Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסנן אויר מקורי - 48 ₪

או מסנן אויר תואם מקורי תוצרת קוריאה – 23 ₪

מסנן שמן מקורי – 25 ₪

סט 4 פלגים מקוריים – 80 ₪

נוזל קירור מקורי אריזת 2 ליטר מרוכז – 60 ₪

שמן גיר מקורי – 42 ₪ לליטר (בדרך כלל מחליפים 4 ליטר בקרטר)

אשמח לקבל חוות דעת בנוגע להצעה.

תודה

פורסם

תענוג, נשמע כמו מחירים של יונדאי שופ.

שלם לליאור ותחטוף אותם.

אני הייתי הולך על פילטר אוויר מקורי. לגבי שמן גיר, אתה אכן קונה 4 בקבוקים אבל יוצא מהקרטר רק 3.5 ליטר.

אתה מבצע את הטיפול בעצמך ?

Stay Dirty

פורסם

לפני מס' ימים רכשתי יונדאי גטס שהייתה זקוקה לטיפול, כמובן שעלו לי נושאים על הרכב, וביקשתי לקבל חוות דעת לגבי הרכב והצעות מחיר שקיבלתי ממס' עסקים של חלקי חילוף.

פנה אליי בחור בשם asafasf בפורום, והציע לי שיעזור לי בטיפול, בהתחלה חשבתי כמובן בתמורת מחיר לעבודה, אך התברר שהוא אינו רוצה שקל על עבודה שלו. בהתחלה לא האמנתי, אחרי שעברתי מספר מוסכים בעבר. אבל באמת שהבחור לא רוצה תשלום ואף מתעקש על זה!

הבן אדם מקצוען אמיתי, לא חאפר של המוסכים הוא עושה את העבודה שלו מכל הלב ולא מחפף בשום בורג וכל זה בתמורת כלום!

נהניתי איתו היום לראות את הדאגה שלו לרכב שלי, לנסיעות מבחן אחרי הטיפול, ובכללי לבחור עם נשמה טובה.

אז בפורום זה אני רוצה להגיד תודה ענקית ל asafasaf על הטיפול השוטף ברכב.

אם פנה אליכם בחור בשם asafasaf התמזל מזלכם באחריות.

הטיפולים שביצענו (הוא ביצע) אני סתם ניסיתי לעזור לו:

פורסם

המחירים למעלה, נקנה מיונדאי שופ בהזמנה, פילטר אוויר הוחלף לפילטר תואם ולא מקורי נגמר במלאי.

חייב לציין זאת אין לי שום אינטרס שיווקי או משהו בסגנון, סה"כ רציתי לקבל ייעוץ לטיפול ברכב!

תודה ענקית לחברי צוות "כנופיית הטיפולים השוטפים" בעיקר לאסף שטיפל נאמנה ברכב.

אשמח להיות בקשר גם בעתיד.

IMG_1808.jpg

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

רכישת חלפים מקוריים ליונדאי (ועוד רכבים קוריאניים)

במחירים מוזלים, אצל יבואן פרטי "יונדאי שופ" (קוריאה פלקון)

שברח' תושיה 19 תל אביב, טל' 053-8095091.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...