Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודש הבא אני הולך להתארח במושב דבורה (ליד עפולה).

מחפש המלצה למסעדה טובה (לאו דווקא בשרית) באוירה רומנטית ורצוי עם נוף נחמד, משהו שלא יקרע לי את הכיס.

לא אכפת לי מענייני כשרות אבל הקינוח בסוף מאוד מעניין אותי ;)

פורסם

אם הקינוח חשוב - מחזק לגבי מקלות וניל.

מסעדה עם נוף נחמד ואוכל טעים - ללה בכפר ברוך.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

חוות התבלינים מעולה

במקלות וניל בעפולה יש קינוחים מעולים (אבל לא הרבה מעבר)

קימל בגלבוע זאת מסעדת שף טובה

ארוחות בוקר - בצרפתיה הקטנה בעפולה

פורסם

הייתי פעם אחת במקלות וניל-

העוגות טובות, כל השאר על הפנים. השירות היה בדיחה, המחירים גבוהים אפילו ביחס לאי-אלו מקומות פלצניים באמצע השרונה מרקט בת"א, עד לגדר שערורייה ממש (ואם לדייק, 38 ש"ח על חתיכת עוגה) , והכמויות הן ההגדרה של קמצנות.

אני לא מבין איך למקום מוניטין כזה טוב, כל חבר ששלחתי לשם טרם הנסיון שלי חזר עם סיפור זהה לשלי, הלכתי כדי לראות בעצמי- והביקורות המזוויעות אכן היו נכונות. לא ממליץ.

פורסם

אם רוצה לעשות טיול (חצי שעה נסיעה בערך) - רוטנברג, בגשר הישנה. מסעדה נהדרת, נוף ואוירה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

במרחביה יש מסעדה טובה בשם קולט, נדמה לי מטבח צרפתי.

מזמן לא הייתי בה אבל בעבר הייתה מאוד טובה ואף פעם לא התאכזבנו שם.

פורסם

אם אתה נוסע לגשר- סע לצל תמר באשדות יעקב

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

משרד התברואה סגר לא מזמן את רוטנברג לתקופה, לא יודע אם כדאי להמליץ על המקום.

מה גם שנסיעה לשם מעפולה זה יותר סביב 45-50 דקות.

• תוכן חדש...