Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עם שוק טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות רכב משומש לתקופה קצרה יחסית, הדבר שהכי חשוב לי שיהיה לו שוק טוב, זה בגלל שאת הרכב אני קונה לתקופה של כמה חודשים ואני לא רוצה להפסיד עליו הרבה כסף ואני רוצה רכב שיהיה לי קל למכור, אני יודע שזה תלוי גם בנתונים של הרכב (יד, קמ, צבע, תאונות) אבל אני רוצה לדעת איזה רכב יש לו שוק טוב שיהיה לי קל למכור לא כמו רנו וסיטרואן, התקציב שלי הוא בן 30,000 ל80,000

תודה לעוזרים (:

פורסם

טויוטה יאריס.

דייהטסו טריוס/סיריון.

רכב ישן מהדגמים הללו ועם נתונים טובים, ימכר בלי בעיה ובמחיר טוב.

אם מדובר ממש בתקופה קצרה - בדוק אופציה של השכרת רכב לתקופה (העלות מגלמת גם ביטוח, טסט, טיפולים, תיקונים).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תוסיף גם הונדה ג'אז צורה קודמת (עד 2008 ).

בכל מקרה, ללא עבר ליסינג/ השכרה, כמה שפחות ידיים, קילומטראז עד ממוצע לשנה וללא תאונות.

אחרת, גם אם הרכב סחיר, אפשר להתקע.

מצטרף להמלצה לבדוק השכרה. אם אפשר להסתפק ברכב מיני ידני, יש אפשרות השכרה במחיר די זול.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רכב לכמה חודשים? 206 שמורה בגרושים, 307 ידנית שלמכירה בפורום בגרושים, למה ללכת רחוק?

גם אם תתן אותו מתנה אח"כ, ההפסד שלך מגודר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ככל שתקנה רכב זול יותר, כך גם ערכו ירד פחות. השוק היום די מת, ואין הרבה דגמים (אם בכלל) הנחשבים ל"צ'ק משומש". יתרה מזאת מכירת רכב לאחר חודשים מועטים של שימוש רק תרחיק קונים פונטציאליים.

אני חושב שבכל זאת כדאי לשקול השכרת רכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כדאי שתצא מהסרט שאתה חי בו (לדעתי) במצב השוק הנוכחי חודשיים שלושה הוא הזמן שלוקח למכור רכב לא במחיר שחיטה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה רוצה לקנות, להשתמש ולמכור ברווח? אם זה המצב אז אין לך מה להתקבע על דגמים, אתה צריך לחפש מוכר לחוץ.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שכח מלהרוויח מרכב עם שוק טוב. אתה גם תקנה ביוקר וגם תמכור ביוקר. אתה מחפש לעשות כסף? תמצא רכב עם שוק לא מאוד חזק שתוכל לרכוש במחיר שחיטה ותנסה למכור כמה שיותר קרוב למחירון. ספויילר - גם זה לא יבטיח לך רווח. אז ממליץ להוריד את משקפי התלת מימד ולצאת מהסרט.

רכב זה בור ללא תחתית. אתה תשקיע ותשקיע ולא תראה רווח מהצד השני ברוב במקרים.

פורסם
אני לא רוצה להשכיר רכב כי אני מחפש לקנות רכב שיהיה לי קל למכור בעוד חודשיים-שלושה ושאני יוכל להרוויח קצת מהמכירה

סבבה, תחזור אחרי שתצליח ותגלה לנו את הסוד לרווחים ללא סיכון.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תגנוב רכב שהמחיר שוק שלו נמוך משמעותית מהמחירון (תוודא רק שיש להם ביטוח מקיף) ותשאיר לבעלים 1000 שקל במזומן פיצוי. כשאתה מסיים עם הרכב תשאיר אותו ליד הסוכנות ביטוח עם פתק שאתה מתנצל ועם תלוש לטיפול במוסך מורשה.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם
אני לא רוצה להשכיר רכב כי אני מחפש לקנות רכב שיהיה לי קל למכור בעוד חודשיים-שלושה ושאני יוכל להרוויח קצת מהמכירה

אתה מתבלבל עם שוק הנדלן...

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...