Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בן 22 רוצה למכור את ההונדה אקורד 2007 שלי

ולקנות רכב חדש בתקציב עד 100K.

דרישות לרכב:

- אוטומטי

- אמין

- מראה צעיר

הייתי כמעט סגור לקנות סיאט איביזה 2016 (110 כ״ס, 1000 סמ״ק - STYLE) אבל לאחר בדיקה בפורומים פה ובעוד כמה מקומות הבנתי שלא כל כך ממליצים עליה, אז אני שוב בהתלבטות קשה.

כל עזרה תתקבל בברכה

תודה!

פורסם

שמע, אני גם די נדלקתי על הסיאט החדשה וכל הביקורות זה בעיקר על המנוע הקודם 1200..ככה הבנתי.

בעיקרון הזמנתי את הרכב ובימים הקרובים תהיה לי נסיעת מבחן על הדגם האוטומט..עד כה היחס מצמפיון מוטורס היה מעולה בניגוד למה שאומרים עליהם. אעדכן אחרי הנסיעת מבחן ואקווה שזה יעזור לשנינו להגיע להחלטה :)

פורסם
שמע, אני גם די נדלקתי על הסיאט החדשה וכל הביקורות זה בעיקר על המנוע הקודם 1200..ככה הבנתי.

בעיקרון הזמנתי את הרכב ובימים הקרובים תהיה לי נסיעת מבחן על הדגם האוטומט..עד כה היחס מצמפיון מוטורס היה מעולה בניגוד למה שאומרים עליהם. אעדכן אחרי הנסיעת מבחן ואקווה שזה יעזור לשנינו להגיע להחלטה :)

בדיוק כמוני אחי.. כבר הזמנתי את האוטו שילמתי מקדמה והכל. אבל אני כבר לא כל כך סגור על האוטו הזה מהרבה ביקורות נגד הרכב וגם על היחס הלא טוב מצ׳מפיון מוטורס..

ואל תסתכל על היחס הטוב מהם עכשיו שאתה קונה את הרכב הם יתנהגו ויתייחסו אלייך הכי טוב בעולם הכל בשביל שתקנה מהם

בגלל זה אני חייב עזרה

פורסם

לדעתי האיביזה היא אופציה מצויינת במחיר מפתה.

אם אתה מעוניין לבדוק דברים מעניינים אחרים - אם תמתח את התקציב בכמה אלפי שקלים תוכל לרכוש קיד סיד EX מאובזרת 0 ק"מ מליסינג כאן

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לדעתי האיביזה היא אופציה מצויינת במחיר מפתה.

אם אתה מעוניין לבדוק דברים מעניינים אחרים - אם תמתח את התקציב בכמה אלפי שקלים תוכל לרכוש קיד סיד EX מאובזרת 0 ק"מ מליסינג כאן

תודה רבה על הייעוץ לרכב הזה אבל אני לא רוצה לקנות מליסינג.

אני מעדיף חדש מהחברה

מה לעשות zvit לרכוש את הדגם של האיביזה או לשנות כיוון?

פורסם

הגיר הרובוטי של הסיד חף מבעיות (ככל שהמידע שבידי נכון)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

zvit אז אם אני מבין נכון כל מי שרכש איביזה DSG חווה בעיות איתם?

על כמה אחוזים מדובר ועל מה בכלל מדובר?

הרי אם יש בעיות בתיבה הזאת לא היו רוכשים מכוניות עם תיבת ה DSG

פורסם

היו הרבה בעיות - עכשיו יש הרבה פחות. לדעתי אין מניעה שתקנה את האיביזה, רק כדאי שתבדוק את עלויות הביטוח - כי הן לא זולות במיוחד לא לצעיר (בן 22?) כמוך.

אגב - הסיד שהצעתי היא חדשה לגמרי. ההבדל היחיד בינה לבין מכונית ישר מהחברה היא שהיא באה עם 3 שנות אחריות ולא 7 שנים - כמו מכוניות הנמכרות לפרטיים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

*** נמחק ציטוט מיותר - אין לצטט את ההודעה שמעליך ***

מה אתה אומר על הקיה פיקנטו?

היא עדיפה על פני האיביזה?

פורסם

כמו שאמרו לפני: פיקנטו היא מקטגורית המיני, איביזה היא גדולה והיא שייכת לסופר מיני. לרדת מאקורד לפיקנטו - נראה לי קצת יותר מדי.

ה-208 שהוצעה כאן היא בהחלט מעניינת ומוצעת כרגע במחיר מבצע של 94,900 ש"ח לדגם האוטומטי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

תודה רבה Daniel.gri

ו Zvit אתה צודק לא נראה לי אני יתחבר לקיה פיקנטו אחרי ההאקורד.

לגבי הפג׳ו 208 אני לא אוהב את האוטו הזה.

אז אחרי הרבה חיפושים פה ובאינטרנט אני רואה שבאמת לא כדאי להתקרב ל DSG, וגם לא לצ׳מפיון מוטורס

אז סיאט איביזה וכל ה DSG יורדים אצלי מהפרק.

אני מבין שאם אני רוצה רכב חדש בתקציב שלי אני צריך להתפשר על הרבה דברים..

אז אני מעדיף לקנות כבר רכב יד 2 בתקציב של עד 90000 (zvit אם תוכל בבקשה לשנות לי את הנושא של האשכול)

וחושב על מאזדה 3 - 2011+

יש לכם הצעות נוספות?

פורסם

אז אולי סיד 0 ק"מ - יכולה לבוא בחשבון? (אחרי שירדת מחדש מהחברה?)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...