Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
כמובן שכווווווולם מתעלמים מהפיתרון הפשוט והטבעי שהצעתי.

ריבוי טבעי של המנומסים?

זה לא עובד, ברוב העולם המפותח הילודה יורדת מתחת ל 2.1 ילדים לזוג מקרה קיצון - יפן שמצתמצמת ב 200,000 יפנים כל שנה

גם באיטליה, ספרד ונדמה לי גרמניה זה קורה

ברגע שאתה עובר רמת השכלה מסויימת ורמת הכנסה מסויימת רמת הילודה דווקא יורדת, 35-40 שנה התאמצת להגיע לרמת ההשכלה, העבודה וההכנסה שאתה רוצה ועכשיו לא בא לך שילדים יתחילו להציק לך ולגנוב לך את המשאבים האלה, התרגלת לחיי הנוחות האלה ואתה לא רוצה להרוס אותם עם ילדים, זה ההגיון שמוביל אותם (וזה מתכתב, מתקשר, מדבר, מקרלץ, מפטפט, מרפרר לטרד אחר של בלי ילדים שהיה פה לא מזמן אאל"ט http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?576574-%D7%9E%D7%97%D7%A7%D7%A8-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%9E%D7%AA-%D7%9C%D7%9B%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%9C%D7%99%D7%9D)

ולכן דווקא המנומסים והמשכילים עלולים להיעלם מהנוף בעוד חיות בר ממשיכות להתרבות טבעי

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תגובות 191
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ועל זה נאמר "אין שכל אין דאגות".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ממליץ לכם לראות את סצינת הפתיחה של IDIOCRACY

הנה, אני אפילו אגדיל ראש ואתן לכם

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הצרפתים דווקא היו לוחמים לא רעים בכל התקופה של נפוליון והבריטים, זה בשתי מלחמות העולם (ובמיוחד בשניה) שהם נלחמו בצורה כזו שיצרה להם את המוניטין המפוקפק.

הקטע ההזוי הוא שבשתי המלחמות הם היו כבר גמורים לחלוטין (כעם וכאומה) ואם לא האמריקאים שהיו נחלצים לעזרתם, לא היה היום מושג כזה "צרפת" ועדיין, הצרפתים לא מתביישים להסתלבט על האמריקאים וללגלג עליהם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

צרפתים שונאים זרים בכלל ו 3 עמים בפרט

את הגרמנים

את הבריטים

בגלל כל המלחמות ביניהם.

את האמריקאיים

בגלל העזרה שלהם במלחמת העולם הראשונה והשניה.

יש סיבות נוספות שקשורות באורח החיים השונה.

בארה"ב פילגש יכולה למנוע ממועמד להיבחר בצרפת זה מוזר אם אין לו אחת כזאת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)
גישה כזו היא חלק מהבעיה וכולנו שותפים בה. אנחנו מאולצים לוותר על הדברים הקטנים שבאמת מפריעים לנו (למשל בעל עסק שדפק אותך, אבל אתה לא תתבע אותו כי זה בסה״כ 500 שקל). כל גישת ה״להוריד את הראש״ פוגעת בנו, בטווח הארוך, יותר מהפגיעה הנקודתית עצמה. זה מה שגורם לתת-תרבות הזו לפרוח פה. שכן זורק לך בדלי סיגריה למרפסת? תתעלם, אולי הוא ישרוט לך את האוטו. חייבו אותך יותר? עזוב, אל תשרוף זמן בגלל 100 שקל.

התלבטתי אם לשים את זה כאן או בשרשור רק על הקוים.

יצאתי מהבית אתמול בבוקר וראיתי ואן של אינסטלטור חונה בחניה של אבא שלי (הרכב שלי חונה ברחוב).

רק כדי להבהיר, החניה היא חניה של בניין שסגורה בד"כ במחסום שכרגע מקולקל ותקוע במצב פתוח, אבל רואים אותו בבירור כשנכנסים לחניה. כל מקום חניה ממוספר והמקום של אבא שלי מסומן בלוחית עם מספר הרכב, אי אפשר לבקש יותר.

היות ומיהרתי למבחן החלטתי להחליק את העניין. ידעתי שאבא שלי לא יהיה בבית בקרוב והנחתי שהוא החנה בצורה כזאת כי הוא נכנס לכמה דקות ומיד יוצא. הופתעתי לגלות את הרכב באותו מקום לאחר 8 שעות (!) ואת אבא שלי חונה בחוץ. הצעתי להתקשר למספר שהופיע על הואן, אבל אבא שלי אומר שהוא מנסה להתקשר כבר כשעה ולא עונים. כששאלתי אותו למה הוא לא מתקשר למשטרה, הוא אמר שהוא מעדיף לפתור דברים בדרכי נועם. כיבדתי את זה, ואכן בסוף אותו אינסטלטור ענה והסכים להזיז את הרכב. התירוץ שלו, אגב, היה שהמקום היה ריק כשהוא הגיע, כאילו זה אומר שהוא נטוש ולא יכול להיות שמישהו יחזור תוך 8 שעות.

