Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך: במוו X4 - אח קטן ל-X6 או אח מעוצב ל-X3?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבמוו חושבים שאם ה-X6 שלהם כל כך מצליח, כדאי אולי לעשות לו אח קטן. כך הגיע לעולם ה-X4 הנוכחי, קרוסאובר איכותי ומעוצב שלמעט מרכב הקופה שלו אינו מציע שום יתרון על פני ה-X3.

אבל היי, לפחות יש לו התנהגות כביש טובה (ופנסי קסנון כסטנדרט!)

במוו X4 - מבחן דרך

%D7%91%D7%9E%D7%95%D7%95-X4-5715.jpg

%D7%91%D7%9E%D7%95%D7%95-X4-5711.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין, אך הפסקה האחרונה תפסה אותי, לטענתך הוא לא פרקטי, לא נוח אבל הוא ג'יפון מגניב וספורטיבי, והאיווק עושה את זה יותר טוב?

איך בכלל אפשר לצפות מלנד רובר להיות ספורטיבית יותר מבמוו? כל במוו שהיא וזה לא משנה בכלל, האיווק יקרה יותר חלשה יותר, ועם בסיס גלגלים קצר יותר היא גם צפופה יותר, עזוב שהX4 גם חסכונית יותר אם מצב הדלק בעולם מעניין מישהו... מצטער אבל X4 אוכלת את האיווק

פורסם

אני זוכר שהX4 נחת בישראל, יצא לי לנהוג בו, התרשמתי לטובה כרגיל מאיכות הבנייה של היצרן הבאוורי, המנוע הרגיש מעט קטן עליו בגרסת ה184 כ''ס אך בהחלט הזיז אותו, חסרו קצת גאד'גטים מעניינים או ערך מוסף כיאה לרכב במחיר הנ''ל.

האיווק נאה מאוד ונראה רענן אפילו שנמצא איתנו מזה זמן לא מבוטל.

הQ5 מעייפת ועייפה בעצמה, העיצוב הפושר, היבואן שלא נהנה ממוניטין חיובי..

המרצדס החדשה מתומחרת כרגיל באופן מוגזם אף על פי שכבר ראיתי אותה בשבוע שעבר שטיילתי במזרח אירופה, הרכב מעניין עיצובית, לא נהגתי או ישבתי.

אני מאוד אוהב ומתחבר לרכבי הפריווט שמציעים ניהוג עדיף, נוחות וכד', אך אם הייתי ריך לבחור בהחלט הייתי פוזל לכיוון הNX מבית לקסוס, גרסת הF ספורט המטורבתת והמעוצבת מתומחרת לא רע, נראית נהדר ומאובזרת למשעי..

פורסם

כמה תיקונים לכתבה: הרכב לא מגיע עם קסנון ולא עם לד יום (כנראה שברכב ההדגמא היה תוספת)

הרכב לא מגיע עם מושבי עור אלה עם מושבי פלסטיק (SANSATEC) שסובלים משחיקה מהירה ומהתחממות אדירה בקיץ ובנוסף מבנה המושבים לא תומך את הרגלים טוב.

לפני שקניתי את הNX הייתי באולם התצוגה לבחון את האפשרות של הX4 וירדתי ממנו מהר מאוד בגלל המושבים ואבזור נחות מאוד+ מנוע נחות. מה שגם במציאות הרכב ממש מכוער.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
כמה תיקונים לכתבה: הרכב לא מגיע עם קסנון ולא עם לד יום (כנראה שברכב ההדגמא היה תוספת)

תיקון לתגובה - בגרסה הנבחנת (28i) הוא מגיע עם קסנון ועם תאורת יום מסוג לד, לא כתוספת אלא כסטנדרט בגרסה הזו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אכויות נהיגה באמת מגירסת הנוסעים המתקשרים והכיפיים לנהיגה,למרות שזה גיפון

מוגבה. יש לציין לטובה את הבידוד בנסיעה ולרעה את הדמוי עור שמתבלה מהר מאוד.

אבל לא מתחמם בקיץ ,כמו שכתבו מקודם לפני. אבזור דל מאוד יחסית למתחרים והכל

נורא כהה ולא כיפי במבט כללי. אבל רכב ממכר וכפי מאוד לנהיגה ואפילו חסכוני בנהיגה

רגועה (1/12).כנראה שברכב המבחן לחצו מאוד על הדוושה הממכרת. גם בנסיעה

בסיגנון עצור וסע בפקקים ,הציג נתונים יותר טובים מ 2 ליטר אטמוספרים רגילים בצריכה.

