Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בימים האחרונים שמעתי מכמה אנשים שהייתה כתבה שמסבירה שאבקות חלבון זה לא בריא וכו'.

אני צורך אבקות חלבון (כאלה שנמכרות בכל חנות באישור משרד הבריאות), צורך לפי כף אחת ביום,

וכמובן שכמות החלבון הכללית שלי במשך היום היא לא מוגזמת.

השאלה האם הכתבה דיברה על צריכה מוגזמת של חלבון, או טענה שיש חומרים מסוכנים באבקה?

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ראיתי את הכתבה, אבל הייתה כתבה דומה בווינט

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4688489,00.html

הגעתי לחלק שנוגע לקריאטין, ממליץ לכל מי שצורך את זה להפסיק מיד.

לאחרונה הרופא איבחן אותי כבעל תסמונת המדור ונתן לי 2 אפשרויות - להפסיק לרוץ או לעשות ניתוח בשוקיים.

עכשיו מסתבר שיש קשר לקריאטין.

תשמרו על הגוף שלכם חברים.

פורסם (נערך)

תעשיית תוספי המזון - לאו דווקא ל"מפתחי גוף" - מגלגלת סכומי עתק על חשבון בורות הציבור ופיתוח תקוות שוא.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא ראיתי את הכתבה, אבל הייתה כתבה דומה בווינט

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4688489,00.html

הגעתי לחלק שנוגע לקריאטין, ממליץ לכל מי שצורך את זה להפסיק מיד.

לאחרונה הרופא איבחן אותי כבעל תסמונת המדור ונתן לי 2 אפשרויות - להפסיק לרוץ או לעשות ניתוח בשוקיים.

עכשיו מסתבר שיש קשר לקריאטין.

תשמרו על הגוף שלכם חברים.

מסתבר על סמך כתבה מYnet?

פורסם

אני צופה ב״תחקיר״ כבר במשך 22 דקות

ועדיין לא מצאתי שם שום דבר שמסביר למה לא בריא לצרוך אבקת חלבון פעם אחת ביום.

שזה בעצם המשפט ששמעתי מכל שראה את הכתבה - ״תפסיק לצרוך חלבונים, זה מסוכן, זה לא בריא, זה גורם נזק בלתי הפיך״

באמת שחפשתי את הכתבה הזו בשביל להחכים ולראות אם אני טועה בזה שאני צורך חלבון.

אבל שימו לב שאת החלק הכי חשוב בכתבה, דווקא זה שמדבר על חלבון, החלק בכתבה ששם טוענים ש90% ממי שצורך את החלבון טועה, דווקא החלק הזה אורכו בכתבה 30 שניות.

אם זה נוגע ל 90% ממי שצורך, ואם זה כל כך מסוכן, למה לא הסברתם מה הסיבה?

הדבר היחיד שאמרו שם שיש אנשים שצורכים יותר מדי חלבון, זה באמת לא בריא, כמו כל דבר שצורכים יותר מדי.

אבל מכאן ועד להגיד ״תזהרו מאבקות חלבון״ ?

פורסם

ובשביל להלחיץ עוד יותר את הקהל שצופה העבירו מיד את הפוקוס לסטרואידים, שכולנו יודעים שזה חומר אסור ומסוכן, אני באופן אישי לא נוגע בו, אבל חבל מאוד שמה שכולם מבינים מהכתבה הזו זה ״להתרחק כמה שיותר מהר מאבקות חלבון״

פורסם

מי שמספיק פתי להאמין לתחקירים של ערוצים בארץ אולי באמת עדיף שלא יצרוך חלבון וקריאטין ולא יתאמן.

אחר-כך אותם האנשים נפצעים או נהיים חולים עקב מיליון סיבות לא קשורות וחוסר ההבנה שלהם בתחום ומאשימים את כל העולם מסביב.

פורסם

קראתי גם את הגאונות שכתובה ב ynet

אני מתייחס כרגע רק לחלק של האבקות חלבון:

בשורה התחתונה כתוב שם שצריכה מוגזמת של חלבון עלולה לגרום ללחץ על הכליות וזה נכון,

אבל זה לא קשור לאבקות חלבון.

לאכול כמות מוגזמת של חלבון אתה יכול גם דרך אוכל רגיל, וזה לא בריא באותה צורה.

ניתן להגיד את אותו הדבר על צריכה מופרזת של סוכר, מלח, קולה, שמן, שומנים, שוקולד, קפה, יין.

עצוב מאוד שמה שאנשים מבינים מהכתבות האלה זה ש״אבקות חלבון זה סכנה מיידית לגוף״

זה מזכיר לי את אותם אנשים שפנו אליי כשהתחלתי לסחור בבורסה ואמרו לי ״וואו, אתה סוחר בבורסה? אתה משוגע, אתה תפשוט רגל״

פורסם

ביזיון שנותנים במה לכתבות כאלה.

אף אחד לא עשה את המינימום וטרח להבהיר שם שכל הכתבה הזו מדברת על מי שצורך אבקות כאלה בצורה מוגזמת.

ועוד יותר בושה שמאמנים התאמנו שם ומלחיצים את הצופים, רק בשביל לקבל קצת רייטינג לעצמם.

פורסם

טרנספורטר - אתה יודע מה הכמויות הנכונות? אתה בטוח שמנה או שתיים של בשר\עוף\דגים לא יספקו את צרכיך?

אל תשכח כמה דברים חשובים:

1. לגוף יכולת מוגבלת לבנות רקמות.

2. בניה של רקמות היא תהליך צורך אנרגיה רבה, ועל כל גרם חלבון שתבנה יש צורך באי אילו גרמים של פחמימות ושומנים (למעשה החישוב הוא לפי קלוריות, לא זוכר כרגע את המספר, אפילו האופטימלי).

3. עודפי החלבון שתצרוך יומרו בגוף לפחמימות וילכו למאגרי הפחמימות ואם יהיו מספיק - גם לשומנים.

בקו התחתון מדובר בתעשיית אשליות, לחלק מהמדריכים אינטרס למכור את המוצרים בגלל רווח גדול, וכדאי מאד להיות זהירים בעניין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...