Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אחותי היא מורה והיא מבקשת המלצה על מדפסת צבעונית שלא תהיה יקרה אך אמינה , וגם שהדיו או הטונר לא יהיו יקרים .

האם מומלץ מדפסת הזרקת דיו/לייזר ? .

אשמח מאוד לעזרתכם בנושא , בתודה מראש אמיר .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

תלוי בצרכים - בעקר בכמויות.

אצלי בבית המדפסת העקרית היא מדפסת לייזר (לאחרונה הוחלפה למדפסת משוכללת שכוללת גם סורק\מכונת העתקה\פקס\הדפסה דו צדדית אוטומטית\חיבור WiFi), ולצידה שוכנת מדפסת הזרק דיו (גם בעלת תכונות סורק\מעתיק\פקס, שאינן בשימוש). עיקר ההדפסה היא הדפסת מונוכרום באיכות טיוטה, אבל נשמרת האופציה להדפסת מונוכרום באיכות גבוהה (בלייזר) והד]סה צבעונית של דפים נבחרים (הזרקת דיו).

לאמא שלי, שצפויה להדפיס בכמויות קטנות, קניתי השבוע מדפסת הזרקת דיו מאחת הסדרות החדשות של HP, אחרי שאיש המכירות ב"קרביץ" - שהוא גם חבר של אחד מבני, כך שאני סומך עליו שלא ימרח אותי - הוכיח לי באותו ובמופתים שהשימוש בה יותר זול מהשימוש במדפסת מקבילה של בראדר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני שבוע נסעתי עם חבר לבחור איתו מדפסת. הדרישות שלו היו כשלך: לא יקרה, אמינה ודיו במחיר נמוך.

בחרנו את ה-HP 2645. מדפסת משולבת סורק ופקס, חוטית (אל תשאל איזה הבדל באמינות לעומת האלחוטית שיש לי בבית).

דיו זול מאוד. ראש אחד של שחור וראש אחד של צבעוני. כל ראש דיו עולה 45 ש"ח, משמע 90 ש"ח להחלפה מלאה של דיו שחור וצבעוני.

עריכה: שכחתי מחיר - כ-280 ש"ח אם אינני טועה. במחסני חשמל.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

לא עשיתי חישוב מדוייק של העלויות לעומת מדפסת לייזר, אבל קניתי HP4645 all in one במחיר 286ש"ח מ- Officer. מדפסת דו צדדית עם אפשרות לשימוש חוטי ואלחוטי. זוג מחסניות צבע סטנדרטי מגיע עם המדפסת, זוג נוסף עלה פחות מ-100 ש"ח. שימוש ביתי.

פורסם

אמא שלי רכשה מדפסת דומה בגרסה אלחוטית, עלתה כ-350 ש"י בקרביץ.

חייב לומר שבחצי השנה האחרונה אני משתמש במדפסת אלחוטית של בראדר (MFC-L2700DW) הממוקמת בפינה יחסית מרוחקת מהנתב הראשי. סה"כ מתפקדת מצויין למרות המיקום המרוחק , אם כי במידה ואינה בשימוש מספר ימים יש לעתים צורך לחדש את החיבור האלחוטי, או על ידי לחיצה על כפתור כלשהו במדפסת או על ידי שימוש בתכונת תיקון תקלות מכל מחשב (התכונה מוטמעת בממשק ההפעלה המותקן עם הדרייבר).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מתעלק על השרשור, מחפש המלצה למדפסת עבור הדפסת תמונות על נייר פוטו בגדלים שונים

לא מעניין ווייפי שמייפי וגם לא מעניין הדפסה של טיוטות ומסמכים (בשביל זה יש לייזר בעבודה).

עד עכשיו השתמשתי ב pixma 4600 (בת 6) של קנון והייתי מרוצה אבל לאחר מספר סטים של דיו תחליפי היא כבר לא מגיבה טוב

פורסם

הי,

אשתי הגנת ביקשה ממני לאחרונה לרכוש לה מדפת צבעונית לפני פתיחת השנה.

הדגם הנבחר brother mfcj470dw

מחיר בקרביץ ואופיס דיפו 440 ש"ח (באופיס דיפו גם קיבלתי החזר של 50 ש"ח לקניה בחנות)

מדובר במכשיר משולב הכולל סורק ופקס וכן הדפסה אלחוטית.

היתרון הגדול הוא במחיר הדיו החליפי שעומד על 25 ש"ח ליחידה (ישנם 4 טיונרים) וכן הניסיון הטוב עם נושא האמינות

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כרגע אני עובד עם מדפסת בראדר j152w בחיבור WIFI ומרוצה ממנה, לפניה היו לי תמיד H.P שגם מהם הייתי מרוצה.

אם היום הייתי צריך לבחור מדפסת, הייתי בוחר ב h.p מכיון שלדעתי תוכנת הסורק שבאה איתה הרבה יותר נוחה וידידותית למשתמש ובנוסף גם בעברית.

פורסם
(ישנם 4 טיונרים)

טיונר? ממתי יש טיונר במדפסת?

במדפסת האמורה יש 4 מיכלי דיו. הטענה של הבחור שמכר לי את ה-HP היא שבגלל מספר הדפים שניתן להדפיס עם כל מיכל הימוש ב-HP יותר זול. לא ודע אם זה המצב באמת.

במדפסת ליזר אכן יש טונר (ולט טיונר!!), שהוא דיו בצורת אבקה שמאפשרת הדפסה עם תוף אלקטרוסטטי.

טרונצ'ו - אין לי שום בעיה עם תוכנת הסריקה של ה-Brother MFC-L2700DW, ולפחות בבית שלי הממשק האנגלי לא מהווה בעיה.

פורסם

הבעיה לא בשפת הממשק, ב HP ניתן לדוגמא לסרוק מספר דפים אחד אחרי השני ובסיום לשמור את כולם יחד כמסמך PDF או פורמט אחר, לא מצאתי אפשרות זאת בתוכנת הסריקה של הבראדר.

לאחר הסריקה ב HP ניתן לסמן חלק מהסריקה ורק אותו לשמור, לא מצאתי אפשרות לזאת בבראדר.

פורסם

אתה צודק אבל יש פתרון פשוט - שימוש ב-feeder ובתוכנת הסריקה של Win10.

• תוכן חדש...