Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש למשפחה 150k-170k קרוסאובר או רכב מנהלים? +דגמים

itayva
שימו לב! השרשור הזה בן 3348 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אפשר להבין בבקשה את היתרונות והחסרונות של קרוסאובר דוגמת ניסאן קאשקאי, יונדאי ix35, קיה ספורטאג, מאזדה cx5 וכו׳, לעומת רכבי מנהלים (מאזדה 6?).

מה הכי חשוב לנו - בטיחות, איבזור, ועיצוב.

מה פחות חשוב לנו - מנוע וביצועים.

יש המלצות מהקרוסאוברים שכתבתי, או אולי משהו שפספסתי? יש סיבה שמכונית מנהלים תיהיה עדיפה, ואם כן אילו דגמים?

תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת בטיחות אין באמת הבדל. מבחינת עיצוב - זה אינדיבידואלי. היתרון היחידי של הקרוסאוברים הוא בתנוחת הישיבה הגבוהה שקוסמת להרבה.

לדעתי שווה ללכת לראות את היונדאי סונטה החדשה. עכשיו יש גם ימי מכירות ביונדאי. היונדאי מאובזרת לעייפה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההיתרון של רכבי המנהלים כדוגמת: מאזדה6 ,פאסטט, B4, 508 וכו' שקטים ונינוחים הרבה יותר מכל הקרוסאוברים שהזכרת, החסרון של רכבי המנהלים הוא במימד האורך.

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם מנוע וביצועים פחות חשוב לכם אז את הספורטאז' ניתן לקנות כיום בגירסת 1.6 אוטומט גם מתחת ל-130K. למשל דרך מועדון הוט/הסתדרות היא כרגע יוצאת 127,850 שח. ליסינג 0 ק"מ אפשר גם ב-122K.

ומבחינת גודל היא זהה לאחותה עם המנוע החזק יותר אך מתומחרת הרבה יותר באגרסביות (ברמת תמחור הזו ניתן למצוא רק ג'יפונים קטנים יותר כמו הקאפטצ'ור של רנו, טראקס של שברלוט, והג'וק של ניסאן).

אני לקחתי לנסיעת מבחן והתרשמתי לטובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה נהנה מנהיגה, למרות שלא מדובר ברכבים ספורטיביים, נראה לי שרכבי המנהלים יתאימו לך יותר

הקרוסאוברים הם יותר פרקטיים למשפחה בעיני

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסוזוקי קרוסאובר אוטו "בסדר" יפנית אפורה ומשעממת לא מבריקה.

הספורטאג נמכר "כמו לחמניות" כתחליף למשפחתית הוא נהדר, ככתחליף לרכב מנהלים הספורטאג לא מספיק טוב, הרכב לא נינוח עבודת הבולמים קפיצים לא מבריקה וזה לא משנה אם מדובר במנוע 1.6 או 2 ליטר.

אנחנו התלבטנו אם לרכוש ספורטאג ולבסוף רכשנו סובארו XV השקט ועבודת הבולמים קפיצים הפתיעה אותנו לטובה, וכמובן שמרכז הכובד הנמוך.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ככל הנראה מדובר בעניין של העדפה אישית.

אני נוטה לבחור רכבים לפי הצרכים שלי ואופי הנסיעה. אם הייתי מעוניין ברכב עם יכולות שביל מינימליות לטיולים וכד' הייתי בוחר בקרוסאובר כלשהו.

מהניסיון שלי - רכבי מנהלים לרוב בטיחותיים יותר, מרווחים יותר, נוחים יותר, שקטים יותר ומפנקים יותר מקרוסאוברים, לפחות ברמת מחיר של מתחת ל-200K ש"ח.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני פשוט הייתי הולך לעשות נסיעות מבחן, ומחליט לפי ההרגשה שלי.

מבין הרשימה שנתת, הספורטאג' הכי "קוסמת" מבחינת עיצוב ומבחינת נוחות. וגם המחיר נח, שזה לא פחות חשוב..

אבל שוב, אין כמו נסיעת מבחן..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3348 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...