Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 22, קצין שמשתחרר עוד מעט, מאוד אוהב נהיגה.

הרכב האחרון שהיה לי היה פיג'ו 406 שנתון 97, אחלה של אוטו אבל זה אוטו נוסעים ולא אוטו שנועד להנות איתו בסיבובים.

רציתי לשמוע קצת חוות דעת על רכבים כאלה, תקציב נמוך של עד 15-20.

רכבים שתפסו לי את העין זה ZX, רנו קליאו ספורט. אלפא 156 - נהנתי לנהוג באחת כזאת אבל היא לא הייתה שמורה מספיק.

פקטורים שמעניינים אותי זה בעיקר התנהגות מהנה, מנוע סוחב, צריכה ואמינות.

הצעות?

פורסם

206XS תשלב אמינות (יחסית) והתנהגות, ואפשר למצוא אקזמפלרים מעניינים בתקציב.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כל הרכבים שציינת (ובתקציב שציינת) מתיישנים ואחזקתם תהייה יקרה יחסית (ניתן אולי למזער נזקים בקניית רכב שמור במיוחד). לכן קצת קשה לדבר על אמינות (עקב כל מיני תקלות בלאי ועייפות החומר שעשויות לצוץ).

מנוע סוחב וצריכת דלק נמוכה - בדר"כ זו סתירה.

דווקא הדוגמה שנתן לך oryo לרכב ש"מנסה" לשלב את כל מה שביקשת - הינה דיי טובה.

alfa 156 2.5.

פורסם

ממש לא המלצה טובה 206 תעשה הרבה יותר בעיות מ ZX

ולא מתקרבת ל20 אחוז הנאה מנהיגה ל ZX

אני הייתי הולך על ZX או 306 XSI,GTI, תשתדל למצוא מנוע 16 שסתומים

פורסם

קשה לשלב את כולם אין ספק, פשוט זה גם פקטורים שמעניינים אותי.

206 גם החדשות יותר? משנתון 2000 ומעלה?

מה עם אלפא או קליאו?

תודה על התגובות.

פורסם

הוא רוצה רכב להנות מהנהיגה לא לשכב מתחתיו כל יום ולבלות במוסך, עם zx וחבריו תבלה הרבה בפירוקיות וטסטים כל חצי שנה..

147 אם כבר, קצר יותר מה 156 וחולק את אותם מכלולים ,רכב מעולה אם יודעים לתחזק כמו שצריך, אני תמיד נהנה בו.

כל פיג'ו או רנו שתבחר בשנים 98-2005 ידנית. חפש שמורה ולא שבורה. ( 106/306/ קליאו ספורט-תקציב קצת גבוהה)

טויוטה יאריס ספורט, תקציב טיפה גבוהה אבל רכב עם אחיזה מעולה.

פולסווגן פולו gti/ 1.4 עד 2000-2001 ידנית , שדרוג צמיגים ומתלים לא יקר( התיבות קצת חלשות עם שיפוץ קל יחזיקו עוד 100000k, כמובן שהכל בתקציב)

פורסם

ארתור ידידי כל מה שרשמת ממש אבל ממש לא נכון

147 לא יותר אמינה מ ZX שום אלפא בתקציב הזה לא

לא כל פיגו או רנו אמינות ומהנות מ 98 2005 ממש לא

קליאו ספורט יקרה בטירוף להחזקה בעלות טיימינג שלה אני קונה עוד ZX נוסעת

פולקסווגן הצחקת אותי

טויוטה יאריס טי ספורט רכב מצוין עם זנב שמח והתנהגות כביש טובה מאד ולא דווקא רכב אוחז בטירוף

בקיצור כמו שהמלצתי ותוסיף גם את היאריס

פורסם

השאלה כאן היא על רכב מהנה בתקציב לא על העדפות אישיות, מה שאינך יודע בודעות אין עליו ויכוח, אלה רק חוסר נסיון.

לך על נסיעת מבחן, הרכב כבר ימצא אותך, כל השאר שטויות ותמיד נשמח לעזור לך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...