בכל אופן, הוא הלך והזיז את הרכב, ובלי להתבלבל החנה בחניית נכים בחניון קרוב, כפי שניתן לראות בתמונה. התמונה צולמה מיד לאחר שהוא חנה שם וניתן לראות שהחניון חצי ריק (כל המקומות שמימין למקומות של הנכים היו ריקים), פשוט חניית הנכים היא הכי קרובה לבניין והחניה הבאה רחוקה עוד כ-5 מטר.

בשלב הזה התעצבנתי והתקשרתי בעצמי למשטרה. כשאמרתי את זה להורים שלי הם ממש התרגזו ואמרו לי שלא הייתי צריך להתקשר כי מי יודע איך הוא יגיב עכשיו. הסברתי להם שמדינה שבה לא מדווחים על פושעים למשטרה כי מפחדים מנקמה היא לא מקום שאני רוצה לחיות בו, ולכן אני נוקט עמדה ומקווה שהנושא יטופל.

הרכב, אגב, לא זז משם עד הערב, ולא ראיתי דו"ח על השמשה כך שאני משער שלא עשו כלום עם התלונה שלי. אבל לפחות מילאתי את חובתי האזרחית, עד כמה שזה שווה משהו.

נ.ב. חדי העין ישימו לב שהמקום שהואן חונה עליו לא צבוע בכחול, מדובר על רצועה ברוחב של פחות מחצי מטר בין שני המקומות של הנכים, שאני מניח שהשאירו שם כי הפכו שלושה מקומות רגילים לשני מקומות של נכים, וחלוקה לשני מקומות תיצור מקומות רחבים מדי. גם אם חונה שם רכב פרטי, לא ניתן להחנות בחניית הנכים הימנית.

Untitled.jpg

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם

^

אנחנו מנהלים ריבים בממוצע פעם בשבוע על הזכות לחנות בחניה שאנחנו משלמים עליה סכום די גבוהה כל חודש.

באחת מהפעמים, ניסתי גם לתפוס איזה אינסטלטור במשך כמה דקות, וכמובן שלא הסכמתי שיחסום אותי, כי החניה אמורה לשמש שני רכבים. לפני שהוא הלך, הוא הסביר לי שאני לא חייב להיות לא נחמד רק כי אנחנו בתל אביב, ואחר כך שמעתי אותו אומר למישהו בטלפון שהוא "בתל אביב, וכולם שם אנשים קרים".

ככה זה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

זבל האינסטלטור , מבין אותו מצד שני , שחיפוש אחר מקום חניה קרוב למקום בו הוא מתקן לא פשוט , בעיקר אם זה בערים בו בעיית החניה אקוטית, רק שכאן יכול היה למצוא חניה עוד 5 מטרים.

אמהמהה

לפי מיספור החניות גם כאן מדובר בחניות של דיירי הבנין הסמוך כשלכל אחד מיועדת ה חניה "שלו"

המשטרה עסוקה כרגע מעבר לגבול יכולותיה , אז שתיהנה מן הספק

פעלת יפה

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בעל הבית שהזמין אותו צריך לפנות לו את החניה השמורה שלו. זה מה שעושים במקומות נורמליים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נ.ב. חדי העין ישימו לב שהמקום שהואן חונה עליו לא צבוע בכחול, מדובר על רצועה ברוחב של פחות מחצי מטר בין שני המקומות של הנכים, שאני מניח שהשאירו שם כי הפכו שלושה מקומות רגילים לשני מקומות של נכים, וחלוקה לשני מקומות תיצור מקומות רחבים מדי. גם אם חונה שם רכב פרטי, לא ניתן להחנות בחניית הנכים הימנית.

השטח הריק בין החניות מאפשר שימוש במיתקון שעל הגג של נכים משותקי רגליים.

אי אפשר להחנות שם כי כן, טכנית הנכה יכול להחנות בחניית נכים, אבל לא יכול לצאת מהרכב.

בעל הבית שהזמין אותו צריך לפנות לו את החניה השמורה שלו. זה מה שעושים במקומות נורמליים.

תגיד לו את זה ויענה לך משהוא בסגנון "פחחחחח, למה מי מת שאני אוזיז את האוטו שלי? סע, סע לי מי מהעיניים לפני שאני מתהפך עליך".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
והתקשרתי בעצמי למשטרה.

....

הרכב, אגב, לא זז משם עד הערב, ולא ראיתי דו"ח על השמשה כך שאני משער שלא עשו כלום עם התלונה שלי. אבל לפחות מילאתי את חובתי האזרחית, עד כמה שזה שווה משהו.

לא מתקשרים למשטרה, זה לא מעניין אום. מתקשרים ל-106, תוך 30 דקות האינסטלטור מקבל קנס של 1000 ש"ח וגם טלפון מהעיריה. אם הפקח במצב רוח טוב הוא ינסה להשיג את האינסטלטור, אבל אם יתעלם מהטלפון - יקבל את הצינור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...