אבל בכללי זהו רכב שלומדים להעריך ככול ששוהים במחיצתו יותר. המנוע מגיב בקלות

בכל נגיעה הגיר ,חלומי.

במילה אחת...ממכר.אני התמכרתי ורכשתי את אחיו הקטן X3 .

נ.ב עם תוכנה הוא ממכר יותר,הרבה יותר.

פורסם (נערך)

בדקתי לאחרונה אפשרות רכישה גם של הX4 וגם את הX3.

אין ספק שמדובר ברכבים ברמה גבוהה, מה שלי הפריע ופסל את הרכישה (וכנראה אני לא היחיד) זה האבזור והעיצוב השחור הקודר של תא הנוסעים.

ברכב שעולה באיזור ה300K + לגרסת ה20i הייתי מצפה לקבל פנסי קסנון כסטנדרט וריפודי עור אמיתיים.

כמו שנזכר למעלה מכאן, פנסי קסנון תקבל רק בגרסאת ה28i שהיא יקרה משמעותית.

בנוגע לX3 אני לא ממש מצליח לרדת לסוף דעתו של היבואן, גם בגרסאת ה20i וגם בגרסאת ה28I אין קסנון ואין KEELESS כסטנדרט.

את האפשרויות הללו אפשר לקבל רק אם תרכוש בנוסף חבילת לקשורי, מה הבעיה? חבילת לקשורי זמינה רק לגרסאת ה28i והופכת את הרכב להיות יקר מאוד ביחס למתחרות, אין אפשרות לרכוש את האבזור הזה ל20i מלבד הזמנה מיוחדת.

אין ספק שמבחינת היכולות הדינאמיות ככל הנראה הב.מ.וו עולה על המתחרות, אבל מכיוון שאמא שלי היא הנהגת העיקרית ברכב והיא לא ממש לוקחת את הרכב למגבלות היה הגיוני יותר לבחור ברכב של המתחרים.

עריכה אחרונה על ידי Matanel

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

תכל'ס אוטו דיי מיותר. גג קופה לא מספיק כדי למכור אוטו כזה במחיר כזה. ה"רושם" לא מספיק חזק מול ה-X6 ובכלל זה רכב שמנסה לנגוס ביותר מדי קטגוריות כדי להיות אשכרה טוב במשהו. הייתי מעדיף את ה-NX של לקסוס בכל יום.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני באמת לא מבין למה במו לא משנים את התאורה הכתומה המגעילה הזו. זה גורם לרכבים במאות אלפי שקלים להרגיש כמו סובארו משנות השמונים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לדעתי,הוא דל באיבזור בגלל בעיות תמכור בארץ.

כי הוא באמת דל מול המתחרים, אבל מצד שני

ממכר באכויות נהיגה ונסיעה,מאוד מכוער לטעמי.

ולמתחריו אן כלים בארץ ביד שניה כרכב משומש.

פורסם

אם כל הכבוד לNX ויש כבוד,קשה לי להאמין שהלקסוס מבחינה דינאמית

מגיעה לקרסולים של הבמוו,קשה לי להאמין שההגוי בלקסוס חי מגיב ומתקשר

כמו בבמוו (כן,ההיגוי החשמלי בבמוו), קשה לי להאמין שבלקסוס פעולת

המיתלים שקטה ורהוטה ובנוסף מתגמלת בנהיגה ספורטיבית כמו בבמוו.

וכשנוסעים בבמוו כלל לא מרגישים את משקל הרכב ותגובותיו אינם נותנות

לנהג להרגיש שהוא נוסע בקרוס אובר שמנמן וגבוה,אלה ברכב נוסעים קל

משקל. הבמוו לא חף מתעויות וההגה מרגיש קל מידי בD בנסיעה רגילה

אבל כשמעבירים לS ספורט המצב מצויין.

גם שנוסעים בD רגיל התיבה לא מעלה הילוכים כמו ב DSG והרכב מגיב

מהר וחזק,אפילו בלחיצה קלה מאוד ולא מרגיש חלש בשום מצב.

כן יש מחסור וכוח אחרי 4500 סלד בדגם של ה 184 כס והרכב מרגיש

חנוק ואנמי,אבל תוכנה טובה תשנה את המצב פלאים.

