Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התיעצות לגבי סקודה פאביה 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן אנשים , אז ככה חבר טוב של המשפחה שלי החליט לקנות סקודה פאביה 2015 חדשה ולהשאיר לי את הישנה שלו בחינם , אז כמה דברים הרכב עצמו נחמד מאוד והכל אבל יש לו מספר בעיות ,

ק"מ מעל 300 אלף !

דלתות לא ננעלות

ובעיה בראש מנוע , וחשמל בכללי

בכל אופן אני לא אומר לא למתנות , אבא של חברה שלי מוסכניק אז השאלה שלי היא האם באמת יש מה לעשות עם רכב כזה ? כי בגדול מדובר ב מנוע של פולסווגן 1.4 שלפי מה שקראתי יכול להחזיק עוד כמה שנים טובות, אבל מצד שני 300 אלף .. מה אתם אומרים ? (צאו מנקודת הנחה שאני לא משלם על העבודה על הרכב , אלה רק על החלקים במידה ויהיה צורך בהחלפה אז אל תקחו את מחיר העבודה כשיקול )

11823902_10207473575744650_1451612841_n.jpg

עריכה אחרונה על ידי Ilya Melihov
פורסם

אני אומר - סע עליו עד שהוא ישבוק חיים.

לא הייתי משקיע עליו - אתה מתאר בעיות רבות , דלתות, מנוע וכו'

מה גם שזה הרבה זמן ואנרגיה ללכת ולתקן

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אז ככה , שוב תצאו מנקודת הנחה שלא חסר זמן וידיים טובות להתעסק בה ,

השאלה שלי היא האם יש תיקון ש "משפץ את המנוע? " ש ה 300 אלף הופכים ללא רלוונטים ? ( מבלי להחליף את המנוע )

• תוכן חדש...