Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש ברשותי רנו קליאו 2014 וחפרתי הרבה באינטרנט ויש מאט מאוד מידע לגבי שידרוגים שאחרים עשו.

הגעתי במקרה באתר של Focal וראיתי שיש להם חבילה מותאמת לקליאו.

דיברתי עם אלרון והם אמרו לי שאת החבילה מוכרים רק לסוכנויות רנו באירופה ורשם לי שהחבילה מורכבת מ:

ISN130

ISC130

IBUS2.1

אני רוצה להשאיר את המולטימדיה המקורית וזה מגיע עם מתאמים תואמים מקור.

השאלה שלי האם זה סט אפ טוב לפי מה שאתם מכירים ואם אפשר להשיג סט אפ משתלם יותר מבחינת עלות - תועלת.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Yakirz

-= Clio 4 1.2T =-

IFR A130-6.1 - Focal Music Premium

פורסם

אתה יכול להעלות קישורים לערכה של פוקל?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הוא פרסם קישור, תלחץ על החבילה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ומה זה עוזר?

לא מוכרים את זה בארץ. ואם כן מוכרים את החלקים בנפרד, אז מה העלות של זה?

או כמה יעלה לייבא מחו"ל (ראיתי מחירים מעל ל-500 יורו לחבילה)?

כדי שנוכל לפחות לענות על שאלת העלות-תועלת.

ובכלל מה התקציב לשדרוג?

פורסם

משום מה דרך הנייד אני לא רואה קישור אנסה מאוחר יותר אבל אנחנו יוצאים מתוך נקודת הנחה שהתקציב הוא חמש מאות יורו ועוד משלוח ואז מיסים על הכל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אולי פותה"ש יוסיף מידע משלו, אבל כחבילה לא ראיתי את זה נמכר במקום שמאפשר משלוח לארץ.

כמוצרים בודדים (שגם לא בטוח שיש מכירות ששולחות לארץ) ראיתי את ה-

ISN130 תמורת כ-200 יורו (בארץ ראיתי את ה-IS130, גם מסדרת האינטגריישן תמורת 990 ש"ח).

ISC130 תמורת 50-90 יורו.

IBUS2.1 תמורת 260-390 יורו (בארץ מופיע בזאפ תמורת 2590 ש"ח).

אני לא רואה סיבה לדבוק בנ"ל רק בגלל שיש כמה מתאמים שכלולים בחבילה.

פורסם

פוקאל מייצרת חבילות אודיו בהתאמה מלאה לרכבים צרפתיים, לדוגמא יש סט קומפוננט 1:1 שמתאים ל-207 ול-308.

העניין שהמחירים שלהם הזויים.

מצד שני החבילות האלו כן נשמעות טוב מאוד ברכב שהן יועדו אליו - לפעמים יותר טוב מסתם מיקס של מוצרים שתיאורטית 1:1 עדיפים.

מה גם שיש יתרון להתקנה המסודרת והנכונה יותר עם המתאמים.

ראיתי שהחבילה נמכרת באתר מסויים ב-540 אירו -

http://www.focal.com/en/focal-dedicated-kit-for-renault/507-ifr-a130-61-focal-music-premium-3544054750537.html

יוצא כ-2400 ש"ח.

זה מחיר טוב לסט קומפוננט, אחוריים, מגבר וסאב - כולם של חברה מהשורה הראשונה.

השאלה כמה יעלה להביא את זה לארץ (מיסים ומשלוח).

פורסם

כן, 540 יורו (שזה 2400 ש"ח לפני משלוח ומיסים) זה גם מה שאני ראיתי (כאן), אבל לא ראיתי אפשרות למשלוח לארץ.

המגבר הוא בלעדי עבור הסאבוופר ותכלס בעיני רבים (או לפחות בעיני) רמקולים אחוריים הם מיותרים.

וזה שזו חברה מהשורה הראשונה לא אומר שהסט מוצלח ו/או שיהיה לטעמו של פותה"ש.

פורסם

סה"כ נראה כמו חבילת סאונד חביבה למדי של שישה רמקולים שמותאמים לעבוד מול המערכת המקורית וסאב אקטיבי עם פרופיל נמוך להתקנה במקומות צנועי מקום.

לא רע בשביל התקציב הזה - לא רע בכלל - במקרה ואתה הולך על זה הייתי ממליץ לנצל את שאר התקציב לבידוד הדלתות הקדמיות.

במידה ואתה חושב על כוון אחר - זה תקציב קצת לחוץ, היה נחמד אם היה אפשר לכלול שם פרוססור אבל כעת נראה שלא ממש.

אני דווקא לא הייתי שולל את החבילה של פוקל ואולי בעתיד מוסיף מגבר ארבעה ערוצים ופרוססור כלשהוא בכדי להנות מפוטנציאל גבוה יותר ממערכת הסאונד.

Pioneer TS-X150

פורסם

דיברתי עם אחת החנויות ובדצמבר אני יהיה בברלין אני ישלח למלון את החבילה.

סה"כ 558.1 אירו.

בכסף שנשאר נלך נתפנק אצל יוסי אלפיין ונעשה בידוד.

-= Clio 4 1.2T =-

פורסם

יקיר, שאלה. יש לי קליאו 2015, יש לך בעיה כשאתה עושה סטרימינג דרך בלוטות' במערכת המובנית? יש קפיצות כאלה מעצבנות, גם לך יש את זה? חשבתי להחליף גם את המערכת מולטימדיה באיזה דגם רציני של פיוניר.. אתה רק מחליף את המערכת רמקולים ומגבר?

פורסם
יקיר, שאלה. יש לי קליאו 2015, יש לך בעיה כשאתה עושה סטרימינג דרך בלוטות' במערכת המובנית? יש קפיצות כאלה מעצבנות, גם לך יש את זה? חשבתי להחליף גם את המערכת מולטימדיה באיזה דגם רציני של פיוניר.. אתה רק מחליף את המערכת רמקולים ומגבר?

תבדוק שאתה על הגרסה האחרונה של הMedia Nav הם תקנו את זה.

ובנתיים אני מחליף רק את הרמקולים + סאב.

ראיתי באחד הפורומים של קליאו, שמישהו החליף את המולטימדיה ואת כל הפלסטיק מסביב הוא כיסה עם דמוי קרבון. שלא יראו את החורים שנשארו.

-= Clio 4 1.2T =-

• תוכן חדש...