לא מאמין שהלקסוס ,אם כל הכבוד עושה את כל הדברים שאני כל כך

אוהב ביצרן הבבארי הזה ומייצרת פנינה מוטורית שמתקרבת למבחן התוצאה!

פורסם

אני בטוח שבכל מה שקשור לדינמיות אתה צודק ב100%. אבל בכל השאר הלקסוס מכה את הBMW שוק על ירך. תא נוסעים של הX3 הוא בושה למותג מול תא נוסעים איכותי מאוד של הNX כולל דשבורד ודלתות מעור אמיתי ולא פלסטיק באיכות ירודה מאוד. שקט בתא הנוסעים זה משהו שלקסוס מצטיינת בו. אמינות אין מה להוסיף. איבזור בלקסוס טוב משמעותית, מערכות בטיחות אקטיביות שאין בX3, מנוע הרבה יותר חזק ובנוסף גם מחיר בארץ הרבה יותר זול. הNX הוא הלהיט של לקסוס השנה ואין פלא.

בעולם הX3 נמכר עם ריפודי עור נורמלים, מושבים נורמלים ואיבזור נורמלי דבר שלצערי לא קורה בארץ והיבואן כנראה פונה למכורים למותג שלא מבדילים בין תא נוסעים של רכב פרימיום לתא נוסעים הרבה יותר פשוט. הX3 עם תמחור ואיבזור אחר יכול להיות רכב נהדר, בתמורה למחיר שדורשים עליו דלק מוטורס עם האיבזור הזה הוא נופל בין הכיסאות.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

ביגמיק, אתה צודק במאה אחוז. הבמוו באמת הרבה יותר טוב מהלקסוס בכל מה שנוגע לנהיגה (כמו שניב כבר אמר לפניי). ה-NX מרגיש הרבה יותר כבד ומנותק.

א-ב-ל, מי שרוצה איכויות נהיגה ב-350-400 אלף שקל מבית הפרופלור הכחולבן כנראה יקנה 235 (או 135) ויזרוק עליה כמה תוספות. ה-X4 פשוט נופל בין הכסאות. הוא לא מספיק מרשים (X6), לא מספיק מתנהג (כל מכונית נוסעים של המותג), לא מספיק איכותי (המתחרים הלא-קופה'ים שלו), ויקר מדי (X3 או NX). אתה משלם פה על הגג המגניב ולא הרבה מעבר לזה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

הטעות היחידה שלכם היא שהקו מחשבה ההתחלתי שלכם שגוי, במוו לא מתחרה בלקסוס והיא גם לא מנסה, באותה מידה אפשר לקנות CX5 2.5 פרימיום ב3/4 מחיר וגם כן לקבל מושבי עור, מערכת של bose מערכות בטיחות אקטיביות ורכב פצצה ומהצד השני פורשה מקאן עולה פי 2 ומה האבזור שלה? אין מצלמת רוורס, ריפודי בד, אין GPS אין מראות נגד סנוור, אין סאנרוף.

במוו תהיה יקרה יותר מלקסוס וזאת עובדה, זה לא בגלל אבזור עשיר אלא בגלל מיתוג גבוהה יותר. היצרן יכל לתת גרסת בסיס מאובזרת הרבה יותר שתעלה גם בכ20 אלף יותר (410 אלף ש"ח זה סביר ביותר לרכב בקטגוריה) ואז גם הייתם מקבלים מושבי עור מערכות בטיחות אקטיביות מערכת שמע טובה יותר, העניין הוא שכשמגיע אדם לרכוש אחת ולא מעניין אותו רמקולים, או שלא אכפת לו ממערכות בטיחות אז יש לו גם את האופציה לשלם פחות וזה עדיף, ברכב כזה אתם משלמים על מנוע מצויין, גיר מטורף ושלדה טובה בהרבה מהמתחרות, מי שמעניין אותו האקסטרות מסביב מוזמן לעשות הזמנה מיוחדת.

תנו ללקסוס לריב עם וולבו, במוו תשאר לריב עם מרצדס, הGLK לא מאובזרת יותר מהX4 והיא בכלל מתחרה בX3 שבהרבה יותר זולה ממנה, ועם הרבה פחות כח מוציאה נתוני תאוצה טובים יותר, לX4 עדיין אין להם תשובה ומי שרוצה ג'יפון שגם יודע לנסוע אין באמת מתחרה לX4, את הNX תשמרו לנסיעה לסופר.

עריכה אחרונה על ידי YaronMi

• תוכן חדש...