Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

התייעצות קלה.

אני מעוניין לסגור את פרופיל הפייסבוק שלי באופן זמני (נמאס לקרוא על פיגועים ודם כל היום), אולם אני מנהל עמוד פעיל עם מאות עוקבים.

העמוד הוא ייחודי מסוגו ומשרת עיר שלמה.

שאלתי היא איך אני סוגר את פרופיל הפייסבוק הפרטי מבלי לפגוע בעמוד? לפי ההיגיון במידה ואני סוגר את הפרופיל אני סוגר גם את העמוד, שכן אני בעל העמוד. מישהו נתקל בסוגיה?

תודה,

גיא.

פורסם
איך אני סוגר את פרופיל הפייסבוק הפרטי מבלי לפגוע בעמוד?

כמו שאתה פורש מהפורום - בשקט, בלי דרמה, פשוט תפסיק להיכנס לשם. תרצה לחזור? הכל פתוח ומחכה לך.

לא חושב שתהיה בעיה גם אם תנטרל את החשבון, העמוד כנראה ימשיך להתקיים, אבל למה ללכת לקיצוניות הזאת?

פורסם
כמו שאתה פורש מהפורום - בשקט, בלי דרמה, פשוט תפסיק להיכנס לשם. תרצה לחזור? הכל פתוח ומחכה לך.

לא חושב שתהיה בעיה גם אם תנטרל את החשבון, העמוד כנראה ימשיך להתקיים, אבל למה ללכת לקיצוניות הזאת?

אני שואל מכיוון שאם אני מוחק את הפרופיל כל התמונות והתגובות נמחקות ואני מעוניין בזה, אם אני לא נכנס יותר עדיין יכולים לשלוח לי הודעות למשל ואני לא מעוניין במצב כזה. תמיד אפשר להפעיל את הפרופיל חזרה ועשיתי זאת בעבר, רק שאז לא היה לי עמוד נלווה ואסור שהוא ייסגר (אמצעי התקשורת עובדים איתי).

לגבי הפורום זאת מצווה להישאר ולהיות פעיל.

תגדיר אדמין נוסף לעמוד ותסגור את החשבון שלך.

איך אני עושה דבר כזה? בוודאות העמוד לא ייסגר? תודה!

פורסם

תפתח יוזר פיקטיבי ותבקש ממנו חברות. כנס לעמוד שאתה מפעיל ותביר ביוזר החדש בתור אדמין נוסף. שים לב שאתה פותח לו את כל האופציות. באופן עקרוני אתה לא צריך יותר מזה כלום. תבדוק שאתה יכול להפעיל את הדף דרך היוזר החדש והריק מתוכן ותוכל לסגור את הישן

פורסם
איך אני עושה דבר כזה? בוודאות העמוד לא ייסגר? תודה!

תיכנס לעמוד, בצד ימין למעלה יש כפתור Settings ואז תיכנס ל-Page roles ותוסיף.

אם אתה רוצה לסגור את העמוד תיכנס ל-General ואז תבחר Remove page.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בלי קשר, לעשות deactivate לפייסבוק זה רעיון מעולה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...