (חץ צהוב), לא מחוייב תמרור 501 (תמרור המוצב בצד הדרך ומפרט סוגי הרכב הרשאים לנסוע בנתיב).

נושא הצבע והדהיה בעייתיים במיוחד בארצנו שטופת השמש, על אחת כמה וכמה באתר עבודות מאובק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
התחכמות שאיני יודע את תועיל:

התמרור אמור להיות 513, אולם אינו תקני, שכן תמרור 513 כולל קו קטעים כפול, וכאן הוא בודד. הוא דומה לתמרור 926 - סימון זמני (כתום). אפשר שפות"ש יכול לטעון כי הסימון הלקוי הטעה אותו לחשוב כי מדובר ב-926 ולא 513, או כי מדובר בסימון לא תקני ולכן לא מחייב. אני די מסופק אם הטענה תתקבל, אבל אפשר להעלותה.

כבודו בוודאי התכוון לתמרור 503!!

ובקרבת צומת מותר שיהיה בו רק קו קטעים יחיד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני לא מעוניין להתחכם(במיוחד בגלל, שאם אערער, לא אגיע עם עו"ד).

אם אני מסכם את זה, אז, אני טוען שאת התמרור שמעיד שמדובר על נת"צ מיקמו בתוך הרחוב (חשמונאים) ומרגע שנכנסת לרחוב אין אפשרות לברוח ממנו.

לגבי הנתיב (על דרך פ"ת) שמוביל לרחוב : בעיקרון ברור לפי הסימון על הכביש שזה נת"צ (לפי החוק), אבל ככל שאני רואה, אין שם תמרור 501.

1. האם המאמר הזה עדיין בתוקף?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4315296,00.html

במידה ואחליט שאני כן מערער:

2. האם אני יכול לבקש להזיז דיון (לבקש, בדואר/ טלפון, עוד לפני שהדיון עצמו מתקיים) אם התאריך לא מסתדר לי מבחינת עבודה/ לימודים?

3. האם במקרה של עירעור התאריך הקובע לבקשת עירעור הוא תאריך שליחת המכתב בדואר רשום? (זה משאיר לי את מחר), או שהמכתב צריך להגיע אליהם עד 30 יום?

לשאלה אחת שטרם קיבלת תשובה, כן לסמל הסעיף הזה יש רק קנס ואין נקודות.

הדו"ח מיום 17.9 לכן יש לך 30 יום , כאשר יום ה 17.9 לא נספר ,להגיש לתובע בקשה לביטול הדו"ח, כלומר לשלוח מספר ימים לפני שתמים ה 30 ימים.

יבטל התובע את הדו"ח הללויה , לא יבטל,תהיה לך אז אופציה לבקש להישפט.

מועד הדיון הוא לא תוכנית כבקשתך , אבל ניתן להזיז / לדחות אם יש סיבה טובה מספיק.

לגבי המאמר שהבאת , החוק דורש תמרור 501 לאחר כל צומת , אבל...

הוא לא רלבנטי עבורך כי מקום העבירה הוא בתחילת רחוב החשמונאים / פינת בגין. ושם מוצב כבר התמרור.

אתה מתמקד "בצדק" מבחינתך כבר אחרי שנתקלת בתמרור 501 ואז טענתך, נפלתי כבר לבור, אבל לפני הנפילה לבור , היו מספיק אזהרות , ראה בור מימינך.

אין צורך שתמרור 501 יהיה במנחם בגין , מספיקים שאר התמרורים שציינתי כבר.

עדיין לך לבדוק גם מעבר ל 60 מטר מהצומת אם יש תמרור נוסף המעיד על כך שימינה מיועד רק לרכב ציבורי.

כאשר אין תמרור 501 ורק סימנים בצהוב , הכניסה מותרת רק לרכב ציבורי .

אני הייתי מסתפק בשליחת מכתב , יצליח טוב , לא יצליח , משלם ולא הולך למשפט.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

תודה ישה.

רק כעת בזכות מה שרשמת אני מבין שיש לי אופצייה (מקווה שלא איחרתי) להגיש בקשה לביטול הדו"ח - תוך 30 יום ללא שום סיכון מצידי ומבלי להגיע למשפט.

הבקשה להישפט היא צעד מתקדם שאם מישהו רוצה, הוא יכול לבקש עד 90 יום .

פורסם

במקרה של בקשה לביטול, אתה לא רשאי להגיש בקשה להישפט , אלא רק אם בקשתך לביטול נדחתה.

אז יהיו לך 30 יום לשקול האם אתה רוצה להגיש בקשה להישפט.

אם אתה רוצה ישר להישפט יש לך 90 יום מיום ביצוע העבירה או מיום שקיבלת דו"ח הביתה, להגיש את הבקשה להישפט.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...