Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקלה בקו האינטרנט VDSL החל ממוצ"ש.

בדקתי כמובן את כל הדברים שאפשר לבדוק מהבית, כולל החלפה של מודם/ראוטר לאחד של בזק (נטגיר הזוועתי), כבלים, שקע מפצל בין טלפון לADSL.

ברור שהתקלה היא בצד של בזק, כי פשוט אין קו אינטרנט בכלל (יש רק קו טלפון).

הייתה כבר תקלה זהה לפני מספר שבועות, התקשרתי לשירות שלהם, פתחתי תקלה והיו אמורים להתקשר לתאם טכנאי. התקלה נפתרה כביכול מעצמה ואף אחד כמובן לא התקשר.

אתמול בבוקר שוב התקשרתי לתמיכה, שוב מענה אוטומטי ולא ניתן להגיע למענה האנושי, כל פעם הם רוצים לבצע סדרה של בדיקות.

החלטתי לנסות את מזלי דרך אתר של בזק (שלא עבד במשך מספר שעות), כמובן אותה סדרת בדיקות שהם רוצים לעשות, ובסוף מגיע הרגע המיוחל - להזמין טכנאי :shock: (כמובן לא צריך טכנאי הביתה מכיוון שהתקלה היא בצד שלהם).

זה מזכיר לי תסריט של שדרוג מהירות שהיה לפני כמה שנים. היו ניתוקנים, פתחנו תקלה, בא טכנאי בעוד כמה ימים, ראה כמובן שהתקלה לא בבית והזמין כבלר שהגיע עוד כעבור קרוב לשבוע :evil:.

הטכנאי יגיע בעוד שבוע, זה המועד הכי קרוב :x. כתבתי להם מייל, כמובן אין מענה. ניראה שבזק חזרו בתודעת השירות לזמנים שהיה צריך להמתין שנים לקו טלפון.

מישהו יודע איך ניתן להגיע למענה אנושי בבזק כדי לקבל את השירות שלהם?

האם HOT מבחינת תשתית נותנים שירות טוב? ומתי כבר יהיה אינטרנט של חברת החשמל?

איך האינטרנט הסלולארי?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

ניתן להגיע למענה אנושי ב 166 - כשאתה מגיע לשלב הבדיקות האוטומאטי ניתנת לך האפשרות לוותר עליו ולהמשיך לטיפול של נציג.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

תודה, אנסה את זה שוב (בפעמים הקודמות שניסיתי לא הייתה אפשרות לבחור באפשרות של נציג שירות).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לדעתי כשיש עומס הוא נותן רק את האפשרות של בדיקה אוטומטית. קרה לי כבר שדיברתי עם המוקד שלהם וכשניסיתי להתקשר מעט מאוחר יותר לא קיבלתי אפשרות להגיע לנציג.

העניין עם הבדיקה האוטומטית הוא יחסית סביר- הוא נותן איזשהו מענה בתקלות פשוטות. במוקדים אחרים אתה מנותב למוקד הודעות כלשהו (מעולם לא חזרי אלי אחרי שהשארתי הודעה במוקד כזה), מקבל את האפשרות להשאיר טלפון לחזרה, או שהשיחה פשוט מתנתקת.

"ai motoare capul doare"

פורסם

כניראה שיש להם איזה עומס, אפילו האתר שלהם היה למטה. כרגע רק בדיקה אוטומטית עובדת. מיילא, הבדיקה האוטומטית, אבל זמן הגעת טכנאי תוך שבוע, זה יותר מידי. הרי מרגע הגעת הטכנאי שישתכנע שהבעיה היא בצד שלהם, עד שיבוא לבדוק ולתקן, זה עוד שבוע. שבועיים בלי אינטרנט זה לא סביר. :(

פורסם

עזוב, הכי גרוע זה לשמוע את גידי גוב טוחן בשכל עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם עם הפרסומות המפגרות שלהם. יצא כבר מכל החורים הבנאדם הזה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מוזר, אני מאוד מרוצה מהשירות שלהם, האמת שייתכן וזהו השירות הכי טוב שקיבלתי מחברה שאני משתמש בשרותים שלה אי פעם (ברצינות).

הייתה לי גם בעיית vdsl לפני כחודש ולאחר שנציג אחד הגיע למסקנה שזה הראוטר אחרי עוד טלפון לתמיכה הטכנית נציג אחר עלה על כך שהראוטר בסדר גמור והבעיה היא פורט גמור בארון תקשורת ברחוב (אמנם הראשון טעה אך דיברתי עם השני אחרי כרבע שעה לכן הבעיה התבררה מהר).

בנתיים זמנית חיברו אותי לadsl רגיל והטכנאי הגיע ביום ראשון (הבעיה התעוררה בשישי) וסידר את זה.

סה"כ הטיפול היה מהיר ואדיב ומאז לא היו בעיות.

