Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים , איך אני מפרק את המצבר באיזה כלים אני צריך לישתמש וכמה זה עולה בערך ואותו דבר איך מפרקים את המכסה של המנוע ובאיזה כלים לישתמש וכמה עולה בערך ? מצורף תמונות , תודה רבה לעוזרים שיפתחו לכם שערי שמים בשנה החדשה.mazbar2.jpgair2.jpg

פורסם (נערך)
שלום לכל המומחים , איך אני מפרק את המצבר באיזה כלים אני צריך לישתמש וכמה זה עולה בערך ואותו דבר איך מפרקים את המכסה של המנוע ובאיזה כלים לישתמש וכמה עולה בערך ? מצורף תמונות , תודה רבה לעוזרים שיפתחו לכם שערי שמים בשנה החדשה.[ATTACH=CONFIG]436674[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]436675[/ATTACH]

זה קל מאוד

אתה יכול להשתמש בסרטון הזה ולהבין שזה נורא פשוט

מה שצריך זה ראצ'ט

הפתיחה של הפאנל נעשת גם דרך הפתיחה של הברגים העליונים

ואז יש לך קליפסים בצדדים אם תשים לב אתה משחרר אותם

ופשוט אחרי שהוצאת את הכל משיכה כלפי מעלה והוא יוצא

את ראצ'ט קניתי ב 40 שקל בערך מאיביי

פה בארץ בערך 50 - 100

עריכה אחרונה על ידי klasa
פורסם

אתה צריך בנוסף לידית ראצ'ט בוקסה מתאימה שתפתח את הבורג משושה הזה.

יש מספר מידות לצערי לא יודע את המידה שאצלך.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

ראצ'ט פתוח יכול לפתוח את הבורג של הקוטבי מצבר ואולי גם את הבורג משושה ליד.

לגבי המכסה פלסטיק של המנוע צריך לפתוח אותה עם בוקסה מתאימה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

הכי חשוב מפתחות מחוץ לרכב!!!קודם כל לפרק קודם את ההדק השלילי ורק אחכ את ההדק החיובי. אתה צריך להדקים מפתח 13. למסגרת שמחזיקה את המצבר בדרך כלל זה גודל 10 או 13. כדאי להכין מים רותחים ולשטוף את המקומות שיש עליהן אבקה לבנה אבל לא על חלקי חשמל האבקה הלבנה גורמת לנזק גדול לכן חשוב לנקות אותה עם מים רותחים שממיסים אותה מייד. לא להריח את האדים שיעלו משם כי זה רעיל וגם עדיף לעבוד עם כפפות . לפילטר אוויר זה נראה כמו גודל בוקסה 10. בהצלחה

• תוכן חדש...