Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

בהמשך לשרשור הזה, סיימתי העברת חיבור קווי לאחד החדרים (חדר X) ומייד החלו בעיות התחברות לרשת.

לפני שהיה חיבור קווי בחדר X ,היה שימוש משולב של חיבור קווי ואלחוטי -באחד החדרים (חדר Y ) עומד מחשב נייח המחובר למודם ולנתב ז"א המחשב מחובר קווית לרשת, בחדר X החיבור היה אלחוטי .

לאחר שבחדר X הוקם חיבור קווי,בחדר Y אין בעיה להתחבר לרשת .

בחדר X עומד מיני PC ( פיפו X7) ,בחדר זה פעם החיבור מצליח ופעם לא.

נראה שהמיני PC בוחר רנדומלית את סוג החיבור קווי או אלחוטי, כאשר שני החיבורים מופעלים -אין אפשרות להתחבר לאינטרנט וכאשר רק החיבור האלחוטי מופעל,הכל תקין .

מה הטעות שלי בהגדרות החיבור אם בכלל ?

עריכה:לאחר ריסוט המכשיר ,שני החיבורים מופעלים ומשום מה אני מצליח להתחבר לרשת , האם ייתכן שהגורם לבעיה הוא הספק\תשתית ולאו דווקא המכשיר

או החיבור הקווי החדש בחדר ?

תודה

pic1.jpg

pic2.jpg

pic3.jpg

pic4.jpg

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

יש לך בעייה בחיבור הקווי

תבדוק קודם את הקו עצמו, הכי קל יהיה עם לפטוט, חבר אותו לחדר Y לוודא שיש חיבור קווי טוב גם ללפטופ, אחר כך תעבור לחדר X ותראה אם אתה מצליח לקבל אינטרנט על החיבור הקווי שם.

אחר כך הייתי מנסה לבדוק אם יש התנגשות בכתובות, יכול להיות שהכרטיס הקווי מוגדר ככתובת קבועה שמתנגשת עם כתובת קבועה אחרת.

השלב הבא זה לבדוק את החיבורים ב switch (אם קיים כזה, יהיה יותר ברור אם תצייר איך מורכבת אצלך הרשת), הייתי מנסה שם להצליב את החיבורים בין חדר X לחדר Y.

והשלב הבא זה לעבור ולבדוק את ההגדרות בראוטר עצמו.

פורסם (נערך)

אין לי לפטופ אבל יש מיני PC נוסף ,בחדר Y לחבר אליו את אותו כבל רשת שמחובר בחדר X ,נכון ?

הרי בחדר Y ישנם שני כבלי רשת, אחד שמגיע מחדר X ואחד שמתחבר למחשב הנייח

משום מה ,לאחר הפעלה מחדש של הפיפו בחדר X,הרשת זוהתה, השארתי את החיבור האלחוטי כבוי ,הכל נראה תקין, מצליח להתחבר לאינטרנט .

אין סוויץ' , אצרף איור להמחשה

reshet.png

עדכון-השארתי את המיני PC דולק ל15 דקות והחיבור לרשת אבד

נתקתי פיסית את החיבור הקווי ,הפעלתי את החיבור האלחוטי והכל הסתדר .

אעדכן בהמשך

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

כמו שכמה אמרו כאן, נראה שמשהו בחיווט לא תקין.

בתור שלב ראשון נסה להחליף מגשרים בין החדרים, אם התקלה עוברת חדר יש לך תשובה.

ואם לא אז תוציא את הכבלים מהשקעים תחתוך אותם ותלחץ אותם מחדש לשקע.

ד"א אם אתה נמצא באיזור ירושלים' אני יכול להשאיל לך בודק חיווט רשתות של zico.

מניסיון שלי הרבה פעמים כשלוחצים כבלים עם לוחץ קרונה הגידים נקרעים והם גורמים לתקלות.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

בעיקרון אין בעיה להיות מחובר בו זמנית עם קווי ואלחוטי יחד.

תבדוק את החיבור הקווי עם בודק.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...