Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב מיכל עם נוזל ירוק והתווית מחוקה. אני לא יודע אם זה נוזל למערכת קרור המנוע או נוזל ניקוי החלון הקדמי.

אם זה נוזל קרור ואשתמש בו למגבים, זה יגרום נזק?

פורסם

מה הבעייה לצלם וגם לציין את דגם הרכב והשנתון ככתוב בכללי הפורום?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

א. זה רלוונטי כי אלה כללי הפורום.

ב. בלי תמונה אף אחד לא יכול לומר לך מה למלא ואיפה או שתפתח את ספר הרכב.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

על הפקק של פתח מילוי נוזל השמשות מוטבע סרטוט של חלון ומתזים/וישר. צבע הפקק כחול.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מישהו ערך את הכותרת ועכשיו אני מבין שגרמתי לכולם להבין הפוך:

השאלה שלי לא היתה היכן למלא נוזל שמשות אלא לגבי מיכל מילוי שקניתי בעבר. כלומר יש לי נוזל במיכל חיצוני והשאלה היא אם מותר לשפוך אותו לתוך מיכל נוזל השמשות.

ייתכן ונוזל המילוי הוא למערכת הקירור ואני תוהה אם זה ישפך למיכל נוזל השמשות, זה יגרום נזק?

פורסם

נוזל שמשות הוא בדרך כלל כחול או צהוב... וזה גם עולה גרושים. למה להמר?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...