Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

אני מתכנן בחודש הקרוב להחליף את הצמיגים בהונדה שלי . קיבלתי המלצה מאחד המקומות לברידג'סטון re 002 (מידה 205/55r16). קראתי והשוואתי באינטרנט את הצמיג לטויו t1 sport והתוצאות סה"כ דיי דומות עם יתרון בפרמטר השחיקה לטובת הברידג'סטון. מישהו יכול להמליץ על הצמיג?

המחיר המבוקש עבור צמיג הוא כ500 ש"ח.

תודה רבה וחג שמח!

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

אני הרכבתי במידה הזאת על סיאט לאון מישלין פרמאסי 3 שבדקתי קצת לפני באינטרנט וגם בפנצ'ירה המליצו עליהם.

על הרכב שלי הייתה רבעייה של דאנלופ פאסט ריספונס שהגיעו איתו מהיצרן ובעל הפנצ'ריה טען שהמישלין שקטים ונוחים יותר וממה שאני מרגיש הוא צדק.

אמנם החלפתי רק זוג אבל יש פחות רעשי כביש מהציר הקדמי והשיכוך מעט מרוכך יותר ממה שהיה ומהציר האחורי.

• תוכן חדש...