פורסם

גם אני חייב לציים לטובה את השירות של בזק

בדירה הקודמת היתה לי גלישה רציפה ויציבה מאד, פעם אחת היתה תקלה, הורידו לי את הקצב באופן זמני על מנת לאפשר סינכרון של המודם במהנרות נמוכה, ותוך יום-יומיים פתרו את הבעיה והחזירו את המהירות לקדמותה. בדירה הנוכחית היו לי לא מעט בעיות (הדירה מרוחקת מארון הסעף). בפעם הראשונה הגיע טכנאי ועבד לפחות 3 שעות עד שפתר את הבעיה. לפני כחודשיים שוב היו בעיות. חיכיתי לטכנאי 3-4 ימים אבל האשר הוא הגיע היה ברור שמדובר באדם שיודע את מלאכתו, ביצע סדרת בדיקות, הבין שהבעיה בארון הסעף, נעלם לחצי שעה וכאשר חזר הגלישה חזרה להיות יציבה במהירות המכסימלית (במקרה שלי 15 מס"ש, הסיבים האופטיים נסללו כבר לפני כשנה אבל טרם חוברו).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל עוד לא קרה מצב שטכנאי שהגיע לקריאה של שכן מלמעלה וחיבר את השכן על הקו שלך ואותך ניתק אין לך מה להיתלונן -LOL.

אמיתי, יום אחד פיתאום אין אינטרנט ואין קו טלפון, בזק עשו אתה הבדיקות שלהם ואמרו שיתאמו טכנאי בהמשך, כמעט חצי שבוע רצו שאהיה בלי ולאחר שיחה נוספת שהנציגה אומרת לי נתק הכל ונתק את הראוטר- פיתאום היא שמחה לבשר לי-"אני רואה שכרגע אתה גולש והכל מצויין" ואני WTF?? הרגע אמרת לי לנתק הכל!, והיא כזה- רגע שם המישתמש שלך הוא לא "****" ?? ואני -מה?? מי זה ומה הוא עושה על הקו שלי?

בסוף מיתברר שטכאני שהגעיה לתקן בתקלה של שכנה כמה קומות מעל כניראה אילתר וסידר לה אינטרנט וחיבר אותה על הקו שלנו ואותנו ניתק, זה היה ממש מצחיק שניסינו להיתקשר למיס' שלנו ומישהי עונה ואנחנו אומרים לה מה את עושה עם המס' שלנו -LOL.

והיא מיסכנה לה הביינה למה מיתקשרים אליה כל הזמן ומבקשים אנשים אחרים, מרוב שזה היה עצוב זה הצחיר אותנו, כמובן שבזק חטפו משנינו ודחוף למחרת הגיעה טכנאי נורמאלי ותיקן את התקלה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מענה אנושי לא הצלחתי לקבל דרך המוקד, זמן הגעת הטכנאי שנקבע דרך אתר האינטרנט לא היה סביר ביחס לחומרת התקלה. אני בטוח אם היה נציג שהיה עונה בטלפון, מהר מאוד היו מאתרים את התקלה. לפי זמן הגעה הראשוני, אני מניח שמדובר על בעיה איזורית כלשהי.

אני מבין שבדרך כלל הטכנאי מגיע מהר יותר. וגם מקבל את זה שיש תקלה איזורית, אבל צריך לעדכן את הלקוחות.

מה שקשה לי לקבל, זה שלא היה עם מי לדבר בזמן התקלה (לא הייתה אפשרות לבחור באפשרות לדבר עם נציג) וקשה מאוד לקבל שירות מסוג כלשהו באמצעים סטנדרטיים (טלפון למוקד או דרך אתר: למייל לא חוזרו).

באמת חשוב לציין לטובה שהטכנאים שלהם מקצועיים מאוד, היחס שלהם אדיב והשירות מעולה.

פורסם

צביפר, אני עובד בבזק. שלח לי ה"פ עם הפרטים שלך ונראה מה ניתן לעשות, אם זה רלוונטי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

roeibf, תודה רבה על ההצעה. התקלה טופלה אתמול - זה היה בצד של מרכזיה.

פורסם

גם אני מצטרף למשבחים.

היתה לי תקלה פעם אחת. טלפון למוקד - ענתה בחורה נחמדה. עשתה איתי כמה בדיקות ובסוף הוברר שהבעיה בארון הסעף.

למחרת בבוקר כבר התקשר אלי טכנאי כדי שאבדוק אם הסתדר ובסיום קיבלתי SMS שהתקלה נפתרה.

פורסם (נערך)

למה עסקי? הקו בבית.

בעסקי יש להם את השירות הטוב ביותר בין המתחרים.

אין להם תחרות. (בדקתי את כולם).

תוך שעתיים מטפלים בכל תקלה שיש - מחומרה ועד קו ואם צריך מחליפים.

אפילו במקרה שנקרעו לי סיבים אופטיים הם הגיעו בלי לשאול שאלות והחליפו

עריכה אחרונה על ידי ceyal
  • תוכן חדש...