Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה למחסן מתכות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

~

לצורך פרוייקט בעבודה אני מחפש אחד כזה שאפשר לבוא ולהתרשם פיזית מהמבחר שלו, לטפטף כמה טיפות חומצה ולראות איך מגיב, ויהיה נחמד אם גם יעבוד שם איזה איש מקצוע ולא רק מזכירה פרחה.

סוג של "קפיצי נורדיה" או "בית הבורג", רק לחומרי גלם מתכתיים. אזור שרון - מרכז. אשמח להמלצות מנסיון.

בתודה מראש.

פורסם

אתה מדבר על "ברזל מקצועי" או חומרי גלם לעיבוד שבבי?

בכל מקרה בכל מקום מסודר יודעים להגיד לך בדיוק מה אתה קונה כך שבדיקות לזיהוי המתכת בשטח לרוב לא נחוצות (אלא אם יש לך מטרה אחרת בראש).

ברזל מקצועי, צינורות וחומרי גלם לעיבוד שבבי אלא תחומים נפרדים. תפרט מה בדיוק אתה צריך.

פורסם

צודק, שכחתי לציין את הפרט ה"קטן" הזה.

הכוונה ל-sheet metal בערגול קר, עובי סביב ה-0.5 מ"מ ורצוי שיהיה עם פני שטח כמה שיותר חלקים.

הרעיון הוא לנסות לצרוב משהו על המתכת באמצעים כימיים ומכניים ולהשוות את התוצאות.

פורסם

לדעתי גש לכל עסק של כיפוף פחים וקח ממנו כמה חתיכות לניסוי. כעיקרון כל מתכת ניתן לצרוב כימית, מתאימים את הממס למתכת ולא להיפך. שוב אני לא יודע מה המטרה אך צריבה בלייזר מאד מקובלת היום.

פורסם

מנצל"ש ברשות פות"ש-

בנייה של כסא כמו במשחקי הכס. מישהו יכול לתת כיוון על בעל מקצוע שיכול לעשות משהו בסגנון?

כמובן, לא מצפה לירידה לפרטים הקטנים אלא משהו שיהיה דומה.

תודה

Wondercon-iron-throne.jpg

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

דריש, אתה לא צריך בעל מקצוע אלא מישהו שיש לו שאריות חומרים שהוא מוכן למכור לפי משקל. לדעתי כל עסק של חיתוך לייזר וכיפוף יכול להתאים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לדעתי גש לכל עסק של כיפוף פחים וקח ממנו כמה חתיכות לניסוי.

לדעתי כל עסק של חיתוך לייזר וכיפוף יכול להתאים.

רעיון מעניין. נבדוק. תודה.

• תוכן חדש...